• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçak firmasindaki terbiyesiz iletişim temsilcisi

Şikayet var a yazın. Genelde dönüyorlar. Bir şey daha diyeceğim. Tamam uçak olmadı hadi diyelim otobüsle gidemeyeceğiniz kadar uzak mı? Aralarda yazıdnız mı okumadım gerçi.. Otobüsle gitseniz de kuzeninize destek olabilseniz.. 3-4 günlüğüne de olsa kuzen dayanışması can katar cana. :)

Arkadaşım bu gün black friday
Pegasustan aldığın biletler yüzde elli indirimli (ama subat ve Mart biletleri)
Biliyorum sen Aralık'ta gitmek istiyorsun ama YÜZDE ELLİ. Bence bir düşün :))

telefonla arayınca fiyatlarıda çok yüksek veriyorlar mutlaka internetten almaya çalışın. doğum yaptıgı hafta gidemezseniz sonrası işe yaramaz zaten.

hangi havayolu? havayolunun müşteri hizmetleri mi yoksa bi acenteyi mi aradınız?

thy/anadolujet müşteri temsilcisiyle bin defa bilet almışımdır. size farklı tarihte bilet satmaya çalışmaz. onun görevi o değl ki. siz tarihi söylersiniz, saat seçersiniz ve satar. hani primle vs çalışmıyolar sonuçta aralık veya ocak onun için farketmez.

acente ise durum farklı.

Şikayet var a yazın. Genelde dönüyorlar. Bir şey daha diyeceğim. Tamam uçak olmadı hadi diyelim otobüsle gidemeyeceğiniz kadar uzak mı? Aralarda yazıdnız mı okumadım gerçi.. Otobüsle gitseniz de kuzeninize destek olabilseniz.. 3-4 günlüğüne de olsa kuzen dayanışması can katar cana. :)

Otobüsle 11 saat süren biyer malesef :( zaten 3 gün 2 günüm yolda geçerse bittim ben :)

Arkadaşım bu gün black friday
Pegasustan aldığın biletler yüzde elli indirimli (ama subat ve Mart biletleri)
Biliyorum sen Aralık'ta gitmek istiyorsun ama YÜZDE ELLİ. Bence bir düşün :))

Pegasus sabiha havaalanından kalkıyor, ben avrupa yakasındayım oraya gitmek için 3.5-4 saati gözden cikarmam lazım malesef ulasim imkani zor buradan oraya :(

ben gurbet deyince yurt dışı sanmıştım

bazen sonra da yer açılıyor ama promosyon bileti ise olmaz tabii

Valla niye kafalarına göre davranıyorlar anlamak gerçekten güç. Bileti kendine alıyor sanki gerizekalı... :işsiz: işinizi kimseye bırakmayın İnternetten bakın, mutlaka ucuza bulursunuz nasılsa daha var gidiş tarihinize.inşallah bulursunuz, kolaylıklar dilerim.

diğer firmaları bilmiyorum ama şikayet ederseniz geri dönüş yapıyor thy, o saatte kiminle konuştuğunuz, tarih ve saat de önemli tabi şikayette bulunursanız.

34 gün çok uzun yalnız. annesi niyetiyle kalsanız bile en fazla 2 hafta kalın.

aktarmalılarda çift bilet kesilir o yüzden pahalı; ankara üzerinden istanbul'sa, önce ankara uçağına sonra da ankara-istanbul uçağına binersiniz. 2 uçak=2 bilet, dolayısıyla daha pahalı.

edit: şimdi gördüm 3-4 günmüş, kusura bakmayın. sadece ilk sayfayi ikuyup yazmıştım

Back
X