Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

mrb cnm nelerdesn hıc msj atmyrsn ıkızlerın nasıl oldular durumları ıyımı ıns ıyıdır bende doktora gıtım smdı kan ıdarar tahlılı yaptrdlr normal cıktı kanımda bıraz enfeksıyon varmıs ıdrarm temız cıktı benm suyum 7-8 ml mıs normalı 10ml olması gerekırmıs azalma olmus ıste neden azalmaa oldugunu arastrmak ıcın unıv yollladılar ıste unıv gıdecem bende bu gunlerde ıste bakacaklar bulasıcı bır hastalıgım vermı dıye bu kadar cvp versen merak ettm bebklerını ?
Canım ya bakamadım bi kaç gündür bebeğimin biriyle uğraşıyoruz göz muayenesinde sorun çıktı ünvteye götürüldü oradaki doktorlarda baktı iğne yöntemiyle ilaç verilen bir operasyon önerildi bugün öğlen özel bi hastanede yapıldı inşallah düzelir dua edin görme kusuru olmasın yavrumda bi kaç gün sonra yapılan muayenede anlaşılırmış sonucu.batmaların rahim büyümesinden olabilir ama doktoruna sor daha sağlıklı bilgi alırsın bende olmamıştı seni yanıltmim.inş bişe çıkmaz tahlillerinde Allah yardımcın olsun canım suyu düzelir inşallah..kendini yormamaya devam et canım...

Canım ya bakamadım bi kaç gündür bebeğimin biriyle uğraşıyoruz göz muayenesinde sorun çıktı ünvteye götürüldü oradaki doktorlarda baktı iğne yöntemiyle ilaç verilen bir operasyon önerildi bugün öğlen özel bi hastanede yapıldı inşallah düzelir dua edin görme kusuru olmasın yavrumda bi kaç gün sonra yapılan muayenede anlaşılırmış sonucu.batmaların rahim büyümesinden olabilir ama doktoruna sor daha sağlıklı bilgi alırsın bende olmamıştı seni yanıltmim.inş bişe çıkmaz tahlillerinde Allah yardımcın olsun canım suyu düzelir inşallah..kendini yormamaya devam et canım...

cok gecmıs olsun cnm rabbım koruru ıns yavrularımızı amın dualarım sızınle ıns bebeklerın sag salım buyuyrlr dua etmekten baska caremz yok rabbımıze sıgın ınss sag salım bu gunlerde gecer

cok gecmıs olsun cnm rabbım koruru ıns yavrularımızı amın dualarım sızınle ıns bebeklerın sag salım buyuyrlr dua etmekten baska caremz yok rabbımıze sıgın ınss sag salım bu gunlerde gecer

Amiin...Evet canım Allah yardımcımız olsun hepimizin gelişmelerden haberdar et inşallah suyu miyadını doldurana kadar idare eder bebeğinin ...

Amiin...Evet canım Allah yardımcımız olsun hepimizin gelişmelerden haberdar et inşallah suyu miyadını doldurana kadar idare eder bebeğinin ...

mrb cnm dun doktora gıttım normal 22 haftalık hamıle kadınların suyu 10 ml olması lazım benm suyum 7 yada 8 ml arasımış ılerıde daha azalmasın dıye arastırma hastahanesıne gıt dedı bayramdan snra gıdecem ıste senın kac milimitredir yanı 28 haftalıkken suyun ne kadardır minilitresi nasıldı cok onemlı benım ıcın bu oran ıns hatrlyrsndur benm eşi aşagıdaydı sımdı yerı ıyı dedı doktor dualarını beklyrm ıns ıkızlerını sag salım kucagına alırsn amın amın amın

mrb cnm dun doktora gıttım normal 22 haftalık hamıle kadınların suyu 10 ml olması lazım benm suyum 7 yada 8 ml arasımış ılerıde daha azalmasın dıye arastırma hastahanesıne gıt dedı bayramdan snra gıdecem ıste senın kac milimitredir yanı 28 haftalıkken suyun ne kadardır minilitresi nasıldı cok onemlı benım ıcın bu oran ıns hatrlyrsndur benm eşi aşagıdaydı sımdı yerı ıyı dedı doktor dualarını beklyrm ıns ıkızlerını sag salım kucagına alırsn amın amın amın

Merhaba canım dua ediyorum canım Allah hepimizin evlatlarını bAğışlasın sağlıkla inşallah.canım ben maalesef bilmiyorum kaç ml di. Doktorum iyi Yada az diyodu milim olarak söylemedi. Araştırma hastanesinde nasıl bir işlem yapacaklar biliyo musun?

arkadaşlar amniyosentez yaptırmaya karar verdim bu stresle yaşayamıyorum

tüp bebek yaptırırken pgt yapılmadı bende 5 nolu kromozom bozukluğu vardı
Çok geçmiş olsun arkadaşım hepimiz aynı stresi yaşadık seni anlayabiliyorum inş sende iyi sonuç alırsın bebeğinde ne sorun görüldü?

Merhaba canım dua ediyorum canım Allah hepimizin evlatlarını bAğışlasın sağlıkla inşallah.canım ben maalesef bilmiyorum kaç ml di. Doktorum iyi Yada az diyodu milim olarak söylemedi. Araştırma hastanesinde nasıl bir işlem yapacaklar biliyo musun?

onu bılmıyrm nasıl ıslem yapılacagını sen bılıyrmsn ne yapacaklarını arastracaklar herhalde anlamdım kan ıdarar tahlıllerm temz cıktı ama bu sıvı kaybı nerden oluyr ona bakacaklarmıs bılmeyrm bayramdan snra tıpa gıdınce anlayacagm ıns bır sıkıntı yoktur dua edeyrz ıste

32 yaşımdayım üçlü taramada yüksek risk çıktı:((
tedirginim dr ayrıntılı ultrason istedi
normalde amniyosentez isteriz ama bu kıymetli bi bebek
detaylı ultrasonla sonuçları değerlendirebiliriz dedi
bu durumda olanlar var mı

32 yaşımdayım üçlü taramada yüksek risk çıktı:((
tedirginim dr ayrıntılı ultrason istedi
normalde amniyosentez isteriz ama bu kıymetli bi bebek
detaylı ultrasonla sonuçları değerlendirebiliriz dedi
bu durumda olanlar var mı

mrn benm üçlü taramam rısklı cıktı noral tup dedektıfı 3.36 cıktı yanı 1/50 bebbegın sırtı acık dedı doktorlar test sonucuna gore dedı sonucu tekrarldm yıne aynı sonuc cıktı snra ayrıntılı ultrasyona gırdım ayrıntılı ultrasyonda ıyıce baktılar bırsey gozukmuyr dedı suan 23 haftalık hamıleyım bu sefer suyun azalmıs dedılr smdılık beklyrm ıns bebegıme bırsey olmaz amın dua et ben oyle yapyrm cunku cok agladım hala sters sıkıtnılı gecyr hamılelıgın tadını cıkartamıyrm ınankı bende 23 yasındayım ve erken dogum olacak dıye odum kopuyr dua et rabbım yardımcın olur ıns bebeklerımıze bırsey olmaz rabbım herkesın sag salım bebklerını kucagına almayı nasıp etsın

Merhab 25 yaşındayim ilk bebeğim
22 yaşında dünyaya geldi hiç bir
sorun olmadı şuan 16+4 günlük
hamleyim 2 testimde sorun çıkmadı
dün 3 lü testin sonucunu aldım
1:289 çıktı amniyosentez denildi
çok korkuyorum ne olacagindan
kararsızım bugün özel doktora
gideceğim testi tekrar
yaptırmamda gerek varmı diye
soracağım lütfen benimle
bilgilerinizi paylaşırmisiniz. bu
arada ankarada oturuyorum
bildiğiniz iyi doktor varmı?

Bebeğinin ense kalınlığı kaç çıkmıştı peki,risk konusunda o da önemli bir etken

Merhab 25 yaşındayim ilk bebeğim
22 yaşında dünyaya geldi hiç bir
sorun olmadı şuan 16+4 günlük
hamleyim 2 testimde sorun çıkmadı
dün 3 lü testin sonucunu aldım
1:289 çıktı amniyosentez denildi
çok korkuyorum ne olacagindan
kararsızım bugün özel doktora
gideceğim testi tekrar
yaptırmamda gerek varmı diye
soracağım lütfen benimle
bilgilerinizi paylaşırmisiniz. bu
arada ankarada oturuyorum
bildiğiniz iyi doktor varmı?

Ben de ankaradaym hangi alanda dr soruyosun
Perinatolog mu amniosentez yapan uzman mi

Merhaba.ayrıntılı ultrasona girdim.2 li 3 lü test temiz çıkmıştı.sol ventikül de ekojenik focus görüldü ,eko önerilir yazıyordu.doktorum perinatoloğa yönlendirdi.çok korkuyorum.diğer sonuçlar temiz çıktı.radyolog yaptı.İnşallah temiz sonuç alırım.başına böle şeyler gelen var mı ? :((((

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum 2li tarama testimin sonucu kombine trizomy 21 riski 1/50 çıktı ve genetik uzmanı amniyosentez önerdi perşembe günü amniyo alınıcak çok tedirginim bebeğimin ense kalınlığı 5 mm ve şu an 17+2yim 2li testi riskli çıkıp amniyosu temiz çıkan varsa lütfen yazsın.. :(

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum 2li tarama testimin sonucu kombine trizomy 21 riski 1/50 çıktı ve genetik uzmanı amniyosentez önerdi perşembe günü amniyo alınıcak çok tedirginim bebeğimin ense kalınlığı 5 mm ve şu an 17+2yim 2li testi riskli çıkıp amniyosu temiz çıkan varsa lütfen yazsın.. :(

Geçmiş olsun arkadaşım.benimde dörtlü taramam 1:24 oranında riskli çıkmıştı ve muhakkak amniyosntz yaptırmam söylendi,as sonucumuz temiz gelmişti ve riskim senden daha yüksekti.şu an kızım 25 günlük maşallah gayet sağlıklı.sakın üzülme canını sıkma güzel sonuç alacaksın inan buna:16: ben bir ay kahroldum sonuç gelene kadar ama boşuna üzülmüşüm

canım nasılsın oğluşlarının durumu nasıl küvezden çıktılarmı oğlunun bir tanesi ameliyat olmuş çok geçmiş olsun canım
biz çok şükür dayanmaya devam ediyoruz 36. haftayıda devirdim tabiki sancılar eşliğinde büyük ihtimalle haftaya alacağım kucağıma yavrularımı

canım nasılsın oğluşlarının durumu nasıl küvezden çıktılarmı oğlunun bir tanesi ameliyat olmuş çok geçmiş olsun canım
biz çok şükür dayanmaya devam ediyoruz 36. haftayıda devirdim tabiki sancılar eşliğinde büyük ihtimalle haftaya alacağım kucağıma yavrularımı

Evet canım oğlumun bir 75. Günde diğeri 82. Günde taburcu oldu 1 haftadır evimizdeyiz çok şükür tam doğacakları zamanda çıktılar.teşekkür ederim canım evet ameliyat oldular sonradan diğeride oldu takipleri yapılıyor çok şükür iyiye gidiyor inşallah bi sorun kalmadan geçer.uykusuz yoğun bir tempo başladı bizde anneliği yeni anlıyorum:) canı sağolsında kuzularımın çok şükür allahıma bu günleri gösterdi bize.allah senide sağlıkla kurtarsın evlatlarını bAğışlasın canım maşallah haftan çok iyi canım hayırlı doğumlar diliyorum ...

Evet canım oğlumun bir 75. Günde diğeri 82. Günde taburcu oldu 1 haftadır evimizdeyiz çok şükür tam doğacakları zamanda çıktılar.teşekkür ederim canım evet ameliyat oldular sonradan diğeride oldu takipleri yapılıyor çok şükür iyiye gidiyor inşallah bi sorun kalmadan geçer.uykusuz yoğun bir tempo başladı bizde anneliği yeni anlıyorum:) canı sağolsında kuzularımın çok şükür allahıma bu günleri gösterdi bize.allah senide sağlıkla kurtarsın evlatlarını bAğışlasın canım maşallah haftan çok iyi canım hayırlı doğumlar diliyorum ...

çok geçmiş olsun canım allah bir daha sıkıntı vermesin
bende doğum yaptım bebeklerim gayet sağlıklı çok şükür 7 aydır çektiğim sıkıntı sona erdi evlatlarım sağlıklı doğdu
küveze girmediler çok şükür üçümüzde iyiyiz hamd olsun

Back
X