Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

merhaba anne adayları ben 17. haftamdayım yaşım 31 3lü tarama testimde trizomi 21 riski yüksek çıktı amniyo sentez yaptırmayı düşünmüyorum doğuma kadar da nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok strese girdim çevremde benim gibi testi bozuk çıkıp sağlıklı çocuk dünyaya getiren çok insan var ama bu testte riskli çıkanların dawn sendromlu bebek doğurma oranları diğerlerine göre daha yüksekmiş Allah a sığındım benim gibi olan tüm annelere dua ediyorum Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin inşallah hayırlı müjdeli haberler alırız. Doktor kontrollerime bile gidesim gelmiyor hamileliğim zehir oldu bana moralim sıfır :(

evet seninle durumlarımız aynı bende amniyosentez yaptırmadım endişe içinde doğumumu bekliyorum doğumum 4 temmuz diğer arkadaşların çoğu amniyosentez yaptırıp rahatlıyorlar ama biz doğuma kadar beklemek zorundayız

merhaba benimde 2li testim normal çıkmasına rağmen 4lü testim 1/80 çıktı 29 yaşındayım doktorum amniyosentez önerdi ve ben birkaç gün ağlamaktan sonra yaptırma kararı aldık tam 14 şubatta yaptırdım neredeyse 1 ay oldu ve hala açıklanmadı stresten gözüme uyku girmiyo neden insanları bu kadar bekletip hamileliklerini strese sokuyorlar anlamıyorum benim gibi geciken arkadaşlar varmı geçen hafta aradım 1 hafta 10 güne kadar ancak çıkar dediler hala bekliyorum umarım allahım yüzümüzü güldürür allahım tüm annelerin yardımcısı olsun beklemek gerçekten çokkk zor

anlamadım neden bu kadar bekletiyorlarki hergeçen gün insana ölüm gibi gelir ama inşallah sonuçlarınız iyi çıkar bugünleride unutursunuz

evet seninle durumlarımız aynı bende amniyosentez yaptırmadım endişe içinde doğumumu bekliyorum doğumum 4 temmuz diğer arkadaşların çoğu amniyosentez yaptırıp rahatlıyorlar ama biz doğuma kadar beklemek zorundayız

benim doğumum nasipse 20 ağustos amniyosentezi tercih etmedim ama ayrıntılı ultrasonla muayene olmayı düşünüyorum artık nasip Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amniyosentezden korkmuyorum sonucu beklemekten o stresi yaşamaktan çok korkuyorum :(

Arkadaşlar ben bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittim. Neyse ki sonuçlarım iyi çıktı ve doktorum dedi ki benim 3lü test yaptığım dönemde ki bir çok kişinin sonucu kötü çıkmış. Makineden kaynaklı olabilirmiş. İnşallah benim ki de yanlış çıkanların içindedir.

Arkadaşlar ben bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittim. Neyse ki sonuçlarım iyi çıktı ve doktorum dedi ki benim 3lü test yaptığım dönemde ki bir çok kişinin sonucu kötü çıkmış. Makineden kaynaklı olabilirmiş. İnşallah benim ki de yanlış çıkanların içindedir.

şeker testi için bugün bende gidicem inş bi sorun çıkmaz allah hepimize kolaylıklar versin şu amniyosentez sonucuda bi açıklansa artık 1 ay oldu stresten sıkıntıdan ölücem ne zormuş beklemek.

ikili tarama testım iyi çıktı şimdı uçlu tarama testi istedı doktor yaptırmak istemıyorum arkadaşin dediği gibi allah omu bize verdi sonuçlar kötü çıkarsa o da allahın taktırı inşallah hepimiz sağlıklı sıhatlı alırız bebeklerımızı kucağimiza

ikili tarama testım iyi çıktı şimdı uçlu tarama testi istedı doktor yaptırmak istemıyorum arkadaşin dediği gibi allah omu bize verdi sonuçlar kötü çıkarsa o da allahın taktırı inşallah hepimiz sağlıklı sıhatlı alırız bebeklerımızı kucağimiza

ikili test yaptırdıysan bencede üçlüye gerek yok gibi hemde üçlü testin yanılma payı daha fazla keşke bende hiç yaptırmasaydım bu kadar stresede girmezdim

şeker testi için bugün bende gidicem inş bi sorun çıkmaz allah hepimize kolaylıklar versin şu amniyosentez sonucuda bi açıklansa artık 1 ay oldu stresten sıkıntıdan ölücem ne zormuş beklemek.

menekşem inşallah en kısa zamanda sonuçlarını alırsın iyi haberlerini bekliyoruz aldığın zaman burdan bize bildirmeyide unutma

senden ne için amniyosentez istemişlerdi sorabilirmiyim benim üçlü test riskli çıktı yaşımda 33

Benim 2 li testim normal çıktı yaşım 27 ilk gebeliğim 3lü testi doktorum istemedi bana amiyosentez önermelerindeki neden ayrıntılı ultrasonda çıktı kordondaki damarlardan birinin olmaması ve bebeğin boynunun biraz kalın olması ben profesörede gittim oda aynı şeyleri söyledi ama çok düşündüm ve yaptırmamaya karar verdim sonuçta onunda riskleri var.. Sonuçta herşey bir risk bana bebeğin %2 down sendromlu veya başka anomalliklerle doğabilir dediler peki ya %98 'lik sağlıklı doğma ihtimali sonuçta herşey Allahtan sağlıklı doğup sonrada problemler olabilir bu nedenle kendimi rahatlattım ve bebeğimin doğacağı günü bekliyorum rabbim büyüttür.. Allah herkesin yardımcısı olsun

Arkadaşlar benimde ikili normal çıktı üçlüde 1:161 risk cıktı ve amniyosentez önerildi.. gidip hemen yaptırdım.. yaptırmamdaki amaç eşim ve ben özürlü olduğumuz için doğuma kadar düşünmektense ögrenmek istedik... ilk kızımız maşallah sapa sağlam doğdu.. bakalım bunda ne olcak inş bu da sağlam olur sımdi amniyosentez sonucu bekliyorum bende... inş. hepimizinki temiz çıkar

sonucun çıktı mı acaba ben daha bekliyorum...

canım ıyıkı bu haberı yeni okudum yoksa korkardm... bende amniyosentez yaptırdım ve 4 kere girdi.ultrasyona bakarak yapıolar birinde bebeğin eli geldi çekti... birinde başka bişey geldi çekti... 3.de tam girmedi. 4.de girdi.oldu ve suyu çekti... eve gidip dinlendim ve 3 gün rapor verdi... tabi doktordan kaynaklanıyor..hiç acıtmadı bile.... şimdi sonuç bekliyorum ve bi sorun yok şükür... Allah herkesin yardımcısı olsun....

hanımlar gözünüzü korkutmak istemem ama nerde ayrıntılı ultrason var diye araştırırken şu habere rastladım. okuyun ve gittiğiniz doktorlara dikkat edin. ve amniyosentez yaptırırsanız iğneyi sadece birkere batırabilirlermiş bunu unutmayın. bu kadına tam altıkere batırmışlar. resmen deneme yapmışlar kadın üzerinde . anne ve bebek artık hayatta değil....

Anne karnında çifte cinayet! - GÜNCEL Haberleri

menekşem inşallah en kısa zamanda sonuçlarını alırsın iyi haberlerini bekliyoruz aldığın zaman burdan bize bildirmeyide unutma[/QUOamniyosentez sonucumu bugün öğrendim çok şükür temiz çıktı çok rahatladım 15 gün önce belli olmuş ama bizi aramamışlar 35 gün boyunca bu stresi ben çektim allahım yüzümüzü güldürdü inş benim gibi darda olanların allah yardımcısı olur

menekşem inşallah en kısa zamanda sonuçlarını alırsın iyi haberlerini bekliyoruz aldığın zaman burdan bize bildirmeyide unutma[/QUOamniyosentez sonucumu bugün öğrendim çok şükür temiz çıktı çok rahatladım 15 gün önce belli olmuş ama bizi aramamışlar 35 gün boyunca bu stresi ben çektim allahım yüzümüzü güldürdü inş benim gibi darda olanların allah yardımcısı olur

çook sevindim bundan sonra artık hamileliğinin tadını çıkarmaya bak birde 15 gündür neden bildirmemişler halbuki bekleyene 1 gün bile bir ömür gibi neyse sonuçlar temiz ya önemli olanda bu

arkadaşlar 3 hafta önce amniyosentez yaptırmiştım bugün sonuçlarım çıktı şükürler olsun temiz rabbim ben gibi bekleyen anne adaylarına yardım etsin riskim1/130du.

çook sevindim bundan sonra artık hamileliğinin tadını çıkarmaya bak birde 15 gündür neden bildirmemişler halbuki bekleyene 1 gün bile bir ömür gibi neyse sonuçlar temiz ya önemli olanda bu

çok tşk ederim nazkız inş bundan sonra herşey yolunda gider neden bildirmediklerini bizde bir bilsek hastaneye gitmesek daha arıyacakları yok herkes kim kime dum duma allahıma bin şükürler olsunki yinede mutluyum allah herkesin yardımcısı olsun

Back
X