- 17 Ağustos 2011
- 25.339
- 160.402
- 798
Ben anlamadım, bugün cumartesi, su an mardindeyseniz,uçağı kacirdiysaniz nasıl pazara kalkan uçak bulamadınız? Mardin Diyarbakır'a çok yakın, şehir merkezinden yarım saatte bir minibüs kalkıyor. Diyarbakır'dan alın ya da yoksa başka komşu şehirden slirsiniz. O olmadı Ankara'ya otobüsle 12 saat, geceden binip Ankara'ya gider oradan kendi sehrinize gecersiniz
Rapor alacak bir şey yok ki
Bir de ofis olsa neyse, işiniz birikir salı gider mesaiye kalır bitirirsiniz. Ama öğretmensiniz, yokluğunuzdan etkilenecek kişi sayısı belki de yüz.
Ben olsam (ki tatil için çalışan,tatile aşık biriyim) ya yan şehirden uçak bulur ya da otobüs vs ayarlardim.
Yani bugün pazar olsa bile insanın alternatifleri var, sizinki biraz da 'amaan nasilsa okulun ilk günü ders yok' rahatlığı bence.
Rapor alacak bir şey yok ki
Bir de ofis olsa neyse, işiniz birikir salı gider mesaiye kalır bitirirsiniz. Ama öğretmensiniz, yokluğunuzdan etkilenecek kişi sayısı belki de yüz.
Ben olsam (ki tatil için çalışan,tatile aşık biriyim) ya yan şehirden uçak bulur ya da otobüs vs ayarlardim.
Yani bugün pazar olsa bile insanın alternatifleri var, sizinki biraz da 'amaan nasilsa okulun ilk günü ders yok' rahatlığı bence.