- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #2.401
Sujini merhaba,Yaptırmayacaktım ama 19+5'de ayrıntılı ultrasona girdim. Doktorlar bebekte Hiperekojen barsak (parlayan barsak) gördüklerini hiçbirşey ifade etmeyeceği gibi genetik bir rahatsızlığında habercisi olabileceğini söylediler. Hiç beklemediğim bir durumdu, dolayısıyla ruhen çöktüm. Doktordan rica ettim, eşimi çağırdılar ikimize beraber anlattılar durumu. Hemen bugün amniyosentez yapalım daha fazla gecikmesin dediler. Eşim eve gidelim düşünüp gelelim dedi ama yok biran önce olsun bitsin istedim. İki uzman doktor, bir profesör inceledi sonuçta başka bir doktora gitmenin mantığı kalmadı. Hemen öğleden sonra yaptılar operasyonu dediğin gibi çok basit bir işlem can yakan cinsten birşey değil. Ben biraz üzgündüm, merak etmeyin hastanemizde (GATA) bu işlemden kaynaklanan bir sorun daha önce hiç yaşanmadı dediler, biraz daha rahatladım. (sağlıklı çocuğu riske atmak istemediğimden, yoksa benim canım yansa sorun değil ki)
2-2,5 saat hastanede dinlendim. Bu arada eşim örneği özel bir laboratuvara götürdü. Hastane operasyonu yapıyor (ücretsiz) ama inceleme kısmını (biz 250 tly'e yaptırdık) dışarıdaki laboratuvarlara yönlendiriyor. Nisanın sonu gibi belli olacak sonuçlar. Hakkımızda hayırlısı, inşallah bende iyi haberler alacağım.
Rabbim herkese sağlıklı evlat/evlatlar nasip etsin inşallah...![]()
yazdıklarını okudur. bana da aynı teşhis konuldur. bbeğimin bağırsağında hiperekojen görüldü. mama ikili ve üçlü testlerim temiz çıkmıştı. o kadar çok yazı okudum ki rahatlamak istiyorum. Dr. amniyosentez önerdi ama istemedim. Senin sonuçlar çoktan belli olmuştur. inş. sorun çıkmamaıştır. Lütfen beni bilgilendir..........