• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turner sendromu

Kahvekokusu0

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
332
105
23
30
Kuzular merhaba, fetal dna testi yaptırdık ve sonuç dün geldi monosomy x %78 çıktı. Yani test yüz kişide 78 doğruluk oranı vermiş. Doktorum ile görüştüm amniyosentez ile öğrenebiliriz dedi ve 12+6 haftalık şuan. Yani 3 hafta kadar bi süremiz var. Bu şekilde risk görünüp sonrasında testte yanlışlık olan varmı acaba ? Yada amniyosentez yapılıp düşük risk var olan ? Dünden beri kafam hiç yerinde değil maalesef

amniyosentez kesin sonuc verir. fetal dna da güvenirliği yüksek bir test. yine de %1lik bir yanılma oranı var. çok zor bir durum.. belirsizlik daha da zor.. Allah yardımcınız olsun

amniyosentez kesin sonuc verir. fetal dna da güvenirliği yüksek bir test. yine de %1lik bir yanılma oranı var. çok zor bir durum.. belirsizlik daha da zor.. Allah yardımcınız olsun
Evet kesinlikle öyle belirsiz bir durum şuan. Mecburen 16. Haftayı beklemek zorundayız. Cinsiyete bağlı Kromozomsal bozukluklarda yalnıslık olabildiğini söylüyorlar ama sonuç olarak risk var. Çok sağolun 🙏🏻

Benimde bugün 13+1 ve beklemek daha zor 😞 sizin riskiniz kaç çıktı ? Fetal fraction nasıl ? İnşallah temiz çıkar gebeliği güzel stressiz geçiririz 🤲🏻

Benimde bugün 13+1 ve beklemek daha zor 😞 sizin riskiniz kaç çıktı ? Fetal fraction nasıl ? İnşallah temiz çıkar gebeliği güzel stressiz geçiririz 🤲🏻
Bizde risk yüzde olarak gözükmüyor sadece yüksek risk şeklinde yazıyor (genoks) fetal fraksiyon 5, sizde nasıl? Evet inşallah temiz çıkar ikimizin de 🤲

Son düzenleme:
Benim panorama, farklı testler olduğu için yazmıyordur belki. Benim fraction 3.7 çıkmış şirket 2.8 üstü algılıyor dedi, ama araştırdığım kadarıyla genoks firması bunlarda çok yanlışlık yapıyormış çok fazla araştırdım. Umarım sizinde öyledir

Benim panorama, farklı testler olduğu için yazmıyordur belki. Benim fraction 3.7 çıkmış şirket 2.8 üstü algılıyor dedi, ama araştırdığım kadarıyla genoks firması bunlarda çok yanlışlık yapıyormış çok fazla araştırdım. Umarım sizinde öyledir
Yaa hiç bilmiyordum doktorumuzun tavsiyesiyle bu firmada yaptırdık, umarım bizim de hatalıdır. Benim de duyduğum çok fazla hatalı turner sendromu çıkabiliyor bu testlerde, en çok yanılma olan grup cinsiyet kromozom bozukluklarında, inşallah sizin de öyle olmuştur. Panorama da örneklerinizi yurt dışına mı gönderiyor o da mı yurt içi

Yaa hiç bilmiyordum doktorumuzun tavsiyesiyle bu firmada yaptırdık, umarım bizim de hatalıdır. Benim de duyduğum çok fazla hatalı turner sendromu çıkabiliyor bu testlerde, en çok yanılma olan grup cinsiyet kromozom bozukluklarında, inşallah sizin de öyle olmuştur. Panorama da örneklerinizi yurt dışına mı gönderiyor o da mı yurt içi
Ben hatalı diye düşünüyorum açıkçası çünkü çok araştırma yaptım genoks ile de çok karşıma çıktı. Yurt dışına gönderildi direk benimki

Ben hatalı diye düşünüyorum açıkçası çünkü çok araştırma yaptım genoks ile de çok karşıma çıktı. Yurt dışına gönderildi direk benimki
İnşallah 🙏 Teşekkür ederim biraz olsun umut oldu bu söyledikleriniz, sonuçlarımız çıkınca buradan yine yazalım, hayırlı sonuçlar olsun umuyorum ikimiz için de ☺️

Back
X