Arkadaşlar,
hamileğinizde uçağa bindiniz mi ya da uzun yola çıktınız mı? Ben memlekete gitmeyi dusunuyorum ama doktorum zzn vermedi halyle ucaga binebilir raporu da vermedi. Baska bir doktora gidicem. Acaba bu konuda tecrubesi olan varsa paylaşabilir mi?
teşekkürler
Merhaba.1 hafta once 3 saatlik ucak yolculugu yaptim, kalkis ve inis insani cok zorluyor. kalkis benim icin tam bir felaketti, nefesim kesildi, karnim sertlesti.
yarin Turkiye den ayriliyoruz 12 saatlik otobus yolculugundan sonra yine 3 saatlik ucak yolculugu bekliyor beni. cok tedirginim acikcasi, eger cok cok ihtiyac yoksa yolculuk yapmayiniz derim ben.
Allaha sukur kazasiz belasiz atlattik yolculugu.sali 18.00 da ciktik yola carsamba 22.00 de evdeydik
Esimin memleketine gittik 2 yildir gitmemistim, raporu almak zor olmadi sikayetim yok dedim verdiler.
Hava alaninda eger bana seyahat esnasinda bir sey olursa kimseden sikayetci olmam diye yazi yazdim verdim, Turkiye de kimse sormadi bile.
Merhaba,normal bir hamilelik geçiriyorsan 37. haftaya kara doktor raporu ile uçabiliyorsun.Ama 37.haftadan sonra her an doğum riskin var diye raporun olsa bile hiçbir havayolu şirketi uçurmuyor.Doktorun neden rapor vermek istemedi acaba?:44: