Burada son iletileri benim yazmış olmam büyük ölçüde sevindirici, anlaşılan pek kimse bu sıkıntıyı yaşamıyor.
LAfı uzatmadan son durumumu belirteyim, Ankara Düzen labaratuarında ikinci kez kan testim yapıldı ve sonuçlar mükemmell

Doktorumla görüştüm ve kendisinin diğer labaratuarlarla böyle çelişkiler olduğunda Düzen e güvendiğini söyledi ve biraz daha dikkatli ultrason muayenesi yaptı ve sonuç yine süper :içelim:
Kısacası Ankarada olanlar inanışmaz sıkıntılı günler haftalar geçirmiş bir anne adayı olarak benim tavsiyem ikili üçlü taramalarınızı Düzen de yaptırın ve boşu boşuna canınızı sıkmayın. Bana kabusları yaşatan diğer doktor da bir kağıda aminiyosentez istemediğime dair imzamı aldı, maksat ileride kendisini korumakmışşşş, adam hala sinir bozmaya devam etmekte anlayacağınız.
Benim artık hiç bir endişem kalmadı, karnımda tarif edilemez bir şişkinlikten kurtulmuş bulunuyorummmm, bebişimden onu bu kadar gereksiz gerdiğim için nasıl özür dilesem bilemedim doğrusu, en büyük sıkıntım bu kalır inşallahhhh, sizlerede en kısa zamanda böyle güzel habeler dilerimmmm :Saruboceq: