• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçak firmasindaki terbiyesiz iletişim temsilcisi

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Kızlar fena sinirli ve üzgünüm, annesi vefat etmiş gurbette evli bir kuzenim var. Doğum yapacak inşallah aralığın 2. Haftasi. Bende ona süpriz olsun diye uçak bileti alıp yardıma gidecektim ona. Neyse iş yerinde olduğum için uygun fiyatlı bir bileti almak icin, internetim olmadığı için müşteri temsilcisini aradım. Fakat saçma sapan bir konuşma sonucunda bileti kaybettim. Bana durup durup 3 4 kere üzerine basa basa aralık dememe rağmen ocak biletini satmaya calisti 5 dk. En son bileti başkası almış tüh demesi iyice sinirlerimi gerdi. Şikayet etmek için aradım fakat dönüş olmadı. Hem uygun biletten oldum gidemiyorum :( Hemde sinirlerim bozuldu gece gece resmen oturup ağlamak istiyorum...:(

Şikayet edene kadar ara resmen dalgaya almış.
Bilet bulamazsan yine ocakta git, önemli olan yanında olman.
Veya aktarmalı gitsen?

Şikayet edene kadar ara resmen dalgaya almış.
Bilet bulamazsan yine ocakta git, önemli olan yanında olman.
Veya aktarmalı gitsen?

Oda geldi aklima nedenini bilmediğim bir şekilde aktarmalı olanlar daha pahalı..
Ćalisiyorum zaten mudurumle konusmus izin almisken hazir gitmek istiyordum 34 gunlugune :(

Yurtdışı değilse ara ara promosyonlar olur.
Bilet ayrılıp iptal edeneler de oluyor sürekli siteyi takip edin bu arada.
Bilet alırkende kendi sitesini tercih edin bence.

haddim olmayarak fikrimi soylemek istiyorum 34 gun biraz cok degilmi samimiyetinize inaniyorum inanilmaz iyi niyetinizede ama yeni anne baba olmus insanlari biraz daha yanliz birakma fikri daha sicak geliyor bana umarim yanlis anlamazsiniz

1. Calisiyorum zaten 34 gun duramam :)
Hızlı yazarken yanlış olmuş, 3-4 gunlugune :)

Akrabanizin yanına gitmek istiyorsaniz ucak bileti fiyatina o kdrda takilmayin bence. Ne yani istediginiz fiyata ucak bileti olmazsa gitmicek misiniz? Yurt ici bir ucussa ki subat ayina bilet alacaksiniz o kadarda ucuk degildir. Boşuna dert ediyosunuz konuyu

Akrabanizin yanına gitmek istiyorsaniz ucak bileti fiyatina o kdrda takilmayin bence. Ne yani istediginiz fiyata ucak bileti olmazsa gitmicek misiniz? Yurt ici bir ucussa ki subat ayina bilet alacaksiniz o kadarda ucuk degildir. Boşuna dert ediyosunuz konuyu

Ucak bileti fiyatina takilmayon derken yorganima göre ayagimi uzatiyorum malesef. O tarihde gidemezsem daha da gidemem çalışıyorum çünkü :(

Ucak bileti fiyatina takilmayon derken yorganima göre ayagimi uzatiyorum malesef. O tarihde gidemezsem daha da gidemem çalışıyorum çünkü :KK43:

Calistiginiz icin 3-4 gun anca izin alabilmissiniz o yuzden dedim. Rezervasyon yaptirin bari suanki en dusuk fiyata oyle bekleyin fiyatin dusmesini

Calisani sirkete mi sikayet ettiniz? Öyleyse sikayetiniz sonucsuz kalir cunku onlara ne kadar ileri tarihe atabilirseniz atin deniyor. Gizli musteri ariyor ve denetleniyorlar ileri tarih onerdi mi onermedi mi diye.
Ancak sirketi toptan sikayet edebilirsiniz daha yararli olur.

Hayirlisi olsun. Baska bir sey diyemedim

Back
X