Uçakta sıvı sınırlaması

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.524
2.300
448
merhaba hanımlar acil cevaba ihtiyacım var, uçakta Sıvı sınırlaması için internet sitesine baktım fakat tam olarak anlayamadım benim 2 adet parfümüm var 1 adet 50ml diğeri 100 valize koymaya korkuyorum kırılır dıye, kabine alırlar mı? Sınır 100 ml diyor ama 2adet parfüm olduğu için sıkıntı olur mu?

merhaba hanımlar acil cevaba ihtiyacım var, uçakta Sıvı sınırlaması için internet sitesine baktım fakat tam olarak anlayamadım benim 2 adet parfümüm var 1 adet 50ml diğeri 100 valize koymaya korkuyorum kırılır dıye, kabine alırlar mı? Sınır 100 ml diyor ama 2adet parfüm olduğu için sıkıntı olur mu?
Kardeşimin parfümü kırıldı,kıyafetlerinin içine koymuştu 1 taneydi,eşyaları yerleştirmek için açtık bir baktım valizden koku geliyor parfüm kırılmış paramparça olmuş.Bütün kıyafetleri parfüm koktu.:KK45:

Kardeşimin parfümü kırıldı,kıyafetlerinin içine koymuştu 1 taneydi,eşyaları yerleştirmek için açtık bir baktım valizden koku geliyor parfüm kırılmış paramparça olmuş.Bütün kıyafetleri parfüm koktu.:KK45:
Hadı ya off napıcam ben :(

siz yanlış anlamışsınız sanırım 50 toplamda olan
yani tek şişe için 50 değil
anlatamadım uf :27:

Pekı parfümü kutusuyla valıze koysam kırılır mı sizce ? :/
Çok gerekli değilse yanınızda taşımayın derim ben. 50 ml yetecekse onu alın sadece yanınıza. Yok almam gerekiyor diyorsanız, baloncuklu naylona sarıp kutusuna koyun, bişey olmaz muhtemelen. Bir de kıyafetlerin arasına sıkıştırın.

Çok gerekli değilse yanınızda taşımayın derim ben. 50 ml yetecekse onu alın sadece yanınıza. Yok almam gerekiyor diyorsanız, baloncuklu naylona sarıp kutusuna koyun, bişey olmaz muhtemelen. Bir de kıyafetlerin arasına sıkıştırın.
Aslında gerekli değil de takıntı bende nereye gitsem illa ıkısı de olucak Yanımda , en Sağlamı 50lık olanı gotureyım ben garantı olsun öyleyse.. Çok Sağolun

Önce bir buzdolabi posetine koyup iyice sarin ardından kutusuna koyun sonra kutunun da alt ust acik yerlerini bantlayin... Sonra bütün parfumleri ayri bir poşet yaparak bantlayin dökülse dahi akmayacak şekilde.. Ve bavulunuza koyun...

Daha birkac ay once bir bavul dolusu bardagi bir tanesini bile kirmadan getirmis biri olarak soyluyorum giysiye guzelce sarip bavulun orta kismina yerlestirirseniz kirilmaz. Ayrica 100 ml azi veya fazlasi sirkete ve gorevli memura bagli. Ixudine denk gelirsen birsey demeyebilirler.

Kutusuyla koyarsan hiçbirşey olmuyor canım benim valizler yurtdışından türkiyeye gelirken kayboldular sonra bulup geldiğindeki hali halen gözümün önünde yeni aldığım valizler kilitler fermuarlar kırılmış yırtılmış tekerler tutma yerleri paramparçaydı içindeki parfümler sapasağlamdı:KK53:giderkende el çantamın önünde unutmuşum 150 ml kremleri deodarantları iki ülkeden geçtim 3. Ülkeden geçerken fark ettim alıp bagaja gidecek valizin içine koydum:KK48:tamamen benim şansımdı çünkü eşimin çantasındakileri çöpe attılar :KK14:ve türkiyeden gelirken kutusuyla yine eşime kendime setler alıp koydum yine birşey olmamıştı:63:

Back
X