- 28 Mayıs 2022
- 766
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.291
- 43
- Konu Sahibi Marianihal
-
Ben sizin yerinizde olsam hipnoterapiye giderim bir seans. Ben cok inaniyorum hipnozla tedaviyeBu fobiyi yenenler var mı? Üç hafta sonra uçağa binmek zorunda kalacağım. Eğer uçak olmazsa otobüs ama 24 saat sürüyor. O çileyi çekmek istemiyorum. Uçağa binince gerilim başlıyor korkuyorum titriyorum hele havalaninca ilk on dakika ölüyorum sanki. Bu yaz sonu mecbur bindim onda da nasıl agladiysam nasıl korktuysam hostesler başıma toplandı kolonya su vs getirdiler.
Bu korkum varken uçağa binmeli miyim? Nasıl yenerim? Yani psikolojik tedavi görecek bir imkan yok burda çok küçük bir ilcede oturuyorum doğru düzgün hastane bile yokken psikolog zaten hiç yok. Sizce bir haftalık tatil için otobüs çilesi mi çekeyim dişimi sıkıp uçağa mi bineyim? Yoksa hiç mi gitmeyim ne dersiniz?
Korkunuz neden kaynakli, düserse ölürüm gibi bi dusunceyse karayollari hayatta kalma acisindan en guvensiz yer bence.Bu fobiyi yenenler var mı? Üç hafta sonra uçağa binmek zorunda kalacağım. Eğer uçak olmazsa otobüs ama 24 saat sürüyor. O çileyi çekmek istemiyorum. Uçağa binince gerilim başlıyor korkuyorum titriyorum hele havalaninca ilk on dakika ölüyorum sanki. Bu yaz sonu mecbur bindim onda da nasıl agladiysam nasıl korktuysam hostesler başıma toplandı kolonya su vs getirdiler.
Bu korkum varken uçağa binmeli miyim? Nasıl yenerim? Yani psikolojik tedavi görecek bir imkan yok burda çok küçük bir ilcede oturuyorum doğru düzgün hastane bile yokken psikolog zaten hiç yok. Sizce bir haftalık tatil için otobüs çilesi mi çekeyim dişimi sıkıp uçağa mi bineyim? Yoksa hiç mi gitmeyim ne dersiniz?
Hayır öyle bir korku değil. Uçağın düşme ihtimalinin çok düşük olduğunu ben de biliyorum ama benimki farklı. Yükseklik korkusu galiba. Uçak havalanirken başım dönüyor midem bulanıyor geriliyorum nefes alamıyorum. Ölüm korkusu degil.Korkunuz neden kaynakli, düserse ölürüm gibi bi dusunceyse karayollari hayatta kalma acisindan en guvensiz yer bence.
Daha once sorun yasayarak da olsa binebilmenizden oturu cok travmatik gelmedi bana yine ucagi tercih edebilirsiniz diye dusunuyorum, daha konforlu. tabii saglik bilgim olmadan söylüyorum, kalici bi sorun yaratir mi sizde bilmeden.
kucukken salincaga binince ates basar, basim döner, midem bulanirdi tarifinizle anim canlandi. boyle rahatlatici ilaclar oluyor recetesiz, eczanelerden isteyince veriyorlardi. bilmiyorum hala almak kolay mi, ilac kullanimiyla ilgili siki kurallariniz yoksa deneyebilir boylece ucus suresince rahat bi yolculuk gecirirsiniz.Hayır öyle bir korku değil. Uçağın düşme ihtimalinin çok düşük olduğunu ben de biliyorum ama benimki farklı. Yükseklik korkusu galiba. Uçak havalanirken başım dönüyor midem bulanıyor geriliyorum nefes alamıyorum. Ölüm korkusu degil.
Ucak fobine anlam veremesem bile, bindiginde herkesi rahatsiz edecek Isen, otobusle git. Sonucta diger yolcular tum ucus boyunca kriz geciren Baska bir yolcu ile ucmak istemez.Bu fobiyi yenenler var mı? Üç hafta sonra uçağa binmek zorunda kalacağım. Eğer uçak olmazsa otobüs ama 24 saat sürüyor. O çileyi çekmek istemiyorum. Uçağa binince gerilim başlıyor korkuyorum titriyorum hele havalaninca ilk on dakika ölüyorum sanki. Bu yaz sonu mecbur bindim onda da nasıl agladiysam nasıl korktuysam hostesler başıma toplandı kolonya su vs getirdiler.
Ben uçağa binmeden önce ilaç alıyorum. Başka çözüm bulamadım.Bu fobiyi yenenler var mı? Üç hafta sonra uçağa binmek zorunda kalacağım. Eğer uçak olmazsa otobüs ama 24 saat sürüyor. O çileyi çekmek istemiyorum. Uçağa binince gerilim başlıyor korkuyorum titriyorum hele havalaninca ilk on dakika ölüyorum sanki. Bu yaz sonu mecbur bindim onda da nasıl agladiysam nasıl korktuysam hostesler başıma toplandı kolonya su vs getirdiler.
Özür dilerim uçak fobim olduğu için.Hergun trafikte bir sürü kaza oluyor, ondan korkmuyorsunuz uçaktan mı korkuyorsunuz? Uçaktaki diğer insanları ve çocukları da gergin hale getireceginize otobüse binin.
Niye bu kadar çok güldünüz kiÖzür dilerim uçak fobim olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?