Uçak fobisi:(

Haha o yazin benimde basima geldi Turkiyeye gelirken hava cok kötüydü simsekler gök gurultuleri filan.ucak tam inise gececegi sirada resmen sallantidan savrulup duruyorduk,indiginde de yalpalayarak indi zaten.Tum yolcular dua ediyordu.Turk filmlerindeki gibi yere adim atinca yeri öpesim gelmisti yeminle:))
Biz daha Yolu yarılamıştık resmen en az yarım saat öyle uçtuk 4-5 kere zangır zangır titredik :)
Karizma sesli pilot olmasa kimse sakinleşemiyodu :D
en son alkışladı herkes zaten :)

bende ayda 1 mutlaka ucak kullanırım cunku calıstıgım yer ve buyudugum aılemın oldugu yer ayrı. ayda 1 ucmama ragmen yıne de bır urpertı oluyor bende de.

ama aklınıza haberlerı ve pılotları getırın cok sukur ucak kazası haberlerı ulkemızde hemen hemen hıc yok ayrıca pılotlar okadar egıtımden gecıyorkı profesyonel olarak o koltuga oturuyorlar. gerisi allaha kalmıs. omrumuz okadarsa kacıs yok.

Biz daha Yolu yarılamıştık resmen en az yarım saat öyle uçtuk 4-5 kere zangır zangır titredik :)
Karizma sesli pilot olmasa kimse sakinleşemiyodu :KK70:
en son alkışladı herkes zaten :)
Haha o pilotlarin seslerinede hayranim zaten.Seksi seksi konusuyorlar oyle birseyler,insan ses tonuna odaklanmaktan ne dedigini anlamıyor.Nasil hepsinin ses tonu boyle oluyor acaba?Bunun icinde ozel egitim aliyorlar galiba:-))
Ama insani sakinlestiyor o ses..pilot o an "sayin yolcularimiz düşüyoruz"dese ben sahsen yine alkislardim:-)))

Haha o pilotlarin seslerinede hayranim zaten.Seksi seksi konusuyorlar oyle birseyler,insan ses tonuna odaklanmaktan ne dedigini anlamıyor.Nasil hepsinin ses tonu boyle oluyor acaba?Bunun icinde ozel egitim aliyorlar galiba:-))
Ama insani sakinlestiyor o ses..pilot o an "sayin yolcularimiz düşüyoruz"dese ben sahsen yine alkislardim:-)))
Hahahaa yaa düşündümde galiba bende :))
Seninle ölmek şereftiirr diye ıslık çalıyomuş herkes :D

Bence o mikrofonda bi dönüştürücü var yoksa aklım almıyo yani neden nasıl Haluk bilginer edasıyla konuşabiliyorlar ki :)

Ayyh benim de uçağa binesim var, okul var gidecek yer yok binemiyorum :KK43:

THY tercih edin bari reklam gibi oldu ama yine en güvenlisi o gibi.

Birşey söyliyim mı:)
En çok thy uçak kazası geçirdi :)
Korkumun ilk başladığı zamanlarda araştırdım ben Türkiyede düşen uçakların çoğu thy na ait :))

Seninle ölmek şereftiirr diye ıslık çalıyomuş herkes :KK70:

Bence o mikrofonda bi dönüştürücü var yoksa aklım almıyo yani neden nasıl Haluk bilginer edasıyla konuşabiliyorlar ki :)
Hahaha eger keramet mikrofondaysa acilen aynisindan alip benim kocaya yilbasinda hediye etmem lazim..Dusunsene adam evde benimle mikrofondan konusacak haha..sokakta filan seyyar saticilar gibi haha:)))

Seninle ölmek şereftiirr diye ıslık çalıyomuş herkes :KK70:

Ve nasıl da bütün pilotların sesleri karizmatik olabiliyor? :))))

bende ayda 1 mutlaka ucak kullanırım cunku calıstıgım yer ve buyudugum aılemın oldugu yer ayrı. ayda 1 ucmama ragmen yıne de bır urpertı oluyor bende de.

ama aklınıza haberlerı ve pılotları getırın cok sukur ucak kazası haberlerı ulkemızde hemen hemen hıc yok ayrıca pılotlar okadar egıtımden gecıyorkı profesyonel olarak o koltuga oturuyorlar. gerisi allaha kalmıs. omrumuz okadarsa kacıs yok.

Zaten arıza olursa sorun olur pilotla ilgisi yok :))
Benzin biter,arıza yapar bunlar geliyor aklıma. Yoksa pilotların seslerinde özgüven akıyor onlar konuşunca rahatlıyorum bitek :))

Hahaha eger keramet mikrofondaysa acilen aynisindan alip benim kocaya yilbasinda hediye etmem lazim..Dusunsene adam evde benimle mikrofondan konusacak haha..sokakta filan seyyar saticilar gibi haha:)))
Evde öyle dolaşıp , Sayın eşim diye başlayıp iki dilde çevirirse her söylediğini; iki çocuk daha doğurmazsam bende bişey bilmiyorum :D :D

Ruyamda da gruyrum demıssın bence bılınc altında baskılanmıs bı fobın var

Birşey söyliyim mı:)
En çok thy uçak kazası geçirdi :)
Korkumun ilk başladığı zamanlarda araştırdım ben Türkiyede düşen uçakların çoğu thy na ait :))
Eski dönemlerde olmuştur belki son 20 yıldır öyle birşey duymadım.

Dünyanın önde gelen havayollarından biri benim güvenim sonsuz.

Daha önce çok bildiğimiz havayolu şirketlerini tercih ettim asla beğenmedim.

2 saat boyunca motor gürültüsüyle yolculuk yaptık.

Eski dönemlerde olmuştur belki son 20 yıldır öyle birşey duymadım.

Dünyanın önde gelen havayollarından biri benim güvenim sonsuz.

Daha önce çok bildiğimiz havayolu şirketlerini tercih ettim asla beğenmedim.

2 saat boyunca motor gürültüsüyle yolculuk yaptık.

Evet eski dönemlere ait zaten. Birde son geçen aylarda olan bir kaza vardı tam havalanırken arıza yapmıştı. Onda ölen olmamış ama o da yanlış hatırlamıyorsam thy olması lazım.

Back
X