- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Zaten dolu insan olcak orda çok kalabalık olacak evde kalacak yer olmayacakmış o yüzden düşünmem gerekiyor ayrıca bnmde evim var eşim kendine bakamıyor hiç bi ev işinden anlamıyor zaten kalcam önceden kalmamın bi anlamı yokki.Bir iki gün fazladan kalsanız kocanızın hasretinden ölmezsin.. hem ablanız sevinir, belki yardım edilecek bir şey vardır. Benimde annemle kızkardeşim geldi tahmini doğum olmadı 2 gün erteledik. Kardeşimin bu şekilde düşüncesini bilsem küserdim hiç gelme derdim.
Kalcam zaten de bi de bebek doğmadan önce beklersem çok kalmış olcam o yüzden önceden de ayriyetten beklemek istemiyorum orda zaten kalabalıklar evde.Ucak biletini son 5 gün de de alsan son günde alsan hemen hemen aynı fiyat. Biraz daha fazla ücret ödeyip garantili de alabilirsin tarih degisirse cuzi bi miktarı yanar paranın hepsi yanmaz
ve gitmişken kalmak mantıklı madem bu kadar önemli orda bulunmak
Çok sevdiği anası baksın. Para yemeyi biliyorlar. İnanın böyle kocacı olmanızı anlayamıyorum. Biraz uzaklaşmanız daha iyi değil mi? Kıymetini anlasın.Zaten dolu insan olcak orda çok kalabalık olacak evde kalacak yer olmayacakmış o yüzden düşünmem gerekiyor ayrıca bnmde evim var eşim kendine bakamıyor hiç bi ev işinden anlamıyor zaten kalcam önceden kalmamın bi anlamı yokki.
Sezaryen erteleniyor mu sezaryen olcakBir iki gün fazladan kalsanız kocanızın hasretinden ölmezsin.. hem ablanız sevinir, belki yardım edilecek bir şey vardır. Benimde annemle kızkardeşim geldi tahmini doğum olmadı 2 gün erteledik. Kardeşimin bu şekilde düşüncesini bilsem küserdim hiç gelme derdim.
Konumuz bu değil yalnız konu içinde konu açılmasını hiç sevmiyorum açıkçasıÇok sevdiği anası baksın. Para yemeyi biliyorlar. İnanın böyle kocacı olmanızı anlayamıyorum. Biraz uzaklaşmanız daha iyi değil mi? Kıymetini anlasın.
Konu bu değil...Yanlış hatırlamıyorsam eşinden ayrı kalmak istemediğin için ablanın doğumuna gitmeyi gereksiz bir kural gibi görüyordun.
Çok büyük mesele yaptın bu konuyu.
1 gün fazladan kalsan ne olacak yani?
İnsan yeğeni gelecek diye heyecanlanır. Sen dıdının dıdısının düğünü edalarındasın.
En iyisi hiç gitme olsun bitsin.
Kesin bir tarih olsa ertelenmez..Sezaryen erteleniyor mu sezaryen olcak
Doğru konu içinde konu açılması belki hoş değil ama bence bağlantılı. . Burda sizin için kötü bişey söylemedim ama.. eşinizi siz bu kadar sevip kıymet veriyorsunuz onunda sizin kıymetinizi anlaması için bir iki gün fazladan kalmanızı söyledim. Bu şekilde uçak bileti sorununuz da çözülür.Konumuz bu değil yalnız konu içinde konu açılmasını hiç sevmiyorum açıkçası
Konu bu değil...
Bence tam da bu.
En geç giden olup, en erken dönen olmak için hesap yapmıyor musun?
Hatta mümkünse gitmemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?