Uçak fobisi:(

Evet eski dönemlere ait zaten. Birde son geçen aylarda olan bir kaza vardı tam havalanırken arıza yapmıştı. Onda ölen olmamış ama o da yanlış hatırlamıyorsam thy olması lazım.
Peki madem başka havayollarına bakın.

Eski dönemlerde eski uçaklar mevcuttu.

Bi dünya uçak alımları yapıldı.

Bi bakın ünlüler,iş adamları,siyasetçiler çok tercih eder.

Diğerlerinde wc, yemek ücretli.

İsmini vermeyim şimdi.

Peki madem başka havayollarına bakın.

Eski dönemlerde eski uçaklar mevcuttu.

Bi dünya uçak alımları yapıldı.

Bi bakın ünlüler,iş adamları,siyasetçiler çok tercih eder.

Diğerlerinde wc, yemek ücretli.

İsmini vermeyim şimdi.

Zaten sorun hangi hava yolu olduğu da değil aslında sorun uçak görünce bile panik olucak dereceye geldim :(
İlk bailarda korksam da üstüne gittim korkumun ama son yolculuk beni mahfetti.

Heee ucak düşsede birsey degil sandvic yedik ya o yeter.Zaten hep son arzun ne olurdu diye sorsalar sandvic demek isterdim:-)))
Malum dolmuştan hallice bi firma varya, onda ufacık suya 3 tl verince havada beni mutlu eden tek fantezinin kaşarlı/hindili sandviç olduğunu anladım :D

Malum dolmuştan hallice bi firma varya, onda ufacık suya 3 tl verince havada beni mutlu eden tek fantezinin kaşarlı/hindili sandviç olduğunu anladım :KK70:
Evet biliyorum o firmayi..valla dogru benimki uzun yolculuk oldugu icin resmen ana yemek baslangic ve tatli olarak yiyorum.Ahh dusecekse bile evet en azindan thy ile guzelce yiyelim de düşelim aç gitmeyiz öbür tarafa:))

Turkish Airlines iyidir, tek THY ismini duymanızın sebebi diğer havayollarının yeni yeni seferlere çıkması da ondan. THY haliyle en eski olan ve daha çok kaynakta ismi geçen. Diğer havayollarından pek memnun değilim ha Emirates de iyidir.

Evet biliyorum o firmayi..valla dogru benimki uzun yolculuk oldugu icin resmen ana yemek baslangic ve tatli olarak yiyorum.Ahh dusecekse bile evet en azindan thy ile guzelce yiyelim de düşelim aç gitmeyiz öbür tarafa:))
Aynen :))) hayır bide zaten sıvı şeyler alınmıyor 2 çocuk var bende suyu meyve suyu bilmem neyi derken bi bilet daha harcıyoruz içerde :bicak:

Aynen :))) hayır bide zaten sıvı şeyler alınmıyor 2 çocuk var bende suyu meyve suyu bilmem neyi derken bi bilet daha harcıyoruz içerde :bicak:
Dogru birde o var.Resmen havada soyuyor insani diger firmalar.Bir haberde duymuştum o malum firma yolculardan birisi fenalasinca ona su vermis kendine gelmesini bile beklmeden suyun parasini istemis..yahu zaten ilk yardim olarak veriyorsun suyu parasini niye istiyorsun?Cok reziller ya..

Konuyu farklı yere açmayı düşndüm ama sitede başka uygun bir yer bulamadım.

Kızlar bu benim için çok ciddi bir dert,sorun olmaya başladı. Daha önce sık sık uçak yolculuğu yapmış olmama rağmen,hiç bir problemim yoktu. Hatta yanımda korkan insanları teselli eden kişiydim :)
Ama son bikaç yolculukta korkmaya başladım.
En son istanbula gittiğimde bu korkunun artık beni aştığını anladım.
Saçma sapan şeyler düşünüp içimden durmadan dua ediyorum sanki birşey olucak gibi :KK43:
5 6 saat yolculuk yapıp hiç bir şekilde korkmayan birinin birden bire kısa yolculuklarda bile korkan biri haline geldim. Benim durumumda olan var mı? Bunun tedavisi var mı veya kendi kendine yenmiş olan kişiler bu konuda yardımcı olur musunuz?
daha yorumlara bakmadım 41 kere uçan ben 42 ye binemiyorum nerden geldi bu fobi fikrim yok.

daha yorumlara bakmadım 41 kere uçan ben 42 ye binemiyorum nerden geldi bu fobi fikrim yok.

Çok kötü birşey işte en başta olsa neyse de sonradan oluşunca sinir oluyorum :))
Henüz yenen biri çıkmadı burda. Muhakkak tedavisi vardır ama ilaçla psikologla uğraşasım yok açıkçası.

Dogru birde o var.Resmen havada soyuyor insani diger firmalar.Bir haberde duymuştum o malum firma yolculardan birisi fenalasinca ona su vermis kendine gelmesini bile beklmeden suyun parasini istemis..yahu zaten ilk yardim olarak veriyorsun suyu parasini niye istiyorsun?Cok reziller ya..
Beklerim doğrudur.
Bide benim bacak boyu biraz uzun sığmıyorum arkadaş oraya mümkün değil düz oturamıyorum. Zorlarsam öndeki adamın sırtına çivi gibi batıyo :olamaz:

Çok kötü birşey işte en başta olsa neyse de sonradan oluşunca sinir oluyorum :))
Henüz yenen biri çıkmadı burda. Muhakkak tedavisi vardır ama ilaçla psikologla uğraşasım yok açıkçası.
sistem belli gerçi korkunun üstüne gideceksin ,:işsiz:yersen:D:D

Back
X