Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamleyim üüçlü tarama testim riskli çıktı amniyosentez dedi dr. bende dün yaptırdıım korkuyorum inşallah sonuç temiz çıkar bu konuda bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler...
merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamleyim üüçlü tarama testim riskli çıktı amniyosentez dedi dr. bende dün yaptırdıım korkuyorum inşallah sonuç temiz çıkar bu konuda bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler...
mrb canım ben 2010 eylül annesiyim benimde 18.haftamda 3lü testim riskli çıktı ve bende amniosentez yaptırdım
çok şükür temiz çıktı seninde temiz çıkacak bak gör ben neler çektim o zamanlar o bir ay bana bin asır gibi geldi ne sıkıntılar çektim ağlamaktan başımın ağrısından ölüyorum sandım ya temzi çıkmazsa bana hep aldıracakmısın diyenler oldu ama ben asla ne olursa olsun o benim bi parçam aldırmam dedim neyse sonuç temiz ve kızım çok sağlıklı 11 aylık olduk sende fazla üzme kendini o testlerde gerçeklik payı yok sadece risk oranını gösteriyo ama bol bol dinlen ağır iş yapma bi kaç gün amniosentez sonrası dinlenmen lazım inaşşalh sağlıklı sıhhatli kucağına alırısn bebeğini
inşallah bat cım ya aynı sıkıntıları bende yaşıyorum çok korkuyorum inşallah temiz çıkar ama bu 3 hafta nasıl gececek bilmiyorum bol bol dinleniyorum rabbim hepimizin meleklerini korusun senin kızınında şansı bahtı güzel olsun inşallah