Uçak yolculuğu-uzun yol

shequre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
180
1
96
İstanbul
Arkadaşlar,
hamileğinizde uçağa bindiniz mi ya da uzun yola çıktınız mı? Ben memlekete gitmeyi dusunuyorum ama doktorum zzn vermedi halyle ucaga binebilir raporu da vermedi. Baska bir doktora gidicem. Acaba bu konuda tecrubesi olan varsa paylaşabilir mi?
teşekkürler:10:

Merhaba.1 hafta once 3 saatlik ucak yolculugu yaptim, kalkis ve inis insani cok zorluyor. kalkis benim icin tam bir felaketti, nefesim kesildi, karnim sertlesti.
yarin Turkiye den ayriliyoruz 12 saatlik otobus yolculugundan sonra yine 3 saatlik ucak yolculugu bekliyor beni. cok tedirginim acikcasi, eger cok cok ihtiyac yoksa yolculuk yapmayiniz derim ben.

Allaha sukur kazasiz belasiz atlattik yolculugu.sali 18.00 da ciktik yola carsamba 22.00 de evdeydik:27:
Esimin memleketine gittik 2 yildir gitmemistim, raporu almak zor olmadi sikayetim yok dedim verdiler.
Hava alaninda eger bana seyahat esnasinda bir sey olursa kimseden sikayetci olmam diye yazi yazdim verdim, Turkiye de kimse sormadi bile.

pasaportum geregi almanyada dogum yapmak zorundaydim, turkiyedeyken suyumda sizinti oldugunu ogrendim rahmim bi cm acilmisti. acil hastaneye yatis verdiler. uc gun hastanede yattim dayanamadim hicbisey yapmadilar ha bire serumu dayadilar. ben burda kalmam dedim ölüm riskini aliyom diye kagit imzaladim cikdigim gibi ucaga atladimm almanyaya geldim. haliyle raporda vermediler. karnimi sakladim( uzun bol gomlek tunik giydim) bindim geldim. bagaj almadim yanima ucakdan indigim gibi burdaki hastaneye yattim. uc haftadir yatiyorum. rahmim felanda acilmamis. su sizintisi vardi kapanmis. bugun cikiyorum ins :33:

Merhaba,normal bir hamilelik geçiriyorsan 37. haftaya kara doktor raporu ile uçabiliyorsun.Ama 37.haftadan sonra her an doğum riskin var diye raporun olsa bile hiçbir havayolu şirketi uçurmuyor.Doktorun neden rapor vermek istemedi acaba?:44:

Back
X