Uçak yolculuğu ?

ValoFade

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
2.078
2.535
63
25+4 de bir uçak yolculuğu yapıcam dönüşüm de 27+2 de olacak daha önce hamileyken yolculuk eden var mı? Çok ikilemde kalıyorum bana yardım eder misiniz ? Bi yanım git diyor bi yanım ya bişey olursa diyor 😟 Doktoruma sordum gidebilirsin zaten 28 haftaya kadar doktor onayı istemiyorlar dedi

Hamileliğimde 6 kere uçak yolculuğu yaptım. Riskli bir durumunuz yoksa ne farkı var anlamadım. 🙄

Hamileliğimde 6 kere uçak yolculuğu yaptım. Riskli bir durumunuz yoksa ne farkı var anlamadım. 🙄
En son yaptığım iki uçuşta türbülans yaşadım fırtınalı havalardı onun tedirginliği var hala üstümde bilmiyorum ne farkı olur normal zamanla hamilelik zamanı yolculuğun

25+4 de bir uçak yolculuğu yapıcam dönüşüm de 27+2 de olacak daha önce hamileyken yolculuk eden var mı? Çok ikilemde kalıyorum bana yardım eder misiniz ? Bi yanım git diyor bi yanım ya bişey olursa diyor 😟 Doktoruma sordum gidebilirsin zaten 28 haftaya kadar doktor onayı istemiyorlar dedi
Ben olsam gitmezdim ama uçak yolculuğu daha masum duruyo arabadansa hareketsizlik ten oluyo daha çok 🙂

Ben olsam gitmezdim ama uçak yolculuğu daha masum duruyo arabadansa hareketsizlik ten oluyo daha çok 🙂
1,5 saat anca zaten süresi uçuşun hareketsizlik sıkıntı değil de ne gibi riskleri var ki firmalar bu kadar uçuş için doktor onayı istiyor onu bilemiyorum

Sıkıntılı bi durum yoksa dr onay veriyorsa gidilebilir neden gidilmesin ki

Sıkıntılı bi durum yoksa dr onay veriyorsa gidilebilir neden gidilmesin ki
Doktor sorun yok gidebilirsin dedi sadece 28 haftadan sonra yazılı izin gerekiyor o zaman kadar gidip gelebilirsin dedi ama gel gör ki kafamın içindeki sesleri durduramıyorum ya öyle olursa ya böyle olursa diye 😔

Back
X