• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçan hamam böcegi

Gümüş böceği diyorlar kuzum ona nemli ortam seviyorlarmış dolap dipleri kütüphane kitaplar falan..
Sana bi tio vereyim
2,5 ltlik kola bidonunu kes cam kavanozda olabilir.
Dışını bantla kabın içine az ekmeği ıslat koy..
Bu böcekler gece çıkar ortaya çıktığı yerlere koy
Bant sayesinde kolayca tırmanacaklar ama geri inemeyecekler 😈
ay sağol canım evet gece çıkıyorlar kapı aralığında görüyorum bırde tembeller gün boyu duvarda kovalamasam duruyorlar .bantı anlsmadım ters mı yapım düz mu

Biz de bir zamanlar böyle bir evde oturmuştuk ben küçüktüm annem sabaha kadar başımızı beklerdi garibim uyumazdı hamam böcekleri konmasın tepemize diye. İlaçlıyorduk geriye çıkıyorlardı 2 gün sonra. En son biz taşındık müstakil evdi yıktılar yerine apartman yapmak için. Temelinde karınca sürüsü gibi dağıldı uçtu gitti böcekler yuva yapmışlar o evin altına. Yeni apartmanda bitmişti böcek falan kalmamıştı
Ayyy korku filmi resmen o ne öyle 😱

ay sağol canım evet gece çıkıyorlar kapı aralığında görüyorum bırde tembeller gün boyu duvarda kovalamasam duruyorlar .bantı anlsmadım ters mı yapım düz mu
Kız ters yaparsan hiç çıkamaz yapışıp kalır 😅
Normal bantlıyacaksın üstü kaygan oluyor ya bantın kolay çıkıyorlarmış ama tekrar inemiyorlarmış.

Allah kahretsin ya hertarafim kasiniyor .nefret ediyorum bu bocekten.bu eve taşındığında orduyla hamam böceği gordum ve geleneksel yöntemi kullanarak ezerek öldürdüm ama bu uçuyor Allah'in psikopat hayvani odaya kapandim cocugumla esimde yok napcam şimdi ben ilkkez ucan hamam böceği görüyorum .tikandim kaldim odada napcam ben ya .bi cesaret verimde gidip öldureyim
Allahim nrnimde hayyata en korktugun hayvan diyebilirim hep ruyalarima girer;(

Kız ters yaparsan hiç çıkamaz yapışıp kalır 😅
Normal bantlıyacaksın üstü kaygan oluyor ya bantın kolay çıkıyorlarmış ama tekrar inemiyorlarmış.
allah allah nasıl inemıyor tembel şey dur deneyeyim bakayım bocegı geçtim😀merak2 ettım nıye cıkamıyor 😄😄😄

allah allah nasıl inemıyor tembel şey dur deneyeyim bakayım bocegı geçtim😀merak2 ettım nıye cıkamıyor 😄😄😄
Denede yaz bize :KK70:
Kokulu o da spreylerini salatalık kokusunu bir de nafalinden nefret ederlermiş..
Salak böcekler güzel kokulu herşeyden nefret ederlermiş Yasemin yağının kokusundan bile 😂
Sen direk deridorant sık çıktıkları yerlere hemen terkediyormış evi ama önce ıslatılmış ekmek deneyini dene :p

bugun esınız gelene kadar ıdare edın
yapı marketlerde yapıskanlı cırtlı sineklıkler var uygun fıyat onlardan alıp pencerelere takın kı gelmesın
pıs eve gelır dıye sart yok takıntı derecesınde temızlık hastasıyım evımı böcek bastı
enerjı cekıyor galıba koca sıtede kımsede yok bırtek benım evımde var bocek her ay zehırlı ılacla ılaclatmama ragmen kökü kurumuyor evde bızım oyle ha deyınce cıkamıyoruz

sızı coook ıyı anlıyorum

2270207
Bu işte bi terslik var 😆

Denede yaz bize :KK70:
Kokulu o da spreylerini salatalık kokusunu bir de nafalinden nefret ederlermiş..
Salak böcekler güzel kokulu herşeyden nefret ederlermiş Yasemin yağının kokusundan bile 😂
Sen direk deridorant sık çıktıkları yerlere hemen terkediyormış evi ama önce ıslatılmış ekmek deneyini dene :p
ya nerden çıkacakları belli olmuyor genelde banyo ve mutfak deniyor ama bu mübarek her yerde geziyor bu ara yok gıbı ama ben yıne tuzaklarımı kurayım:KK31:

Amerikan hamambocegi olanlar. Kocamanlar ve uçuyorlar. Ama körler bildiğim kadarıyla. Terlikle vururken sert vurmak gerekli çünkü kabukları da kalın. Isıya duyarlilar. Evin giderlerinden bile geliyor olabilirler. Acayip hızlı cogaliyorlar. Yaşadığım yerde çok var bunlardan. Genis bir örtü alıp üzerine atin, örtü altında ucamaz. Sonra terlikle örtü üzerinden Allah ne verdiyse vurun. Sonra örtüyle beraber atın.

Allah kahretsin ya hertarafim kasiniyor .nefret ediyorum bu bocekten.bu eve taşındığında orduyla hamam böceği gordum ve geleneksel yöntemi kullanarak ezerek öldürdüm ama bu uçuyor Allah'in psikopat hayvani odaya kapandim cocugumla esimde yok napcam şimdi ben ilkkez ucan hamam böceği görüyorum .tikandim kaldim odada napcam ben ya .bi cesaret verimde gidip öldureyim
Nemli bölgede mi oturuyoruzsunuz oradakiler genelde kanatlı olur cam terebenti alın evin en çok hangi bölgesinde varsa oralara pamukla surun

Okurken bile tüylerim diken diken oldu :( ben yürüyeni görünce çığlık çığlığa kaçıyorum. Allah yardım etsin :(

Kakalak böceğinden bahsediyorsanız onları ilaçlamadn başka çare yok. Bizde de mevcuttu ilaçladım kendim. Eşim de yok çünkü 20 gündür. Her yerden cıkıyorlardı çabuk cogalıyor lar.

En büyük kabusum hamam böceği, uçanını görsem ölürüm heralde. Yürüyeni bile tüylerimi dikeltiyor .
bir gün hamaböceği gördüm evde. tüm cesaretimi topladım öldürecem.. arkasından sinsice elimde terlikle yaklaşıyorum. tam terliği yabıştırıyordum kiii..
uçuverdi :D öldüm öldüm dirildim nasıl kaçtım bilmiyorum :D
hayatımın şokunu yaşamıştım uçuyorlarmış da.

😂😂ben çözdüm o meleti.ışık gözlerini kör ediyo sanırsam.gündüz hiç çıkmaz o yüzden.hava aydınlanıp yuvasına yetişemeyen de aha öyle duvarda saf saf kalıyo😂

Back
X