Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorucam mutlaka tesekkur ederim21. haftadan sonra risk oluyor diye biliyorum. yine de doktorunuza sormalısınız mutlaka
tabiiki önce doktorunuza sorun ama ben daha 2 aylık hamileyken 13 saat otobüs yolculuğu yapmıştım canım dönüştede uçakla gelmiştim hiç bir sıkıntı çıkmamıştı 8 ayımda bile uçağa binmiştim içini ferah tut doktorun sorun yok derse bişey olmaz canımBoyle soyleyince icimi rahatlattin arkadasim ama anneme kiz kardesime laf anlatamiyorumki endiseleniyorlar kendilerince ama ben biraz olsun aciklamaya calisiyorum onlara
Insallah arkadasim dr da izin verir ben de senin gibi yolculuk yapabilirim insallahtabiiki önce doktorunuza sorun ama ben daha 2 aylık hamileyken 13 saat otobüs yolculuğu yapmıştım canım dönüştede uçakla gelmiştim hiç bir sıkıntı çıkmamıştı 8 ayımda bile uçağa binmiştim içini ferah tut doktorun sorun yok derse bişey olmaz canım
heyecan kasılmalar falan yapmazsanız bir sıkıntı olmaz her şey sizde bitiyor )Aslinda ilk binisim sayilir yani bundan 10 yil once yapmistim erzurum ankara arasi bi daha da oyle ucaga binecek bi durumum almadi ama heyecan filan yapmam zaten
Hiç otobüs ile gelmeyin yollar yağışlı zaten o 14 saat 17-18 saate çıkar,ben de mersinden istanbula geldim uçakla gidecektik fakat sonra otobüsle gittik 12 saat sürer diye tahmin ediyordum ama nerede heralde 18-19 saati buldu sen buna 20 saat de birde gidecegim yere git servisle ve taksiyle tam 24 saatim yolda geçti.Aynen otobusle 14saatlik bi yolculuk cok daha zor benim icin
E gitmesem de ben cok bunaldim burada tek bi akrabam bile yok cok ama cok ozledim memleketimi
Doktoruna sormalısın herkesin hamileliği farklıIyiaksamlar arkadaslar
Size kafama takilan bi soruyu sormak istiyorum
Su an 12 haftalik hamileyim ve nasipse somestrda ailemin yanjna giymek istiyorum su an mugladayim ve dun aksam mersin icin adanaya ucak biletimi aldim ve annemler bana kizdi ucakla nasil geleceksin de o yolu nasil cekeceksin diye yani izmir adan 1sa15dk suruyor ve ben ucak uolvulugumu uapacagim tarjhte yaklasik17 haftalik hamile olacam sizlere sorum arankzda hamile iken ucakla yolculuk yapan var mi insallah bi riski yoktur
Simdiden cok tesekkur ederim cevaplariniz icin
Aynen o yollar cekilmez otobus, le hic 2 koltuk alsam bile cookkk uzun bis sureHiç otobüs ile gelmeyin yollar yağışlı zaten o 14 saat 17-18 saate çıkar,ben de mersinden istanbula geldim uçakla gidecektik fakat sonra otobüsle gittik 12 saat sürer diye tahmin ediyordum ama nerede heralde 18-19 saati buldu sen buna 20 saat de birde gidecegim yere git servisle ve taksiyle tam 24 saatim yolda geçti.