- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Bayanlar merhaba.uclu tarama testi sonucum bu cıktı.bebegimde risk varmış.yarin aminoyosentez yapılacak.ve ben çok korkuyorum.cok üzülüyorum.Rabbimden gelene raziyim.ama psikolojik olarak da kendimi hazır etmek istiyorum böyle bir durum varsa...
Şimdi size soruyorum bu test sizce güvenilir mı? Ikili testim de sorun yoktu.ve ayrıca ayrıntılı ultrasonda da sorun çıkmadi.
Amniyosentez yerine harmony test yaptırsanız ? Hiçbir riski yok. İnşallah hiçbirşey çıkmaz.Amniyosentez kesin sonuç veriyor. Alınan sıvının içinde bebeğin doku parçaları var ve dolayısıyla kromozomlarında sorun olup olmadığı belli oluyor.
Ancak amniyosentez sonrası düşük tehlikesi var... 2 li test ve ayrıntılı ultrason temiz çıktıysa 3 lü test neden yaptılar?
3 lü testin yapılması çok gereksiz olmuş. İkili test ve detaylı usg normal iken neden üçlğ teste gerek duyuluyor çözebilmiş değilim.Bayanlar merhaba.uclu tarama testi sonucum bu cıktı.bebegimde risk varmış.yarin aminoyosentez yapılacak.ve ben çok korkuyorum.cok üzülüyorum.Rabbimden gelene raziyim.ama psikolojik olarak da kendimi hazır etmek istiyorum böyle bir durum varsa...
Şimdi size soruyorum bu test sizce güvenilir mı? Ikili testim de sorun yoktu.ve ayrıca ayrıntılı ultrasonda da sorun çıkmadi.
Inşallah sağlıklıdır inşallah....ama ne olursa olsun o benim bebeğimAyrıntılı ultrasonda bir sıkıntı görülmediyse yüreğini ferah tutmaya çalış. Bu tarama testleri %100 sonuç vermiyor. Örneğin annenin yaşı bile risk oranını arttırıyor. Amniyosentez yaptır inşallah bebek sağlıklıdır ve sağlıkla kavuşursunuz.
Şöyle bişey var kaç doktora gittiysem riskim yüksek çıktığı için aminoyosentez önerdi...Bende harmony testi yaptırdım.maddi imkanınız el verirse onu yaptirsanuz .
Tabiki hayır...sadrce kendimi hazırlamak içinAmniyosentez kötü ciksa aldiracak misiniz ?
Bence 100 de 1 bile olsa o riske girmeyin bol bol dua edin o can a bisey olsa ömür boyu vicdan azabi
Tamam canim benimki yüksek çıktığı için yaptırdık.aminosentezi devlet yapıyor yani devlet sadece o yöntemle bakıyor.özel hastane tabi hepsi değil bu testi yapıyor ama çok maliyetli o yüzden devlet desteği yok .arastir istersenŞöyle bişey var kaç doktora gittiysem riskim yüksek çıktığı için aminoyosentez önerdi...
16.haftamdayim.uclu test bu hafta da yapılıyor zaten...ayrintili ultrasonu da iki gün önce yaptırdım.doktorum burun kemiğinin ense kalınlığının iyi olduğunu söyledi. Birde ekledi bebegin daha küçükIkili teste ve ayrıntılıda bisey çıkmadıysa neden üçlü test ama üçlü test hatırladığım 18.haftada yapılıyor ayrıntılı 20 de başlıyor siz kac haftalık hamilesiniz? Ayrinca burun kemigi varsa sorun yoktur onlar olasilik hesaplamasi bir yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?