Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

kesinlikle derdi veren de allah dermanı veren allah dilerim tez vakıtte yaralarınız ıyılesır cok zor bır durum olduğunu ben bu 2 haftada ogrendım dilerim tekrardan gebe kalıp sağlıklı sekılde gebelıgınız ılerler :)

Tesekkur ederim iyi haberler yazip sabrin sonun selamettir diye insanlara ornek olacagim umut olacagim gunlerde gelcek

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ,
aslında eşimle şunu düşündük,
yıllardır tüp bebek tedavisi gördük,
ilk kızımız normal, onda bu testlerin hiç biri yapılmamıştı,
ancak bu bebekte yaşım ilerledi,
ama yılmadık tedavilerimize devam ettik,
amniyosentez yapılırsa % 1-2 bebği kaybetme ihtimali var Allah korusun,
bir de dr Amniyo sonucu bebeği alabiliriz dedi,
buna kesinlikle karşı çıktık,
dr o zaman amniyo yapmaya gerek yok,
her şartta bebeği istiyorsanız dedi,
evet Rabbim ona kan verdi can verdi,
ama doğuma kadar hep bir merak olacak bizde,
Allahım hayırlı bir yol çizmiştir İnşallah, Sağlıkla bebeğimize kavuşuruz,
ama nasıl geçecek bu günler bilmem???????
En doğrusunu yaparsın arkadaşım bende ikili tarama yaptircam salı gün sonrasında üçlü tarama amniyosentez falan derse amniyo yu yaptirmicam hem bebisime zarar verir hemde rabbim neyi hayırlı gorduyse onu nasip eder zaten bol bol dua edelim birbirimize

Burda yasadigim sikintilari paylasmistim cok sukur sali gunu bebegim doğdu cocuk doktorlari hic bir sikintisinin olmadigini soyluyorlar Allah ima cok sukur saglikli sıhhatli ogluma kavustuk Alllah herkese nasip etsin hic kimseyi korktuguna ugratmasin

Burda yasadigim sikintilari paylasmistim cok sukur sali gunu bebegim doğdu cocuk doktorlari hic bir sikintisinin olmadigini soyluyorlar Allah ima cok sukur saglikli sıhhatli ogluma kavustuk Alllah herkese nasip etsin hic kimseyi korktuguna ugratmasin
gozun aydin canim bugun aklima geldin yazacaktim dogum oldu mu diye allaha cok sukur rabbim bebisine saglikli uzun omurler versin

Mrh ben su an 17 hftalik hamileyim fetal dna testi sonucu bebegim down sendromlu ultrasonsa her sey normal sdece ense kalinligi 2,57 amniyosentez yaptirdim sonuc on sonuc ayni cikti

Siz yaptirmismiydiniz? Dogum yaptiniz sanirim saglikli bir omru olsun
Merhabalar yeni okuyorum yazdiklarinizi. Ben testi yaptirdiktan sonra cok pişman oldum Allah nasip ederse birdahaki hamileligimde test yaptirmiycam sadece kafa karışıklığı oluyor ve net cvplar alamiyorsun.Doğuma kadar gereksiz endişeler ile bebegini de kendini de yipratiyorsun ben de yaptım bunu stres,stres başka türlü geçmedi.Ense kalınlığı normal denmişti bana.Şu an kızım tam 6 aylık oldu ve sağlıklı cok şükür. Rabbim sana da sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin .Biliyorum o haftalar o kadar zor ki beklerken hic gecmiycek gibi geliyor ama bir de baktın melegini kucağına alıvermişin annesi :)) sadece bebeğini düşün sen ne hissedersen o da öyle hisseder hiçbir şekilde moralini bozma bakma o testlere mucizeleri yaratan,olmazlari olduran bir Rabbimiz var:))

hastaneden tiksindim gercekten ikili yuksek cikti fetal dna yaptirdim temiz cikti simdi de amniyosentez yaptir diyen doktor cikti ense kalinligi azalmamis bebegin yoruldum biktim

anneler selamlarrr..birtane oğlum var 6 yaşında ondan sonra bir düşük bir de boş gebeliğim oldu.şimdi 4 gebeliğim ve bebeğim 14+4 haftalık...ikili test sonucum 1/214 çıktı..doktorum risk grubundasın ancak risk oranı fazla değil dedi.bu sonuç benim eşimde çıksaydı asla bu testi yaptırmazdım dedi..çünkü onunda riskleri var dedi. ama yinede sana önermek zorundayım dedi.ben de düşündüm korkuyorum amniyosentez testine girmekten..ya bebeğim sağlıklıysa da bu test sonucu kaybedersem diye...testi yaptırmayıca da içim rahat etmiyor.kalbimin midemin üzerine taş koymuşlar gibi ağrıyor....hep aklımda...ne yapmalıyım...

anneler selamlarrr..birtane oğlum var 6 yaşında ondan sonra bir düşük bir de boş gebeliğim oldu.şimdi 4 gebeliğim ve bebeğim 14+4 haftalık...ikili test sonucum 1/214 çıktı..doktorum risk grubundasın ancak risk oranı fazla değil dedi.bu sonuç benim eşimde çıksaydı asla bu testi yaptırmazdım dedi..çünkü onunda riskleri var dedi. ama yinede sana önermek zorundayım dedi.ben de düşündüm korkuyorum amniyosentez testine girmekten..ya bebeğim sağlıklıysa da bu test sonucu kaybedersem diye...testi yaptırmayıca da içim rahat etmiyor.kalbimin midemin üzerine taş koymuşlar gibi ağrıyor....hep aklımda...ne yapmalıyım...
mrb benim dörtlů tarama testim 1/350 cikti bizim doktorumuz da aynı şeyleri söyledi içim içimi yiyor çok kararsizim Allahım yardım et

anneler benim ikili test sonucum 1/50 cikti fetal dna yapildi sonuc temiz ama bebegin ense kalinligi hala dusmemis amniyosentez de yaptirmalimiyim sizce

Screenshot_2017-08-19-11-58-54-1.webp

4lü test sonucunda inhibin a 128 cikmis. Referans dışı yazıyor sizin kac çıkmıştı yardımcı olabilir misiniz lütfen

Back
X