uçak seyahati - aşağıya verilecek olan bagaj boyutu limiti

kelebek1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
133
45
Merhaba, pegasus firması ile yurtiçi uçuş seyahatim var. en düşük seviyede yani ekonomi seviyesinde bilet aldım. verilen bilgide 15kg valiz hakkım oldugunu söylediler.
uçakta aşağıya verecegim valiz ile ilgili boyut limiti varmıdır acaba ?
sıkıntım şu, küçük bebegim var, park yatağını katlayıp uçakla götürmek istiyorum. park yatağı katlayınca kilosu 15kilodan az geliyor ama boyutları bir valiz boyutundan daha büyük oluyor.
bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

Kim verdi bilgiyi, firmanın internet sayfasında yazanlardan emin değilseniz müşteri hizmetleriyle görüşün

Valla bebek arabalari bagaj kilosundan düşmüyor ama aynı şey park yatak için geçerli mi bilemedim

Merhaba, pegasus firması ile yurtiçi uçuş seyahatim var. en düşük seviyede yani ekonomi seviyesinde bilet aldım. verilen bilgide 15kg valiz hakkım oldugunu söylediler.
uçakta aşağıya verecegim valiz ile ilgili boyut limiti varmıdır acaba ?
sıkıntım şu, küçük bebegim var, park yatağını katlayıp uçakla götürmek istiyorum. park yatağı katlayınca kilosu 15kilodan az geliyor ama boyutları bir valiz boyutundan daha büyük oluyor.
bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
Onu bagaj verirken posete koyup vereceksiniz. Bebek arabasi kg bakkindan dusmuyor onu biliyorum ama yatak hakkinda dikrim yok maalesef. Ayrica boyutsal bir sinirlama da yok, tek sinir kg bildigim kadariyla

Bari konunuza yazanlara nezaketen bir tepki de bulunun!!

Back
X