• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçan hamam böcegi

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.343
548
29
Allah kahretsin ya hertarafim kasiniyor .nefret ediyorum bu bocekten.bu eve taşındığında orduyla hamam böceği gordum ve geleneksel yöntemi kullanarak ezerek öldürdüm ama bu uçuyor Allah'in psikopat hayvani odaya kapandim cocugumla esimde yok napcam şimdi ben ilkkez ucan hamam böceği görüyorum .tikandim kaldim odada napcam ben ya .bi cesaret verimde gidip öldureyim

Erkek hamamböcekleri kanatlı olur, dişiler kanatsız olur. ışığı kapatıp pencereyi açın. umarım kendisi çıkar. çözüm önerim yok. ama öldürmek en son çare olsun. sevmediğinizi biliyorum ama dünya sadece insana ait değil. lütfen öldürmeden çıkarmaya çalışın
Ya ben gerçekten korkuyorum yanına yaklaşmaya uzerime uzerlme uçuyor.ben çok dalga gectim evinde hamam böceği olanlarda hep pislige geliyo bunlar diodum al iste basima geldi hemde ucan turunden

Üzerinize şöyle büyükçe bir örtü örtün öyle çıkın eşinize kapıyı açmak için. Üzerime konacak diye çıldırırım. Çok fena :skandal::skandal:

Üzerinize şöyle büyükçe bir örtü örtün öyle çıkın eşinize kapıyı açmak için. Üzerime konacak diye çıldırırım. Çok fena :skandal::skandal:
Bende gorunce bile cok.kotu oluyorum heryerim kasiniyor .üstüme konduğunu dusunmek bile istemiyorum.eşini aradim gel dedim durumu anlattim.vur kafasina terligi dio.ucan seye nasil terlik vurucam ben ya :(

Canım öldürmek kısa süreli çözüm. Tablet tipi zehirler var çocukların dokunmayacağı yerlere koy. Tüm su giderleri tuvalet banyo lavabo kapalı veya süzgeç gibi bir şey koy. Camları tellettir. Moralini bozmak istemem ama genelde kanalizasyondan gelirler.

Allah kahretsin ya hertarafim kasiniyor .nefret ediyorum bu bocekten.bu eve taşındığında orduyla hamam böceği gordum ve geleneksel yöntemi kullanarak ezerek öldürdüm ama bu uçuyor Allah'in psikopat hayvani odaya kapandim cocugumla esimde yok napcam şimdi ben ilkkez ucan hamam böceği görüyorum .tikandim kaldim odada napcam ben ya .bi cesaret verimde gidip öldureyim
Apartman bahçe ev ilaçlatin. Bir de evde delikleri, ufak girintileri vs hepsini kapatın. Kırık fayans varsa aralarını vs kapatın. Oyuklara yerlesiyorlar. Ozelikle apartmanda apartman ilaslnmadikca sizin kurtulmanız pek mümkün olmaz. Sizde varsa komşuda da vardır.

Biz de bir zamanlar böyle bir evde oturmuştuk ben küçüktüm annem sabaha kadar başımızı beklerdi garibim uyumazdı hamam böcekleri konmasın tepemize diye. İlaçlıyorduk geriye çıkıyorlardı 2 gün sonra. En son biz taşındık müstakil evdi yıktılar yerine apartman yapmak için. Temelinde karınca sürüsü gibi dağıldı uçtu gitti böcekler yuva yapmışlar o evin altına. Yeni apartmanda bitmişti böcek falan kalmamıştı

Back
X