avrupada bilim adamları insanlık tarihinin en büyük keşfini yapmaya karar veriler.
amaç bir insanla gorili çiftleştirmek ve dogucak bebegi büyütmektir.
uygun bir aday için gaztelere ilan veriler.ama kimse gönüllü olmaz!3000 dolar para ödülü koyarlar ama yine kimse kabul etmez.
kara kara düşünürlerken içlerinden biri;biz bunu bulsak bulsak türkiyeden buluruz der.
ilk uçaga atlayıp gelirler.yoldan geçen bir kamyoncuyu durdurup ona deneyi anlatırlar.işin içinde 3000 dolar gibi bir parada var derler.
kamyoncu biraz düşünür ve bir hafta müsade ister.aradan bir hafta geçer,bizim kamyoncu;tamam kabul ediyorum ama üç şartım var olursa ben varım der.
bilim adamları nedir şartlar deyince
kamyoncu,
birincisi asla dudaktan öpüşmem der!
ikincisi çocuk erkek olursa babamın adını koyarım!
üçüncüsü bu 3000 dolar çok büyük para,en az 3 taksitle öderim
amaç bir insanla gorili çiftleştirmek ve dogucak bebegi büyütmektir.
uygun bir aday için gaztelere ilan veriler.ama kimse gönüllü olmaz!3000 dolar para ödülü koyarlar ama yine kimse kabul etmez.
kara kara düşünürlerken içlerinden biri;biz bunu bulsak bulsak türkiyeden buluruz der.
ilk uçaga atlayıp gelirler.yoldan geçen bir kamyoncuyu durdurup ona deneyi anlatırlar.işin içinde 3000 dolar gibi bir parada var derler.
kamyoncu biraz düşünür ve bir hafta müsade ister.aradan bir hafta geçer,bizim kamyoncu;tamam kabul ediyorum ama üç şartım var olursa ben varım der.
bilim adamları nedir şartlar deyince
kamyoncu,
birincisi asla dudaktan öpüşmem der!
ikincisi çocuk erkek olursa babamın adını koyarım!
üçüncüsü bu 3000 dolar çok büyük para,en az 3 taksitle öderim