Uçağı kaçırmak ve rapor alamamak...

Bunun suç olduğuna inanmayanlar için link bırakıyorum:

Hasta görmeden reçete yazmak da suçtur bu arada :p kamu spotu gibi olsun da doktorları darlamayın. Suç olan şeylere “yahu ne olacak yardımcı oluver” diye duygu sömürüsü yapmayın. Yasal şeyler isteyin sadece lütfen.
Elinize saglik 👏👏👏👏

Bunun suç olduğuna inanmayanlar için link bırakıyorum:

Hasta görmeden reçete yazmak da suçtur bu arada :p kamu spotu gibi olsun da doktorları darlamayın. Suç olan şeylere “yahu ne olacak yardımcı oluver” diye duygu sömürüsü yapmayın. Yasal şeyler isteyin sadece lütfen.
Valla insanlar öğretmene sallamaya o kadar alıştı ki, her durum öğretmenin suçu hep öğretmen darlıyor doktoru..Hamileyim öğretmenlerin yalandan heyet raporu alıp iznini uzattığından haberim bile yok.Kendimce şu zaman ücretsiz izne çıksam ne zaman dönerim filan hesap yaparken doktorum dedi ki " doğumu bende yap sana heyet raporu ayarlayayım" 😅

İyi sayılırım ben de, boğazdan kaynaklı sıkıntı yaşıyorum ama başka belirti taşımıyorum. Şimdi gerçekten rapor almam lâzım, bunun için test yaptırdığım hastaneyi defalarca aradım. Oradan rapor almam gerektiği söylendi zira. Ancak telefonlarıma bakılmıyor ve üç gün içinde rapor sunamadığım durumda para cezasıyla karşılaşma ihtimalim yüksek.
Sistem otomatik rapor yazmıyor muydu ya, il sağlık danışma hattından sizi birinin aramış olması lazım. Arayan kişi adınıza rapor düzenlenmesini sağlıyor. E nabızdan raporunuza ulaşıyorsunuz. Doktora yazdırmanız gerekmiyor. Danışma hattını arayın

O mu rapor almak alayım diyen onu yonlendiren mi sizce
sahtecilik yapan yaptıran herkes suçlu haklısınız.benim konu sahibine fazla yüklenmemenin tek sebebi meslekte 4 aydır var diye belki de doğuya ilk defa gitti uçağa vs de bir iki kere anca bindi bilmiyor prosedürleri diyedir.aday memur olduğundan da başı yanmasın bir seferlik asm den alsın rapor demiştim.kıdemli memur olsa bilmelisinn ayarlasaydın önceden vs diye daha ağır yazardım

Sistem otomatik rapor yazmıyor muydu ya, il sağlık danışma hattından sizi birinin aramış olması lazım. Arayan kişi adınıza rapor düzenlenmesini sağlıyor. E nabızdan raporunuza ulaşıyorsunuz. Doktora yazdırmanız gerekmiyor. Danışma hattını arayın
Aradım kaç kere, ulaşamadım. Okul müdürü de ilçe millî eğitime sonucu göndermiş, ama onlar "üç gün içinde rapor alması gerekiyor" demişler. Danışma hattı, hastane hattı derken her yere telefon açmış olsam da ulaşamadım. Çareyi hastaneye giderek buldum.

oralarda kum fırtınası çok oluyor ve toprak yağıyor
suriye ırak mısır tarafından çok kum fırtınası gelir bölgeye
o da yağmurla beraber çamur olarak yağar
normal yani ,havası pis olduğundan değil ,ya kıyamam size :) :)
Engin coğrafya bilgim nasıl belli oluyor. 😂 Aydınlatma için teşekkür ederim.

Aradım kaç kere, ulaşamadım. Okul müdürü de ilçe millî eğitime sonucu göndermiş, ama onlar "üç gün içinde rapor alması gerekiyor" demişler. Danışma hattı, hastane hattı derken her yere telefon açmış olsam da ulaşamadım. Çareyi hastaneye giderek buldum.
Beni filiasyon aradığında sormuştu rapor ister misiniz diye, pozitif enabıza düştükten sonra arıyorlar aslında🤔

Pozitif oldugun icin zaten karantinada degil misin? Ne raporu bu ? Degisti mi surec? Gecen yil biz hic ugrasmamistik 14 gün raporla ne ben ne de eşim.Karantina bitince 1 hafta almistim sadece o da goreve baslama vaktim gelmisti.

Pozitif oldugun icin zaten karantinada degil misin? Ne raporu bu ? Degisti mi surec? Gecen yil biz hic ugrasmamistik 14 gün raporla ne ben ne de eşim.Karantina bitince 1 hafta almistim sadece o da goreve baslama vaktim gelmisti.
Ben de şaşırdım, duyduğum rapor için uğraşmamak gerektiği yönünde, ancak amirimin bana söylediği farklı. Anlamadım ben de. 🤷🏻‍♀️

Genel olarak yardımcı olmaya calismiyor gibi idareniz. Zaten pozitif olduğunuz için raporlusunuz beş gün. Daha da olmaz derlerse mazeret dilekcesi yazin.

Adres kayda göre sağlik ocaginizdaki aile hekimi yaziyor raporu.O size ulasir ulasmazsa siz arayin raporunuzu yazar idareniz de sistemden görür.
Bu rapor izin konularindan çocugum küçükken cok cektim.Allah muhtac etmesin beni saglik ocagindan ya da acilden rapor istemeye.

Aciller rapor yazmak için çalışmıyor, rapor yazdırmak için ilaç yazdırmak için gelenlerden dolayı asıl hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor.
Kim yazsın pardon ?Ihtıyacı olmasa zaten gıtmez ki ?Hiç rapor alnak durumunda kaldınız mı ?

Genel olarak yardımcı olmaya calismiyor gibi idareniz. Zaten pozitif olduğunuz için raporlusunuz beş gün. Daha da olmaz derlerse mazeret dilekcesi yazin.
İzin dışında yardımcı olmaya çalışmadığı birden fazla konu var da, neyse...
Ama hallettim rapor meselesini, resmen bu hafta boyunca izinliyim. Haftanın sonunda tekrar yaptıracağım PCR testine göre hareket edeceğim.

İzin dışında yardımcı olmaya çalışmadığı birden fazla konu var da, neyse...
Ama hallettim rapor meselesini, resmen bu hafta boyunca izinliyim. Haftanın sonunda tekrar yaptıracağım PCR testine göre hareket edeceğim.
Karantina bitiminden sonra tekrar pcr yapılması tavsiye edilmiyor. Bir de tekrar pozitif çıkarsanız eğer yeniden karantinaya girmiyorsunuz. Eğer bilet ayarlaması falan yapacaksanız bilginiz olsun

Karantina bitiminden sonra tekrar pcr yapılması tavsiye edilmiyor. Bir de tekrar pozitif çıkarsanız eğer yeniden karantinaya girmiyorsunuz. Eğer bilet ayarlaması falan yapacaksanız bilginiz olsun
Aa çok teşekkür ederim bu bilgi için.

Aa çok teşekkür ederim bu bilgi için.
Rica ederim.
Eşimin çalıştığı okulda Aralık ayında bir öğretmenin böyle bir durumu oldu bizde o şekilde öğrendik. O zman karantina 14 gündü. Son gun tekrar test yaptırmış yine pozitif çıkmış. Sistemde de karantinada gözükmüyordu okula gelmesi gerekti ve derslerine girdi.

Back
X