Selam kızlar aranızda saçlarının uçlarına (platin sarısı kadar açık) balyaj attıran varmı? Ve memnun kaldınız mı? Çok yakında yaptırcam ama bilgi edinmek istedim birde diğer üst kısımlar koyu kumral rengi gibi uçlara açık renk Balyaj mı daha güzel olur yoksa balyajın rengine yakın renk olsa mı çok kararsız kaldım
uçlara dogru geçişli bir renk istiyorsan guzel yapan bir yere ombre yaptırabilirsin. eger sacın su ekledigim renkteki gibiyse platin balyaj guzel yakısabilir
uçlara dogru geçişli bir renk istiyorsan guzel yapan bir yere ombre yaptırabilirsin. eger sacın su ekledigim renkteki gibiyse platin balyaj guzel yakısabilir
Canım işte uçları zaten bunun gibi açık istiyorum ama diplerim benim boya kendi rengim değil ombre de doğal saça açık balyaj atılıyo diye duydum ama kafam çok karışık resmim profildeki gibi saçımın rengi şuan derdimi anlatıcam ama tabi randevuyu bile zor veriyolar bide dert anlatmak...
Ombre yapılması icin saclarının dogal olması gerekmiyoki.dogal gibi ayriyetten bi komple boyuyorlar. sonra istedigin acık rengi altlara ombre yaptırıosun. bence sacını biraz daha actır cok keskin bi gecis olur platin balyaj olursa uclar
Ombre yapılması icin saclarının dogal olması gerekmiyoki.dogal gibi ayriyetten bi komple boyuyorlar. sonra istedigin acık rengi altlara ombre yaptırıosun. bence sacını biraz daha actır cok keskin bi gecis olur platin balyaj olursa uclar
Yaa ben öyle duydum canım yada beni kandırdılar benim açık platindi saçlarım 4 sene sıkıldım kumrala boyattım komple ama yine aktı bu şekil oldu sonra yine 4 ay bekledim saçım kendine gelsin diye boyatmadım şimdi dipler doğal renk gibi açık kumral gibi olsun uçlarda açık sarı geçişli olsun istiyorum ama sıkıntı dipleri istediğim gibi tutturabilecekler mi sence?
istediklerini bende istemiştim bende platindim kendim acmıstım platin olmustum 5 sene boyunca sarının daha farklı tonlarınıda denedim :) ama bu ombre balyaj olayını kendim yapamam diye bulasmadım.kuaförede guvenemedim anlattıgım gibi yaptıramam saclarım iyice yanar die hurrem bakıra gectim platinden sıkıldıgım icin. hem daha sıcak bi renk görenler yuzune renk gelmis diyorlar. sarıdan vazgecmekte zor tabi insan illa birazcık ucundan biyerinden sarı olsun istiyor.. bence guzel begendigin balyajlı bir resmi al telefonuna kuaföre git bi göster. istersen bu sac renginin uzerine gecisli bir ombre yaptır yada istersen kullu daha acık bir sarıya Komple boyatıp uclara platin balyaj attır
Canım benim nişanlım sarı hiç istemiyor ben ondanda biraz dipler kumral olsunda uçlar yine sarı olsun istiyorum galiba beğendiğim bi resmi tam istediğim şekli göstericem kuaföre öyle anlatıcam. Ben hiç kendim boyamadım canım bi dünya para verdim hep keşke boyayabilseydim birde her rengi yaptım kızıl siyah sarı saçlarım çok dökülüyor ama şimdi uzun bi ara verdim boyatmadım inş güzel olur konu na bakıcam canım tşkrler