• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçak ve bebek

Arkadaşlar çok tesekkur ederım doktorumuza sorduk yutkunmaktan baska bırsey soylemedı bırde sızın fıkırlerınızı almak ıstedım herkese cok tesekkurler :)

Arkadaslar merhaba 4 aylik bebegimle ucaga binerken almam gereken kulak tikanmasi vb. gibi bildiginiz bir onlem varmi konu hakkinda bilgisi olan yada daha once bebegiyle ucak yolculugu yapan arkadaslar yazarsaniz cok sevinirim .

ınerken kalkkarken sutunu verın yada uc bıberona sağın sutunuzu basınnc deyısıklınde ayakların altını ovun aaglamasını engellersınız

agzını bos bırakmayın emzıklerını unutmayın yter

Arkadaslar merhaba 4 aylik bebegimle ucaga binerken almam gereken kulak tikanmasi vb. gibi bildiginiz bir onlem varmi konu hakkinda bilgisi olan yada daha once bebegiyle ucak yolculugu yapan arkadaslar yazarsaniz cok sevinirim .

Ben ilk 35 günlükken binmistim tam 4 aylikkende bindim hiçbir önlem almadık Yani kucagumda götürdüm uçak kalkana kadar uçakta ne kadar bebek varsa hepsi bi ağızdan ağlıyor çünki cok sıcak oluyor havalandıktan sonra sakinlesiyorlar .
Kac saatlik yolculuk yapacaksınız .
Ben defalarca bindim bebekle biraz zor oluyor .
Ama otobustense cok cok daha Iyi ve konforlu.
Bide bebek emniyet kemeride veriyorlar ondan benimki cok daralıyor .
Suan oğlum iki yaşında bi hafta önce yine bindik hiç durmadı :(

Back
X