Uçak sorunu..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ablam haftasonu doğum yapacak. Bugün de demin yarın kesin doğum olcak diye haber geldi. Kesin dendi tam bileti alıyordum vazgeçmiş doktor. Ee şmdi ya haftasonu da vazgeçerse doktor? Uçak biletini aynı gün alınca çok pahalı oluyormuş. Önceki günden alırsam o gün geldiğinde iptal olursa bileti iptal de edilmiyormuş. Ben uçakla gitmek istiyorum otobüs istemiyorum 7 8 saat sürüyor. Ki iki saatten fazla oturarak kalmam yasak pıhtı sorunum var cddi durumda. Aslında bugüne kadarki düşüncem doğumdan bi gün önce bileti alıp doğum sabahı binip gitmek uçakla. Ama şmdi kesin doğum olcak dendi sonra vazgeçti doktor ya o günde vazgeçerse ne olcak yani? O yüzden sizce ne yapmalıyım? Doğumdan bi gün sonra gitsem saçma mı olur olmaz mı? otobüse binsem akşam olcam orda akşam da sadece uyumak için gtmiş olcm gitmişken sabah orda olmam daha mantıklı. O yüzden direk uçakla sabahtan gtmk istiyorm ama işte npcam? Nasıl yapsam?

Bir iki gün fazladan kalsanız kocanızın hasretinden ölmezsin.. hem ablanız sevinir, belki yardım edilecek bir şey vardır. Benimde annemle kızkardeşim geldi tahmini doğum olmadı 2 gün erteledik. Kardeşimin bu şekilde düşüncesini bilsem küserdim hiç gelme derdim.

Ucak biletini son 5 gün de de alsan son günde alsan hemen hemen aynı fiyat. Biraz daha fazla ücret ödeyip garantili de alabilirsin tarih degisirse cuzi bi miktarı yanar paranın hepsi yanmaz
ve gitmişken kalmak mantıklı madem bu kadar önemli orda bulunmak

Bir iki gün fazladan kalsanız kocanızın hasretinden ölmezsin.. hem ablanız sevinir, belki yardım edilecek bir şey vardır. Benimde annemle kızkardeşim geldi tahmini doğum olmadı 2 gün erteledik. Kardeşimin bu şekilde düşüncesini bilsem küserdim hiç gelme derdim.
Zaten dolu insan olcak orda çok kalabalık olacak evde kalacak yer olmayacakmış o yüzden düşünmem gerekiyor ayrıca bnmde evim var eşim kendine bakamıyor hiç bi ev işinden anlamıyor zaten kalcam önceden kalmamın bi anlamı yokki.

Ucak biletini son 5 gün de de alsan son günde alsan hemen hemen aynı fiyat. Biraz daha fazla ücret ödeyip garantili de alabilirsin tarih degisirse cuzi bi miktarı yanar paranın hepsi yanmaz
ve gitmişken kalmak mantıklı madem bu kadar önemli orda bulunmak
Kalcam zaten de bi de bebek doğmadan önce beklersem çok kalmış olcam o yüzden önceden de ayriyetten beklemek istemiyorum orda zaten kalabalıklar evde.

Zaten dolu insan olcak orda çok kalabalık olacak evde kalacak yer olmayacakmış o yüzden düşünmem gerekiyor ayrıca bnmde evim var eşim kendine bakamıyor hiç bi ev işinden anlamıyor zaten kalcam önceden kalmamın bi anlamı yokki.
Çok sevdiği anası baksın. Para yemeyi biliyorlar. İnanın böyle kocacı olmanızı anlayamıyorum. Biraz uzaklaşmanız daha iyi değil mi? Kıymetini anlasın.

Sezaryen erteleniyor mu sezaryen olcak

Yanlış hatırlamıyorsam eşinden ayrı kalmak istemediğin için ablanın doğumuna gitmeyi gereksiz bir kural gibi görüyordun.
Çok büyük mesele yaptın bu konuyu.
1 gün fazladan kalsan ne olacak yani?
İnsan yeğeni gelecek diye heyecanlanır. Sen dıdının dıdısının düğünü edalarındasın.
En iyisi hiç gitme olsun bitsin.

Yanlış hatırlamıyorsam eşinden ayrı kalmak istemediğin için ablanın doğumuna gitmeyi gereksiz bir kural gibi görüyordun.
Çok büyük mesele yaptın bu konuyu.
1 gün fazladan kalsan ne olacak yani?
İnsan yeğeni gelecek diye heyecanlanır. Sen dıdının dıdısının düğünü edalarındasın.
En iyisi hiç gitme olsun bitsin.
Konu bu değil...

Konumuz bu değil yalnız konu içinde konu açılmasını hiç sevmiyorum açıkçası
Doğru konu içinde konu açılması belki hoş değil ama bence bağlantılı. . Burda sizin için kötü bişey söylemedim ama.. eşinizi siz bu kadar sevip kıymet veriyorsunuz onunda sizin kıymetinizi anlaması için bir iki gün fazladan kalmanızı söyledim. Bu şekilde uçak bileti sorununuz da çözülür.

Esiniz tuvaletin sifonunu cekmeyi dahi beceremese bile bi haftada pislikten olecek degil heralde. Yeri geldi 3 hafta ailemde kaldim. Evim hala yerinde duruyodu sukur.
Son gun almakla bi iki gun once bilet almak arasinda cok fark yok.
Grip oldum diyip yalan soyleyin. Gitmeyin. Siz de rahat edin herkeste rahat etsin.

Konularinizi okudukca kardesimi opup basima koyasim geldi. Baska yerde yatmak gibi bi sikintisi olmasina ragmen. Acil doguma alindigimi duyunca isten izin alip geldi. Benimle birlikte 2 gun hastane de kaldi. Ayni zamanda annem de kaldigi ve sadece 1 tane refakatci koltugu oldugu icin sandalyede oturup kafasini benim yattigim yataga koyarak uyudu.
Boyle seyler dusundugunu bilsem cok uzulurdum. Pekde iyi gecinmeyiz ustelik.
Hayatin ne getirecegi belli olmaz. Esinizin rahatini dusuneceginize. Dogacak yigeninizi. Ablanizin ameliyata giriyo olmasini dusunmeniz gerekirdi. Ameliyat bu en nihayetinde. Insallah saglikli bi sekilde alir kucagina

Aldigin bilete yada firmaya bağlı . Misal geçen sene onurair di sanırım yanlışlıkla ablamın adına alacağım bileti eniştemin adına aldım hemen saniyesinde iptal ettirdim %50 geri iade ettiler ücreti %50 si yandı yine geçen sene ya anadolujet yada Turkisairlines den aldım ve tarih ertelemem gerekiyordu hic sıkıntısız tarihi ertelediler sadece bilette ücret farkı varsa farkı ödüyorsunuz

Dogumun ertesi sabahi donucekmisin?
Neden?
Cok misafir olucak o yuzden kalmak istemiyorum diyosun.
Ben tamda bu yuzden kalirdim halbuki.
Ben ablamin evinde misafir olarak oturmuycam tabikide, benim ne yukum olucak? Gidicem misafirleri agirliycam ablamin yukunu hafifleticem. Kim bakicak peki bunca misafire sen ertesi sabh var sayalimki dondun?
Ablana yazik degilmi? Kocam evde kalamiyor kendine bakamiyor derken? Yatalak degil hasta degil diye tahmin ediyorum. Oysaki ablan hasta bi nevi. Ve ortada minicik bi yigen olucak, minnacik.
Onu gormek istemezmi bi teyze ya?

Back
X