- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Canim benim yeni yaptırdım daha doğrusu doktor yapalım dedı kan alıyorlar senden bebegin down sendromlu oranına bakıyorlar sadecee buArkadaşlar bir hafta sonra doktorum üçlü test yapacağını söyledi.sizce yaptırmalimiyim?Üçlu test nasıl birşey?durduk yere sıkıntıya sitresede girmek istemiyorum açıkçası.ne düşünüyorsunuz?nasıl birşey bu üçlü test?
Bazıları korkuyor.doktorlar boşu boşuna sitrese sokuyorlar diye.onun için meram.ettim.tesekkur ederim canimCanim benim yeni yaptırdım daha doğrusu doktor yapalım dedı kan alıyorlar senden bebegin down sendromlu oranına bakıyorlar sadecee bu
İkili den sonra 3 luyu yapmadılar
İkili test yaptirdim canım 3 lu testi yapmadı ama detaylı ultrason a girdim belkide oyuzdenAnlamadım. Canım.. ne yazdığını...
Rıca ederim cnm bu tesler iyi dedi cıksa kotude cıksa sayısal oranlar sonuçta Rabbımden başkası bilemez eger ıcın rahat olsun dıyosan 4 lü birazda ayrıntılı oluyormuş kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama dortlu 18-20 haftalarda yapılıyormuşBazıları korkuyor.doktorlar boşu boşuna sitrese sokuyorlar diye.onun için meram.ettim.tesekkur ederim canim
Ben yaptırmıcm. Doktor bi dahaki randevuda yapacağını söylynce ben istemyrm dedim. Yani şöyle söyledk neticesi bebek aldırmaya gidecek hiçbir teste gerk olmadğnı söyledk o da tamm dedi. Sizin tercihinize kalmış.Arkadaşlar bir hafta sonra doktorum üçlü test yapacağını söyledi.sizce yaptırmalimiyim?Üçlu test nasıl birşey?durduk yere sıkıntıya sitresede girmek istemiyorum açıkçası.ne düşünüyorsunuz?nasıl birşey bu üçlü test?
Aynen canım bu aslında bir olasılıklar testi.ucluyu yaptırdıktan sonra dörtlü istemiyorum.dedigin gibi allahım ne isterse o olur.ya geçende bir arkadaşa risk var demiş sonra maşallah çok sağlıklı doğmuş çocuk ben o tür durumlara sinir oluyorum.cok evhamliyim o yüzden.insallsh güzel sonuçlar alırım. Başkada yaptırmam valla.Rıca ederim cnm bu tesler iyi dedi cıksa kotude cıksa sayısal oranlar sonuçta Rabbımden başkası bilemez eger ıcın rahat olsun dıyosan 4 lü birazda ayrıntılı oluyormuş kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama dortlu 18-20 haftalarda yapılıyormuş
Katılıyorum canım benım Önceki gebeliklerım problemli gectıgı icin mecbur kaldım yaptırmaya cünkü kan sulandırıcı igne kullanıyorum benimde rahat gecse hamılelelıgım ınsnkı bnde yaptırma taraftarı degildim hakkımızda hayırlısı olsun bi arada kaç haftalıksın nasıl gıdıyo hamilelikAynen canım bu aslında bir olasılıklar testi.ucluyu yaptırdıktan sonra dörtlü istemiyorum.dedigin gibi allahım ne isterse o olur.ya geçende bir arkadaşa risk var demiş sonra maşallah çok sağlıklı doğmuş çocuk ben o tür durumlara sinir oluyorum.cok evhamliyim o yüzden.insallsh güzel sonuçlar alırım. Başkada yaptırmam valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?