Üçlü test riskli çıktı

merhaba benimde doğum riskim kötü çıktı 1.160 kadında 1 dow senromu olabilir dediler bende dün aminosentez yaptım yaşım 33 hiçte korkulacak bir şey değil sonuç beliyorumm 9 ay bu belirsizle yaşamak istemedimm eger bebek sağlklı değilse aldırmak en mantıklısı bir omur boyu onu bu şekide buyutmk farkındalık içnde eğitimi ve bakımı madi açıdan iyi olmak gerektiri bnim durumum çok iyi degil yazık değilmi buna hakımız oldugunu düşünmüyrmm bana bir şey olursa ona kım bakacak ama başka bir hayatta belki sağlam doğacak ve bnim başka sağlıklı bir çocugumda olabilir belki 1 hafta oturup düşündüm eşimle ve duruma duygusal değil mantıklı baktık bir yanış bütün bir hayatımızı et kiliyebilir bence sizde hiç zaman kaybetmede yaptırınn.

Katiliyorum en dogrusunu yapmissiniz bizim durumunuz farkliydi amniyosentez egerek yoktu bu testlerde hata payi cok fazla icinizi ferah tutun sonuc guzel gelecwk bence bizim riskimiz cok yuksekti 9da 1 ama bebegim saglikli cok sukur

Ayni durumu yasayan bende varim arkadaslar.3 lu teste afd degerim 2.40 cikti moral tup defekti olasilihi 1/156 cikti. Doktorum hemen cagirdi ultrasondan bakti skinti yok dedi. Dusuk icin igne ve ilac kullandum kanamam olmustu bunlarin degeri yuksek gisterebilecegi soyledi.cumartesi bi de ayrintili ultrasondan bakacak insallah bi skinti olmaz:110:

Son düzenleme:
elektraya noldu son durum nedır?
buyuk bı olasılıkla bosuna uzulmussundur.benımkı 1/315 gıbı bırseydı 2.duzeye gırdım
doktor amnıyosentez yaptırma dedı.bu kadar yanı sırf doktorların dedıklerı yuzunden 3 defa depresyona gırdım :eek:klava:

Merhabalar ben 17 haftalık hamileyim bugün 3lu tarama testinin sonucunu aldım bebeğin bel kısmında aciklik olabileceğini ve yüksek riskli gebe bölümüne yönlendirdi ntd görün dedi şuan çok ağlıyorum çok korkuyorum sanırım sizde aynısını yasamisiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı ne olur cvp

Merhabalar ben 17 haftalık hamileyim bugün 3lu tarama testinin sonucunu aldım bebeğin bel kısmında aciklik olabileceğini ve yüksek riskli gebe bölümüne yönlendirdi ntd görün dedi şuan çok ağlıyorum çok korkuyorum sanırım sizde aynısını yasamisiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı ne olur cvp
Merhaba canım şakın ol lütfen. Afp değeri kaç bi bakar mısın. Ayrıntılı ultrasonda kesin gözüktü mü biraz ayrıntı yazarsan

Merhabalar 17 haftalık hamileyim 3lu tarama testinin sonuncunu aldim bugün sonuçta şunlar yaziyor AFP 73.3 düzeltilmiş momlar 2.33 HCG 20166 düzeltilmiş momlar 0.93 uE3 0.478 düzeltilmiş momlar 0.68 hesaplanan trisomy 18 riski 1:10000 NÖROL TÜP DEFEKT 1:197 düzeltilmiş momlar 2:33 anlayan varmi acaba doktorum bel kısmında aciklik olabileceğini ve yüksek riskli gebe bölümüne yönlendirdi şuan çok ağlıyorum benimle aynı sorunu yaşayıp test sonucları temiz çıkan varmi acaba lutfen cvplari
Merhaba canım şakın ol lütfen. Afp değeri kaç bi bakar mısın. Ayrıntılı ultrasonda kesin gözüktü mü biraz ayrıntı yazarsan
Yok yarın ayrıntılı ultrasona görünce AFP 2.33

Merhabalar 17 haftalık hamileyim 3lu tarama testinin sonuncunu aldim bugün sonuçta şunlar yaziyor AFP 73.3 düzeltilmiş momlar 2.33 HCG 20166 düzeltilmiş momlar 0.93 uE3 0.478 düzeltilmiş momlar 0.68 hesaplanan trisomy 18 riski 1:10000 NÖROL TÜP DEFEKT 1:197 düzeltilmiş momlar 2:33 anlayan varmi acaba doktorum bel kısmında aciklik olabileceğini ve yüksek riskli gebe bölümüne yönlendirdi şuan çok ağlıyorum benimle aynı sorunu yaşayıp test sonucları temiz çıkan varmi acaba lutfen cvplari

Yok yarın ayrıntılı ultrasona görünce AFP 2.33
AFP 73.3 düzeltilmiş momlar 2.33 HCG 20166 düzeltilmiş momlar 0.93 uE3 0.478 düzeltilmiş momlar 0.68 hesaplanantrisomy 18 riski 1:10000 NÖROL TÜP DEFEKT 1:197 düzeltilmiş momlar 2:33

AFP 73.3 düzeltilmiş momlar 2.33 HCG 20166 düzeltilmiş momlar 0.93 uE3 0.478 düzeltilmiş momlar 0.68 hesaplanantrisomy 18 riski 1:10000 NÖROL TÜP DEFEKT 1:197 düzeltilmiş momlar 2:33
Ultrasonla baktıklarında bişey gördüler mi önemli olan bu ,test sonucuna göre kendini hırpalama..Benim 1/44 down yüksek risk çıktı çok yüksek dediler neler dediler psikolojim alt üst olmuştu.Bol bol dua ettim .Allah tan iste gayet sağlıklı bir oğlum oldu.

Ultrasonla baktıklarında bişey gördüler mi önemli olan bu ,test sonucuna göre kendini hırpalama..Benim 1/44 down yüksek risk çıktı çok yüksek dediler neler dediler psikolojim alt üst olmuştu.Bol bol dua ettim .Allah tan iste gayet sağlıklı bir oğlum oldu.
Yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim bakalım ne diyecek ama çok korkuyorum darısı bana olur inşallah benimkininde cinsiyeti oğlan bugün çok ağladım inanın çok zor Allah düşmanıma vermesin dua edin ne olur

Yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim bakalım ne diyecek ama çok korkuyorum darısı bana olur inşallah benimkininde cinsiyeti oğlan bugün çok ağladım inanın çok zor Allah düşmanıma vermesin dua edin ne olur
Merhaba canım hiç üzme kendini 2.33 çok büyük bi değer değil benim ki yanlış hatırlamıyorsam 2.31 di. Ayrıntılıda bisey gözükmezse korkma şakın. Ki büyük ihtimalle hiç bir sıkıntı Yok. Hamileliğini ziyan etme. Ben oğlum doğana kadar ağladım gece gündüz demeden. Ama o günleri boşa ağlayarak geçirmişim. Kalbini ferah tut. Ayrıca bu sadece olasılık.

2 li testim iyi 3 lum riskli cikti
Ayrintilida hic sorun cikmadi
Dra 3lum riskli dedim 2 liyi onemsiyoruz dedi
Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin

Back
X