Üçlü test ( Triple test )- Down Sendromu

zigotum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
5
2
1
37
Tecrübeli arkadaşlara seslenmek istiyorum. bi duyuduğuma göre triple test sadece bir yerde mi yapılıyormuş.
hiç sanmıyorum böle olduğunu muhakkak vardır çeşitli yerlerde, koskoca Türkiye sonuçta..
hangi hastahanelerdir, duyanınız edeniniz var mı? bir de fiyat aralıkları ne kadardır acab

Canim demek istedigin 3lu tarama testimi ? D3vlet hastahanesi ucretsiz yapiyoki sana kim soledi ucrtli oldugunuuu ??????

Canim demek istedigin 3lu tarama testimi ? D3vlet hastahanesi ucretsiz yapiyoki sana kim soledi ucrtli oldugunuuu ??????[/QU

Eşime söylemişler sigorta yaptırmak için araştırıyorduk arkadaşlarından biriyle sohbet ederken çok pahalı test bunlar falan die bahsetmiş.. iyi çok sevindim zaten herşey çok zormuş.. hamile bile kalamıyorsun isteyince:):)

canım seninde sağlıklı rahat bi doğumun olur inş. bebeğini kuçağna en sağlıklı şekilde alırsın umarım

Tesekkur ederim canim benimmmm aldim aldim 10 gunluk olduk yavrumla... ben taramayi devlette yaptirdim canim ucretsiz yapiorlar ama ozellerde ne kadar bilmiuorum hepimiz saglikla mutlulukla alalim bebislerimizi insallahhhh

Back
X