• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucaga tam binecekken panik atak gecirdim

asel yusuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
63
30
3
25
Uçağa tam binip eşimin yanına gidecektim panik atak geçirdim zaten aramız bozuktu tedirgindim bu da tetikledi beni kucağımda çocuk ağlıyor duramadım hemen ailemi aradım gelip beni almaları için sonra gorumcem arayıp hem bana hem anneme hakaret etti ağza alınmayacak laflar söyledi ben de artık oraya dönmeyeceğimi kesin bir dille söyledim ama eşime hala çok deger veriyorum seviyorum ama sevmek yetmiyor annem çok üzüldü kaynanam hariç kimse de aramadı zaten gorrumcemle kavga edip engelledim ben hiç bisey yapmadim demiş herkese eşimin haberi var mı bilmiyorum ama hiç beni aramamasina çok üzüldüm bir o kadar da kızgınım

Uçağa tam binip eşimin yanına gidecektim panik atak geçirdim zaten aramız bozuktu tedirgindim bu da tetikledi beni kucağımda çocuk ağlıyor duramadım hemen ailemi aradım gelip beni almaları için sonra gorumcem arayıp hem bana hem anneme hakaret etti ağza alınmayacak laflar söyledi ben de artık oraya dönmeyeceğimi kesin bir dille söyledim ama eşime hala çok deger veriyorum seviyorum ama sevmek yetmiyor annem çok üzüldü kaynanam hariç kimse de aramadı zaten gorrumcemle kavga edip engelledim ben hiç bisey yapmadim demiş herkese eşimin haberi var mı bilmiyorum ama hiç beni aramamasina çok üzüldüm bir o kadar da kızgınım
Uçağa girişte gecirdigin panik atakla aileni niye aradın ? Aileni aradıktan sonra gorumcen ne ara konuya müdahil oldu ? Eşin nerdeydi ?

Sanırım eşinizden ayrı ailenizle kalıyordunuz bir süredir.Esinizin yanına gidecekken panikatak gecirip gidemediniz.Görümcenizde gitmemenize istinaden arayıp hakaret etti doğru mu anladım ?Öncelikle görümcenize ne o ne karışıyor.Sonrasında eğer eşinize dönmekse niyetiniz arayıp eşinize yaşadığınız şeyi anlatıp gelip sizi almasını rica edebilirdiniz.Tüm bunları takmayacak sizi önemseyip aramayacak biriyle evliyseniz niye ona dönüyorsunuz ?

Çok eksik anlattınız. Objektif yorum yapamayacağım maalesef.

Siz eşinize panikatak geçirdiğinizi söylediniz sanırım. Ama kardeşinin bundan nasıl haberi oldu?

Birilerine ben hiçbir şey yapmadım diyebilmesi için sizin durumdan bahsetmiş olmanız gerek ki bu durumda bu kişi kayınvalideniz oluyor.
Onun yaklaşımı nasıl?

Ya konu bu degil ama merak ettim. Ucaga binecekken gecirip binemediyseniz valizlerinize ne oldu? Esiniz mi gidip aldi?
Uçakta kaldı gitti mi diye soruyorsanız o valizler bulunup indirilmeden uçak kalkmıyor. Bir kaç kez denk geldi ve bekledik uçağın içinde. Banta geri gidiyordur heralde.

Bence kocası, çok acil durum var diyip önce annesini ve kızkardeşini aramış. Koşun koşun olay var diye fişteklemiş. Bavulla sonra ilgilenirim demiş gibi duruyor.

panik atak en ufak sorununuz gibi duruyor şuan, sorun o değil yani en azından bu konuda. çok anlayamasak da eşiniz ve ailesi ile ilgili sorunlarınız var sanırım.

Ya konu bu degil ama merak ettim. Ucaga binecekken gecirip binemediyseniz valizlerinize ne oldu? Esiniz mi gidip aldi?
Hayir ucaklarda valiz - yolcu esletirmesi vardir. Valiz sahibi ucaga binmediyse valiz geri cikarilir. Daha once bu tarz bomba yerlestirme vs olaylar olmus. Gelen yolcu valiz bantlarina yada sirketin kayip esya ofisine birakirlar genellikle.

Önceki konuna baktım. Eşin, anası, görümcen komple toksik. Adeta zehir saçıyorlar. Sen de anksiyete, panik atak falan derken sorunlusun. Sağlıklı bir psikolojide değilsin. Olan bebeğine oluyor. O ortamda yazık o bebeğe. Huzur size batıyor mu. Rahatsız mı oluyorsunuz huzurlu ortamda 😂😂😂😂

Görümcenize kızıp neden eşi silip attınız ki?
Belki adamın haberi bile yok.

Su andada panik atak mi geciriyorsunuz bilemiyorum o yuzden sadece soru soracagim.

Gorumceniz sizi neden ve ne zaman aradi. Bu kadar sorunlu bir kadin sizi aradiginda neden bir ses kaydi acmayi akil etmediniz? Gorumcenize hediye almadiginiz icin size kusen kocaya neden deger veriyorsunuz hala? Bunuda geciyorum, bebekli eşinin yanina gelemedigini farketmis olamaz, sizi aramamis, neden hala daha deger veriyorum diyorsunuz?

Kaynananiz sizi arayip ne dedi?

Uçakta kaldı gitti mi diye soruyorsanız o valizler bulunup indirilmeden uçak kalkmıyor. Bir kaç kez denk geldi ve bekledik uçağın içinde. Banta geri gidiyordur heralde.

Bence kocası, çok acil durum var diyip önce annesini ve kızkardeşini aramış. Koşun koşun olay var diye fişteklemiş. Bavulla sonra ilgilenirim demiş gibi duruyor.

Hayir ucaklarda valiz - yolcu esletirmesi vardir. Valiz sahibi ucaga binmediyse valiz geri cikarilir. Daha once bu tarz bomba yerlestirme vs olaylar olmus. Gelen yolcu valiz bantlarina yada sirketin kayip esya ofisine birakirlar genellikle.

Teşekkür ederim, bilmiyordum. Bugün de bir şey öğrenmiş oldum :KK200:

Yahu zaten neden geri dönüyorsunuz ki?
Görümcenize hediye bardak almadınız diye size gelme diyip hakaret eden bir koca vardı ortada.
Adam tercihini ablasından yana kullanmış siz neden ayağına gidiyorsunuz.

Back
X