- 22 Mart 2019
- 705
- 1.458
- 113
Arkadaşlar uzun ucusta evcil hayvanim olan sultan papağanımı götüreceğim ama asla dogru düzgün bir bilgi kaynağı yok.Belki daha önce tecrübe etmis arkadaslar vardır.Lütfen yardımcı olun çok endişeliyim. Ilk olarak thy ile görüştüm kabine sultan papağanı ,papağan olduğu icin kabul ermiyorlarmış. Dünyann en saçma şeyi kediyi alıyorlar 80 grmlik yavrumu almıyorlar kakadu degil ki bu küçücük.
Kargo kısmı nasıl asla bir görsel bulamadım.Ve benim yavrum türü geregı çok korkak hatta kopek havlamasindan kalp krizi geçirmiyorlarmış.Ben musteri hizmetlerini aradigimda bana ayni yerde gidecekleri söylendi.10 saat ucusta ya benim yavrum ölürse çok kafaya taktım mail attim aradim asla kimseyr ulaşamıyorum ve yeterli bilgi alamiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Kargo kısmı nasıl asla bir görsel bulamadım.Ve benim yavrum türü geregı çok korkak hatta kopek havlamasindan kalp krizi geçirmiyorlarmış.Ben musteri hizmetlerini aradigimda bana ayni yerde gidecekleri söylendi.10 saat ucusta ya benim yavrum ölürse çok kafaya taktım mail attim aradim asla kimseyr ulaşamıyorum ve yeterli bilgi alamiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi