Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

canım dua ediyorum sana, inşallah seninde sonucun temiz çıkacakkkk :KK3:

canım biilemeyecem neden farklı çıktıkii ama demekki riskin yüksek çıksaydı ikiside aynı olurdu bu güzel bişey aslındaaa diğer testte risk çıkmaması

canım çok geçmiş olsun, ben prenatesti duydum o testte sonucu amerikaya gönderiyolar diye biliyorum o da 3 haftada belli oluyor
Dimi şu söylediğin şey beni çok mutlu etti ozaman riskim çok değil inşallah ya düşünmek çok yoruyor insanı bu testler insanı çok uzuyo

Ense kalinligim yoktu 0, 8 mm kan degerlerim kotu cikti bhcg yuksek pap a dusuk. Yoksa ultrasonu cok iyi.sizde sorun ense kalinligi mi
Valla İkili tarama yapılmadı bana ense kalınlığı bılınmıo ama 3 lü taramam 119 da 1 cıktı riskliymıs ıkıncı duzen ultrasona girdim 20 haftalik ken bı sıkıntı yok dedi doktor 20 haftalık bebegn ense kalınlığı kac olmalı acaba bıde down sendromlu bebekte ense kalınlığı hep son aya kadar buyuk mu oluo bunu bilio musun

Son düzenleme:
Valla İkili tarama yapılmadı bana ense kalınlığı bılınmıo 3 lü taramam 119 da 1 cıktı riskliymıs ıkıncı duzen ultrasona girdim 20 haftalik ken bı sıkıntı yok dedi doktor 20 haftalık bebegn ense kalınlığı kac olmalı acaba bıde down sendromlu bebekte ense kalınlığı hep son aya kadar buyuk mu oluo bunu bilio musun
Ayrintili ultrason cok onemli orda bisey cikmadiysa endiselenme ense kalinligi belli bi haftadan sonra dusuyor bugun doktorum kan testletindrn ziyade ultrason cok onemli dedi.kac yasindasin sen amniyo dusunuyomusun

Ayrintili ultrason cok onemli orda bisey cikmadiysa endiselenme ense kalinligi belli bi haftadan sonra dusuyor bugun doktorum kan testletindrn ziyade ultrason cok onemli dedi.kac yasindasin sen amniyo dusunuyomusun
Yok amniyo dusunmuyorum 25 yasındayım ama su varki ben 40 haftalık bebegimi sapasağlam dedikleri halde kaybettim karnımda kalbi durdu sadece bunlar aklıma takılıo merak ediyorum bu testleri riskli cıkıpta bebıslerı saglam olanlari bıde ben bu 3 lu testı baska bı hastanede tekrar ettirdi m temiz cıktı aklım karisti ya amniyosentes de sapasaglamken duserse bebegım cok sıkıntılı anlıcan

Yok amniyo dusunmuyorum 25 yasındayım ama su varki ben 40 haftalık bebegimi sapasağlam dedikleri halde kaybettim karnımda kalbi durdu sadece bunlar aklıma takılıo merak ediyorum bu testleri riskli cıkıpta bebıslerı saglam olanlari bıde ben bu 3 lu testı baska bı hastanede tekrar ettirdi m temiz cıktı aklım karisti ya amniyosentes de sapasaglamken duserse bebegım cok sıkıntılı anlıcan
Ultrasonda hersey normal cıktı doktorun gercekten oyle mi dedi ultrason kan testinden dahamı İleri gelio benım doktorum tutturmus gıbı amniyosenteze ıcıne rahatlatacak hıc bıse demiyor buda benı uzuo

canım çok geçmiş olsun, ben prenatesti duydum o testte sonucu amerikaya gönderiyolar diye biliyorum o da 3 haftada belli oluyor[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim inşallah olumlu çıkar sonuc ama ne kadar guvenmeliyim bu teste:( acaba amniyosentez yaptırmam daha mı mantıklı olurdu bilemedim:(bu test %99 net sonuc verir dediler fakat bilemiyorum:(

Anladim canim zaten uclu test cok guvenilir degil ona cok kafayi takma.aslinda ben bu gun amniyonun cok kolay oldugunu gordum kesinlikle korkulcak bisey degil bence sen kafayatakma bu testler zaten kesin degil kaldiki temiz cikmis birisi.bebegin icin cok uzuldum allah kimseye yasatmasin cok zor bir durum

Anladim canim zaten uclu test cok guvenilir degil ona cok kafayi takma.aslinda ben bu gun amniyonun cok kolay oldugunu gordum kesinlikle korkulcak bisey degil bence sen kafayatakma bu testler zaten kesin degil kaldiki temiz cikmis birisi.bebegin icin cok uzuldum allah kimseye yasatmasin cok zor bir durum
Sagol canım benım ;) sımdı 3 lu su riskli cikan gebeler in yazılarını okudum ıcım cok rahatladı neredeyse herkese bu teshıs konulmuş ama hepsi anlamsız cikmis benimde oyle olur insallah

canım inşallah bu sefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, bence senin bebeğin sağlıklı sonuçta dediğim gibi bir test temiz çıktıysa ötekinden şüphe etmek gerekkk sonuçta araları yok sayılır hemen yaptırdın.ilk bebeğine gerçekten üzüldümm nerdeyse doğacakken kalbi durmuşşş ama bu bebeğini rabbim sana verecekkkk

merhaba, benim de AFP (ALFA FETO PROTEİN) değerim yüksek çıkmıştı baya korktuk ama detaylı ultrasodna bişi çıkmadı..burada bir kaç kişi aynı durumu yaşamış..netten araştıranlar ve araştıracak olanlar muhtemel bu sayfaya düşecek..sakın panik olmayın ayrıntılı ultrasonda sonucu almadan lütfen kötü düşünmeyin..bebeğinize zarar vermeyin ben yaptım siz yapmayın,hissediyormuş çünkü..Çok şükür ki iyi çıktı sonuç.) allah kimseye o durumu yaşatmasın..

canım inşallah bu sefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, bence senin bebeğin sağlıklı sonuçta dediğim gibi bir test temiz çıktıysa ötekinden şüphe etmek gerekkk sonuçta araları yok sayılır hemen yaptırdın.ilk bebeğine gerçekten üzüldümm nerdeyse doğacakken kalbi durmuşşş ama bu bebeğini rabbim sana verecekkkk
Canim benim cok tesekkur ederim destegi n oyle ıyı geldıkı tabiî aralarında 1 saat var testin hemen baska hastaneye kisi kanımı verdim ayrıca boyle bıse olsa ayrıntılı ugde hıc bıse gozukmezmı sukur tum organları saglam cıktı cok sagol tekrar ıcımı rahatlattın

merhaba, benim de AFP (ALFA FETO PROTEİN) değerim yüksek çıkmıştı baya korktuk ama detaylı ultrasodna bişi çıkmadı..burada bir kaç kişi aynı durumu yaşamış..netten araştıranlar ve araştıracak olanlar muhtemel bu sayfaya düşecek..sakın panik olmayın ayrıntılı ultrasonda sonucu almadan lütfen kötü düşünmeyin..bebeğinize zarar vermeyin ben yaptım siz yapmayın,hissediyormuş çünkü..Çok şükür ki iyi çıktı sonuç.) allah kimseye o durumu yaşatmasın..
evet direk sayfaları karıştırmaya başladım.amniyosentez önerdi doktorum ama kabul etmedm.234 te 1 çıktı riskim.detaylıda çıkıyormu .1ay sonra ayrıntılı ultrason haftam.rabbim bilir ona emanet meleklerimiz ama kafamda takılı kaldı.yaptırmk istemiyrm arada kaldm

evet direk sayfaları karıştırmaya başladım.amniyosentez önerdi doktorum ama kabul etmedm.234 te 1 çıktı riskim.detaylıda çıkıyormu .1ay sonra ayrıntılı ultrason haftam.rabbim bilir ona emanet meleklerimiz ama kafamda takılı kaldı.yaptırmk istemiyrm arada kaldm
ikilide mi risk öyle çıktı? bana da amniyosentez önerdi ama ben de yaptırmadım. detaylı ultrasona giricem ben de Allaha emanet. umarım sağlıcakla doğar bebişlerimiz.

ikilide mi risk öyle çıktı? bana da amniyosentez önerdi ama ben de yaptırmadım. detaylı ultrasona giricem ben de Allaha emanet. umarım sağlıcakla doğar bebişlerimiz.
2li yaptırmadım.hatta 3lü de yaptırmıcaktık ama ayrıntılı yltrasona girince böyle bi rapor soruyorlarmış ben devlt hast yaptırcam ayrıntılıyı.o yüzden yaptırmıştım ama hiç beklemiyordum böyle bişeyi.234 te 1 çıkmış sonucum.amniyosentezide istemiyorum.sonuçta bebeğimzn yaşadığı alan..dışardan müdehale edilmesi etik gelmiyor bana.allah a emanet.merak ettiğim acaba ayrıntılı ultrasonda çıkarmı ne olduğu.doktrmda sonucu değişmeyecekse yaptırma dedi.nasıl kıyarım..dün cinsiyetini öğrendik kızımız olacak inşallah..allah akıl sağlığı beden sağlığı versin tüm bebeklerimize

Kizlar amniyosentezden korkmayin cok basit bi islem ben carsamba oldum bu gun yada yarin ilk sonucu alcam.insallah hepimiz icin hayirli olur.
hayırlısı olsun inşallah.ben korku olarak değilde strese girip uğraşmak istemiyorum sonucu değişmeyeck diye.allah a emanet.sizin risk nekadr çıkmıştı

Back
X