- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Ağrı’dan kalkan servis de 17’de bitiyor benim burayaişimiz dolayısıyla çok fazla yol ve yolculuk yapmak zorunda kalıyoruz son 2 senedir eşim aralıksız yolda, açıkcası özellikle gece yolculukları yapıyor gündüz diğer işleri aksatmamak için hiç sıkıntı yaşamadık
mardin nusaybinde en yakın arkadaşım oturuyor sürekli antebe gelir neredeyse hergün o da özelllikle gece yolculuğu yapar
belki bazı ilçeler bazı daha kırsal alanlar için otobüs bulamaz ama servisler oluyor onlardan bulur , dediğim gibi ankara istanbul ve iç anadoluya giden hemen hemen hepsi antepden geçiyor geçmek zorunda o yüzden ulaşım sıkıntı olmuyor, belki o ilçelere hangi servislerin gittiğini bilmiyordur o arkadaş, mesela mersine falan hiç otobüse bile binmeyiz biz direkt servisler var noktaları belli o noktalardan alırlar , ulaşım burda inanılmaz kolay o yüzden imkansız yani :)

Hemen Van-Ağrı otobüsü aradım, 14’te buldum. Ama Ağrı’dan Doğubayazıt’a geçmeye yetişmiyormuş. Ağrı’da 18.30’da iniyorsun, son servis 17’de. Kabus gibi bir gündü. Sağolsun ilçe arabasının şoförü özellikle ilgilendi. Sıkıştırdı bir yere, şartları zorladı. 15 arabasına dahil etti beni. Son çare başka aynı yere gidecek kişilerle birlikte taksiye binmekti aklımda. O günden sonra 15’te bineceğim arabaya sabah 7’de arayarak rezervasyon yaptırmaya başladım