• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turner sendromu

Merhabalar 🌺 çok çok sevindim inanın 🦋 bende extra iki doktora gittim onlar da bana yalnış olabileceğini söylediler ultrason belirtisi olmadığını, plesentam daha aşağıdaymış o yüzden amniyosentezden vazgeçtik açıkçası eşim de riske girmek istemedi. Ayrıntılı ultrasonda zaten varsa bir anormallik çıkacak dediler o yüzden şimdilik askıya aldık işlemi. Bende aynısını düşündüm inanın strese soktular çünkü doğruluk payı az sa neden yaptırdık o zaman diye düşünüyorum. Çok sevindim sizin adınıza inanın sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🌺😇

Çok çok teşekkür ederim. Açıkçası amniyosentez çok acayipti. Çok rahat ve relax girdim. Zaten pozisyon uygun değilse yapmayacağini söyledi doktorum. Sonra ultrasonla bakinca tamam yapiyoruz dedi. Doktoruma cok guvendim ama o iğnenin battigi an bir sey hopladi icimde belki iste kilodan cok daha iceri girdi diye bilmiyorum. O an sakin olmamı söyledi doktor. Sonra hızlıca aldılar. 2 gün neredeyse yemek ve tuvalet ihtiyaci disinda kalkmadim. Destekle kalktim ayaga. Merdivenli evimiz 4. kat islemden sonra o cok zorladi. 10-15 dk surmustur merdivenleri cikmam. 3. gun kendime geldim. Bu kadar strese soktuklari icin gercekten o naterayi mahkemeye veresim var. Reddit okumaktan ingilizcem gelisti resmen. Evet bu bi tarama testi ama yuzde 99 diyerek bu kadar kesin konusmalarla ikna edildik. Neyse bu kadar önemli ve değerli anlarimizin berbat edilmesini anlamiyorum. yüzde 8 fraksiyonun altinda guvenilir degilse nicin test yapiyorsunuz. Kiloluyum o yuzden boyle oldu diye vicdan azabi cekiyorum günlerdir. 480 dolar mi vermistik neydi. Haram olsun. Kürtaj bilmem ne diye sacmalayan doktorum aradi onu da bi güzel tersledim cok rahatladim. Neyse insallah saglikla kucagimiza alalim. ❤️🤗

Çok çok teşekkür ederim. Açıkçası amniyosentez çok acayipti. Çok rahat ve relax girdim. Zaten pozisyon uygun değilse yapmayacağini söyledi doktorum. Sonra ultrasonla bakinca tamam yapiyoruz dedi. Doktoruma cok guvendim ama o iğnenin battigi an bir sey hopladi icimde belki iste kilodan cok daha iceri girdi diye bilmiyorum. O an sakin olmamı söyledi doktor. Sonra hızlıca aldılar. 2 gün neredeyse yemek ve tuvalet ihtiyaci disinda kalkmadim. Destekle kalktim ayaga. Merdivenli evimiz 4. kat islemden sonra o cok zorladi. 10-15 dk surmustur merdivenleri cikmam. 3. gun kendime geldim. Bu kadar strese soktuklari icin gercekten o naterayi mahkemeye veresim var. Reddit okumaktan ingilizcem gelisti resmen. Evet bu bi tarama testi ama yuzde 99 diyerek bu kadar kesin konusmalarla ikna edildik. Neyse bu kadar önemli ve değerli anlarimizin berbat edilmesini anlamiyorum. yüzde 8 fraksiyonun altinda guvenilir degilse nicin test yapiyorsunuz. Kiloluyum o yuzden boyle oldu diye vicdan azabi cekiyorum günlerdir. 480 dolar mi vermistik neydi. Haram olsun. Kürtaj bilmem ne diye sacmalayan doktorum aradi onu da bi güzel tersledim cok rahatladim. Neyse insallah saglikla kucagimiza alalim. ❤️🤗
Nasıl sevindim anlatamam :)) benim fetal fraction da 3.7. Ona rağmen bana da aynısını söylediler yok kürtaj gerekebilir vs diye. Kendi doktorum söyledi bunları. Onun harici kaç doktora gittim prof dahil bana hiç birisi bu diğerleri gibi sendrom değil seni nasıl korkuttular dediler. Sonrasında içim bi tık rahatladı ve vazgeçtim açıkçası o riske girmedim. Bi doktorum da ciddi olarak söyledi çok istiyorsan eğer çocuk doğunca kan testi aldırıp yaptır diye. Açıkçası içim çok rahatladı. Zaten varsa birsey de ayrıntılı ultrasonda çıkacak. Pişman oldum açıkçası yaştırdıgıma natera ya. Çünkü herkeste oran %78 çıkmış temsilciyle bile görüştüm bi tık altı yada bi tık üstü yok. Yüzsüz gibi bana bi ihtimal olabilir olmayadabilir. İşte cinsiyet anormalisi olanlarda çok yanlışlık olabiliyor vs diyorlar o zaman tekrarlamaları gerekiyor işlerine de o gelmiyor. Bunla gelmiş geçmiş olsun canım benim çok sevindim senin adına 😇 ben ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim. Kontrollerde plesenta hariç herşey normal gözüküyor Allah’ın izniyle :) inşallah dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırız :))

Zaten sorun fetal fractionda aslinda. yüzde 8 altı zaten guvenilir degil. Ama gercekten islerine gelmiyor. Yani çok kizginim ama gelmiş geçmis olsun inşallah sizin ve bebeğiniz için en güzelini diliyorum. Yani bugün o kadar cok agladik ki esimle haberi aldigimiz an. Çok acayipti. Ben de sizin icinizi bir nebze ferahlatabildiysem cok mutlu olurum 💕 Yaşamayan anlamıyor bu korkuyu bu stresi. Sonraki testin sonucu da inşallah temiz çıkar. Mutlulukla doğumlarımızı yapalim inşallah❤️🤗

Zaten sorun fetal fractionda aslinda. yüzde 8 altı zaten guvenilir degil. Ama gercekten islerine gelmiyor. Yani çok kizginim ama gelmiş geçmis olsun inşallah sizin ve bebeğiniz için en güzelini diliyorum. Yani bugün o kadar cok agladik ki esimle haberi aldigimiz an. Çok acayipti. Ben de sizin icinizi bir nebze ferahlatabildiysem cok mutlu olurum 💕 Yaşamayan anlamıyor bu korkuyu bu stresi. Sonraki testin sonucu da inşallah temiz çıkar. Mutlulukla doğumlarımızı yapalim inşallah❤️🤗
Ah maşallah sevinç gözyaslarımız olsun hep 😇 çok rahatladım bende inanın umut oldu. Haklısınız yaşamayan anlamaz kesinlikle. İnşallah o da temiz çıkacak ben eminim ilki temiz geldiyse o da temiz gelecek 😇🌺 inşallahh sağlıkla gelsinler 🦋😘

Back
X