uçak ile seyahat

ilk hamileligimde yapmistim 12 haftada raporsuz ve 32 de raporla .Ilk 3 ay onerilmiyor asiri radyasyon olusurmus ucakta ama ben haftaya yine ucak yolculugu yapacam. Drum cok onemli degil dedi

ilk hamileligimde yapmistim 12 haftada raporsuz ve 32 de raporla .Ilk 3 ay onerilmiyor asiri radyasyon olusurmus ucakta ama ben haftaya yine ucak yolculugu yapacam. Drum cok onemli degil dedi
ben ilk 11 haftalıkken yapmıştım doktoruma sormuştum çünkü risk durumum vardı ve progestan kullanıyordum sorun olacağını düşünmüyorum dedi.allaha şükür bir sorun olmadan gidip geldim.

Ben 28 haftalikken yaptim ve ilk kezbinmistim biraz korktum ve haliyle cocuk kasildi icerde esimin eli hep gobegimdeydi gidecegimiz yer 1 saatlikti arada sallamasaydi iyiydi ama gidiste donuste kustum hep.
ve ilk kalkarken baya urktum kastim kendimi ama cok sukur bisi olmadi ben raporla gittim

28. haftadan sonra genelde havayolları rapor talebinde bulunurlar. Herhangi bir sakıncası olduğunu duymadım.

Ben öğrenmeden önce şehir dışına çıkmak için bindim. Dönüşümde hamile olduğumu biliyodum yine uçakla döndüm. Çok şükür sorun olmadı. Zaten havayolları belli bir haftaya kadar rapor bile istemiyor. Galiba sdc son haftalarda olanları almıyorlar uçağa.

Benim haberim olmadığı için sanırım iki haftalık filanken iş sebebi ile İzmir-İstanbul-Stuttgart gittim geldim. Şimdilik bir problem yok ama şimdi okuyunca bi içim cız etti :KK43:

X