Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

canım benimde süt gelmişti naptımsa fayda olmadı sonra ananem aradı naptın diye bir pet şişeye kaynar su koy buharına göğüs uçlarını tut görüceksin o buhar tamamaen çekecek ve bi daha akmayacak. kocakarı işleride işe yarıyo bazen :)

:) evet bazen bu tür şeylere de inanmak lazım, gerçi aldığım ilaç hemen kesti sütleri ama tabi hormon seviyem ne durumda bilemiorumbenneyaptımki

geçmiş olsun kızlar okudum ve yaşadıklarım geldi hep aklıma süt geldi diye çektiklerim her gece 2-3 satte bir göğüs sızısıyla uyanıp ağlamalarım ahhh çok zor yaşayan bilir
şimvi yensis için uğraşalım kızlar sağlıklı bebişler için dua edelim ben rejime girdim adetlerim düzenli allah şükür sabırla ve umutla bekliyorum sizede allah sabıorlar versin ve ben hep umut her zaman vardır diyorum

mrb kızlar bende ikili test yaptırdım ve sonucum down sendromu riski (trimoziy21) 1\529 çıktı trimozy18:\10.000 bu normolmiş 529 kadında bir risk varmış dr dörlü test ve ayrıntılı usg istedi fena değil ama risk var dedi 16 haftalık hamileyim ve bi kızım olacak 1.5 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım birde şimdi ona bişey olmasını düşünmek bile gözlerimindolmasına neden oluyor keşke hiç birini yaptırmasaydım ya kötü çıkarsa düşünmek bile istemiyorum en son gittiğimde ellleriyle elma topluyordu bacaklarını bi güzel açtı cinsiyetini görelim diye içimde bu kadar seviyorum ya benden koparsa ne olur dua edin bişey olmasın temiz çıksın sonuçlar 4lü testi bayramdan sonra alıcam usgye 20. hafta da giricem onu kaybetmekten korkuyorum rabbim işallah kucağıma almayı nasip eder herkesede ne yapıcamı şaşırdım

mrb kızlar bende ikili test yaptırdım ve sonucum down sendromu riski (trimoziy21) 1\529 çıktı trimozy18:\10.000 bu normolmiş 529 kadında bir risk varmış dr dörlü test ve ayrıntılı usg istedi fena değil ama risk var dedi 16 haftalık hamileyim ve bi kızım olacak 1.5 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım birde şimdi ona bişey olmasını düşünmek bile gözlerimindolmasına neden oluyor keşke hiç birini yaptırmasaydım ya kötü çıkarsa düşünmek bile istemiyorum en son gittiğimde ellleriyle elma topluyordu bacaklarını bi güzel açtı cinsiyetini görelim diye içimde bu kadar seviyorum ya benden koparsa ne olur dua edin bişey olmasın temiz çıksın sonuçlar 4lü testi bayramdan sonra alıcam usgye 20. hafta da giricem onu kaybetmekten korkuyorum rabbim işallah kucağıma almayı nasip eder herkesede ne yapıcamı şaşırdım

canım çok zor bişey tabiii sonuçlarına katlanmak ama bizler yaşadık bunları...17 haftalıktı benim oğlum kaybettiğimde... neyse ben kötüye yormak istemem asla ama 4lü testte çıkar tatlım herşey umarımda 20. haftalara kalmaz bu iş... hem hisseder anneler iyiyi kötüyü canım...benim başından beri içimde huzursuzluk vardı, opuyorumnanaktan ama şunuda belirteyim bu tarama testleri sadece istatistiksel bazda sonuç veriyor...çokta endişeye gerek yok yani canımcım...çok yüksek bi değer değil...korkma!

merhaba canım inşallah bebeişine sağlıkla kavuşursunn, bu testler her zaman gerçeği göstermiyor kesinliği yok yanii bu yüzden sakın üzülüp de bebeğini de strese sokma, bak benimm 2li ve 3lü testim çok normaldii ama başka bi hastalık çıktı trizomi 18 denen , ayrıntılı ultrasonda öğrendik ve 22 haftalıkken sonlandırıldı gebeliiğim :(, down sendromuu denip normal doğan çok bebek var inşalah sende de bişey çıkmayacaktır, ii haberlerini bekliyoruzz,

aslında nası olduğumu ben de bilmiyorumm dün sabah 6 ya kadar uyuyamadım, düşün düşün düşünn çok tuhafım bigünüm bi günümü tutmuyoo ama herhalde bu şekilde atlatıcam, bugün biraz mahsunum aslında daha önceden hepp düşünürüdüm kızımla ilk bayramımızı yaşıycaz karnımdayken hep konuşurdum onunla, şimdi bomboşş gibiyiim, dışarı çıkıp bişiler yapayım dedimm alışveriş merkezinde dolaşşıp dolaşıpp çıktım, hiçbişeye elim gitmedi yaa

sen nasılsınn nası geçiyo günlerin

valla geçenlerde bende bi nöbet geçirdim tatlım, çok gezdim bebek sitelerinde sanırım... bide ekim anneleri artık doğurmaya başladı, erkenden... nasıl bozuldum ağla ağla... ama iyiyim ben yaaa genele bakarsak...bide regl olsam :gitme: 4 aydır düzelemedi 30 gün bitti daha tık yuk!!!! bütün düzenim altüst aslına bakarsan!!
deli gibi bebek istiyorum...hamile kalmak istiyorum yine......offfffffffff
güzel düşünmemiz lazım...düşünme artık geceleri...kendine vakit ayır tatlım...:1hug: yalnız değilsin bak bizim gibi çook insan var aynı şeyleri hisseden...

valla geçenlerde bende bi nöbet geçirdim tatlım, çok gezdim bebek sitelerinde sanırım... bide ekim anneleri artık doğurmaya başladı, erkenden... nasıl bozuldum ağla ağla... ama iyiyim ben yaaa genele bakarsak...bide regl olsam :gitme: 4 aydır düzelemedi 30 gün bitti daha tık yuk!!!! bütün düzenim altüst aslına bakarsan!!
deli gibi bebek istiyorum...hamile kalmak istiyorum yine......offfffffffff
güzel düşünmemiz lazım...düşünme artık geceleri...kendine vakit ayır tatlım...:1hug: yalnız değilsin bak bizim gibi çook insan var aynı şeyleri hisseden...

evet öyle aslında ama işte insan bi zaman geliyoo yine dalıp gidiyo o günlere, hele kasım sonlarına yaklaşınnca nolcak bilmiyorum o günlerde ben de doğum yapmış olacaktım :(
neyse yaaa öff boşverr bunalım olmayalımm yinee :)
bu arada ben arı sütü polen bal karışımı aldım ondan yemeye başladımm, bir de ondan hariçç sadece kuru polenn aldım ondan da yiyorum , gebe kalmaya etkisi varmışşş deneyelimm

evet öyle aslında ama işte insan bi zaman geliyoo yine dalıp gidiyo o günlere, hele kasım sonlarına yaklaşınnca nolcak bilmiyorum o günlerde ben de doğum yapmış olacaktım :(
neyse yaaa öff boşverr bunalım olmayalımm yinee :)
bu arada ben arı sütü polen bal karışımı aldım ondan yemeye başladımm, bir de ondan hariçç sadece kuru polenn aldım ondan da yiyorum , gebe kalmaya etkisi varmışşş deneyelimm

kız biz şimdi istesek hamiş kalırız... hormonlar tavan yapmış durumda oluyomuş 6-7 ay!!!! :roflol::roflol: ama bu ay garibim ve korkmaya başladım hakikaten, pazarteside regl olmazsan hemen dr.a gidicem. doktorumu mu özledim ne opuyorumnanaktan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız biz şimdi istesek hamiş kalırız... hormonlar tavan yapmış durumda oluyomuş 6-7 ay!!!! :roflol::roflol: ama bu ay garibim ve korkmaya başladım hakikaten, pazarteside regl olmazsan hemen dr.a gidicem. doktorumu mu özledim ne opuyorumnanaktan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy ne biliiim ben hamile kalamassam diee korkuyorum o yüzden yiyorumm işte bağışıklığa da ii geliyomuş, zararı olmaz herhalde :dance:
bakalım ben ne zaman adet görücem merak ediyorum, ama daha benimm çoook yolum var önce senden alalımm güzel haberleri inşallah hihoyyyt

ayy ne biliiim ben hamile kalamassam diee korkuyorum o yüzden yiyorumm işte bağışıklığa da ii geliyomuş, zararı olmaz herhalde :dance:
bakalım ben ne zaman adet görücem merak ediyorum, ama daha benimm çoook yolum var önce senden alalımm güzel haberleri inşallah hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol: zararı olmaz sanırım niye olsun ki!!!
ben normalde ekimde dr.a gidicem, adet olmayı bekliorum işte! folik asite başlıycam çalışmalarda başlıycakkalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

:roflol::roflol::roflol: zararı olmaz sanırım niye olsun ki!!!
ben normalde ekimde dr.a gidicem, adet olmayı bekliorum işte! folik asite başlıycam çalışmalarda başlıycakkalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

:teytey::teytey: yaşasınn inşallahh bi problem çıkmaz, ben daha plan yapmıyorum , geçen sefer martta hamile kalmıştım planlıydı herşeyy bu sefer nası olur bilmiyorum, önce bi toparlanayım da iiice, işte sezeryan olması biraz kötü oldu benim için ama napalımm yapacak başka bi yol da kalmamışştı hayırlısı ne dielimm :uhm:

:teytey::teytey: yaşasınn inşallahh bi problem çıkmaz, ben daha plan yapmıyorum , geçen sefer martta hamile kalmıştım planlıydı herşeyy bu sefer nası olur bilmiyorum, önce bi toparlanayım da iiice, işte sezeryan olması biraz kötü oldu benim için ama napalımm yapacak başka bi yol da kalmamışştı hayırlısı ne dielimm :uhm:

öyle büyük ve güçlü bir tecrübe oldu bizim için bu olay...öyle düşünelim...
toparla sende kendini yılbaşında bekliorummmmm:utangac:

kızlar iyi kaynatmışsınız
bende 29 eylülde adet olucam ondan sonra bırakabilirim korunmayı ama bir ay daha mı beklesem korkuyorum çok hemde daha çok kilo vermiş olurum
pembedana sen hepimizden önce hamile kalıcaksın bence inan bana
bir de kızlar bizim gibi gebeliği sonlandırılanlar bu ortak konumuzu benim topicte konuşalım mı burayı meşgul etmemiş oluruz

Back
X