E esra_berk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2010 85 0 46 Ankara 6 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esra_berk #1 merhaba hamişler bende 17 haftalık hamileyim yarın üçlü tarama testine gireceğim. merak ediyorum nasıl oluyor diye hangi aşamalardan geçeceğim. bana yazarsanız sevinirim.
merhaba hamişler bende 17 haftalık hamileyim yarın üçlü tarama testine gireceğim. merak ediyorum nasıl oluyor diye hangi aşamalardan geçeceğim. bana yazarsanız sevinirim.
A aysudem_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2010 62 1 36 Samsun 6 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esra_berk #2 3'lü tarama testi bildiğin kan tahlili gibi, kan veriyorsun sadece. Kandaki hormon değerleri ve anne yaşına bakılıyor ve bebeğin down senromlu yada nöral tüp defekti olup olmadığına dair bi istatistik sonucu çıkarıyor bu test.
3'lü tarama testi bildiğin kan tahlili gibi, kan veriyorsun sadece. Kandaki hormon değerleri ve anne yaşına bakılıyor ve bebeğin down senromlu yada nöral tüp defekti olup olmadığına dair bi istatistik sonucu çıkarıyor bu test.