Uçak yolculuğu

canımcım ben nil 40 günlükken 3.5 aylıkken ve 6.5 aylıkken uçak yolculuğu yaptım ve şunu farkettimki büyüdükçe biraz daha zorlaşıyo.. sorularına sırayla cevap vermeye çalışayım..
- uçağa binene kadar pusetle gidebiliyosun uçak girişinde kargo kısmına alıyolar puseti...
- bebekler için verilen kemer bol olduğu için emzirmek zor olmuyor..iniş ve kalkışta emzirsen bile seyir halindeyken de basıç olabiliyo dolayısıyla sürekli emziremiyosun bu nedenle
-maalesefki biraz huysuzluk oluyo..bu konuda yakınında oturan insanların yapısı senin üzerinde çok fazla etkili oluyo.... bebeğinin kişiliğiyle de alakalı tabi. mesela nil de ssadece huysuzluk oldu ama başka bir bebek bağıra bağıra ağlıyodu... tabi ben bunları yaşadığımda nil 6.5 aylıkdı belki büyümüş olması senin için bi avantaj olabilir...
şimdiden hayırlı ve kolay yolculuklar...

bahaircim çok teşekkür ederim, havayoluna mail attım onlarda seninle aynı cevabı verdiler. İçim oldukça rahatladı. Bebeklerin emme süreleri kısaldı zaten kalkışta emzirsem, tok olucağından inişte emmek istemeyebilir. Yolculuğum diğer haftasonuna sarktı ve şanslıyım ablam bana refakat edecek, sanırım bebekli yolculuklarda internet check-in yapılmıyormuş, cam kenarı alabilmek için mecburen 1 gün nceden havaalanına gitmek durumunda kalıcam. Benim gibi ilk kez bebekle uçakla yolculuk yapacak arkadaşlarım, pusetler alnıyor uçağa kadar ama muhakkak check-in yada bagajda bunu belirtin, internet üzerinden de check-in yapamıyorsunuz bilginiz olsun. Bebeğim umarım basınçtan etklenmez, rahatsızlanmaz. İlgin için teşekkür ederim, güzel kuzumun güzel annesibayanssulusmileopuyorumnanaktan

ne sacma , neden puset almiyorlarki , ucak ne kadar buyuk bilmiyorum ama duvar onunde koltuklar oluyor araba koltugunu hemen onune yerlestiriyorsun rahat rahat gidiyorsun,bavulunu verdiginde sormanda fayda var duvar onunde koltuklari varmi diye.birkac yeni oyuncak almani tavsiye ederim,ucaga bindiginizde cikarip verirsen ilgisini ceker.hic olmadi bir ucak al kendine ilerde cok lazim olacak sempatiksalakcinni

Zelldam bitanem ah ah, burası farklı ne yazıkki burda yolcuların rahat etmesi değil, uçaklara dolmuşçuluk yaptırmak. Misal bir havayolu firması var ki, ben ki klostorofobisi olan biri değilim yemin ederim yolculuk hemen bitsin istiyorum, mr makinesinden hiç farkı yok, ayaklarını bile uzatamıyorsun. Zeynep ve oyuncak:1: sanırım bir kaç metre elektrik kablosu, kumanda ve kağıt tomarı alırsam oyalanabilirsempatiksalakcinni Bugün gidicektik haftaya kaldı biletler iptal edildi. Ablam olucak Allah'tan. Valla ağlarsa da yapabileceğim bir şey yok uçaktakiler bebeğimin güzel sesinden nağmeler dinleyiversinler eccik. Bedavadan konser işte. Başta çok tedirgindim, şimdi içim bayağı rahatladı. Allah işimizi rast getirsin inşallah.opuyorumnanaktan

canım internetten checkin yapabiliyorsun sadece koltuk seçimi yapamıyorsun..otomatik olarak koltuğu o belirliyo... sen devamını yapıyorsun...

Back