Üçlü Tarama Testi Hakkında?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem_ozlem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozlem_ozlem

Ziyaretçi
:CüvCüv:
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM.3 AYLIK HAMİLEYİM AMA BİRAZ TEDİRGİNİM BURDAKİ BAZI ARKADAŞLARIN MESAJLARINI OKUDUM..BİRAZ CANIM SIKILDI.BU 2 Lİ -- 3 LÜ TARAMA TESTLERİ HAKKINDA .DOKTORUM 2 Lİ TARAMA TESTİNE GEREK YOK DEDİ.3 LÜ TARAMA TESTİ ÖNERDİ BUĞÜN SAAT 4 DE RANDEVUM VAR DOKTORLA.AMA 3 LÜ TARAMA TESTİME DAHA VAR TABİ AMA DEDİĞİM GİBİ OLUMSUZ ŞEYLER ÇIKMASINDAN KORKUYORUM
CADIARZU

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah...

tebrikler canım rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..

bende 2 li yaptırmadım, hiç korkma canım, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin kucağına al sağlıklı inşallah içine ferah tut

öncelikle kutluyorum seni canım..
doktorunu dinlemende fayda var..
endişe etme lütfen.

:CüvCüv:
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM.3 AYLIK HAMİLEYİM AMA BİRAZ TEDİRGİNİM BURDAKİ BAZI ARKADAŞLARIN MESAJLARINI OKUDUM..BİRAZ CANIM SIKILDI.BU 2 Lİ -- 3 LÜ TARAMA TESTLERİ HAKKINDA .DOKTORUM 2 Lİ TARAMA TESTİNE GEREK YOK DEDİ.3 LÜ TARAMA TESTİ ÖNERDİ BUĞÜN SAAT 4 DE RANDEVUM VAR DOKTORLA.AMA 3 LÜ TARAMA TESTİME DAHA VAR TABİ AMA DEDİĞİM GİBİ OLUMSUZ ŞEYLER ÇIKMASINDAN KORKUYORUM
CADIARZU

Merhaba bebeğin için tebrikler..Bende ikinci bebeğimi bekliyorum.14.haftadayım.13. haftada ikili tarama testini yaptırdım.İlk hamileliğimde de yaptırmıştım. Şimdi 5 yaşında bir kızım var.Sonuç iyi çıktı.Benim dr.um çok titizdir.İşini şansa bırakmaz.Milyonda bir bile olsa neden başımıza gelsin ki der!Detaylı bir ult. dan geçirdi.Herşey çok iyi ama test şart dedi. Bir tüp kan vermek çok çok basit değilmi?

tebrikler allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.benimde bildiğim kadarıyla ikili test üçlüden çok çok daha önemli.ben hem ikili yaptrıdım sonucum iyi çıkmasına rağmen hemde üçlü yaptrıdım.risk almanın hiçbir anlamı yok.geri dönüşümü yok.

tebrikler allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.2li testin güvenilirliği daha yüksek istersen gebelik olrg ye bask.3lü test için 2liyi yasptıranlar genelde yapılmaz veya yalnızca afp değerine bakılır falan yazıyo.bence hemen başka bir yerde 2lini yaptır.tabi sen bilirsin...

Merhaba bebeğin için tebrikler..Bende ikinci bebeğimi bekliyorum.14.haftadayım.13. haftada ikili tarama testini yaptırdım.İlk hamileliğimde de yaptırmıştım. Şimdi 5 yaşında bir kızım var.Sonuç iyi çıktı.Benim dr.um çok titizdir.İşini şansa bırakmaz.Milyonda bir bile olsa neden başımıza gelsin ki der!Detaylı bir ult. dan geçirdi.Herşey çok iyi ama test şart dedi. Bir tüp kan vermek çok çok basit değilmi?
aynen öyle benim dr 'da cok titiz ikili tarama testi iyi cikti üçlü de yapti onuda bgn aldim sonucunu detaylı ultrasun girecem ins o da iyi cikar .ins bebeklerimizi sağ salim alırız ins

Back
X