- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
alkisalkisalkis arkadaşlar herkese iyi bayramlar sağlıkla mutlulukla huzurla ve inşallah bebişli geçsin ....
sanada iyi bayramlar tatlım....opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkisalkisalkis arkadaşlar herkese iyi bayramlar sağlıkla mutlulukla huzurla ve inşallah bebişli geçsin ....
Arkadaslar merhaba,
ben yenı gordum bu baslıgı. Ben de gecen hafta amnıyosentez yaptırdım. bugun ya da yarın FISH sonucunu alıcam ama ıcım cok fena sabredemıyorum. dusunmemeye calısıuyorum ama aklıma kotu seyler gelıyo ıster ıstemez. yazılanları okudum. Allah herkese guzel sonuclar almayı nasıp etsın. benım 2 lı testım normal degerlerde cıkmıstı ama 3 lu testım 1:62 cıktı down sendromu acısından. ınsallah benım ve herkesın sonucları guzel cıkar. Allah sabır versın hepımıze...
Arkadaslar merhaba,
ben yenı gordum bu baslıgı. Ben de gecen hafta amnıyosentez yaptırdım. bugun ya da yarın FISH sonucunu alıcam ama ıcım cok fena sabredemıyorum. dusunmemeye calısıuyorum ama aklıma kotu seyler gelıyo ıster ıstemez. yazılanları okudum. Allah herkese guzel sonuclar almayı nasıp etsın. benım 2 lı testım normal degerlerde cıkmıstı ama 3 lu testım 1:62 cıktı down sendromu acısından. ınsallah benım ve herkesın sonucları guzel cıkar. Allah sabır versın hepımıze...
Tamam kızlar cok sagolun desteğiniz için. Moral oldunuz valla. Ben hemen yazıcam buraya haber alır almaaz. Ama bugün alamıcam sanırım hala analiz aşamasındaymış. Yarın sabah inşallah haber gelicek. Allah hepimize sabır ve güzel sonuçlar versin...çok zor çok !!!
İkili testim iyi dedi doktor. İzmir de Sait Yücebilgin doktorum. Amniyosentezi Ege tüp Bebek Merkezinde yaptırdım. Sonuçlar GenTan da yapılıyor.
Tamam kızlar cok sagolun desteğiniz için. Moral oldunuz valla. Ben hemen yazıcam buraya haber alır almaaz. Ama bugün alamıcam sanırım hala analiz aşamasındaymış. Yarın sabah inşallah haber gelicek. Allah hepimize sabır ve güzel sonuçlar versin...çok zor çok !!!
İkili testim iyi dedi doktor. İzmir de Sait Yücebilgin doktorum. Amniyosentezi Ege tüp Bebek Merkezinde yaptırdım. Sonuçlar GenTan da yapılıyor.
yaaa ne güzellll bana niye 3 hafta bekle dediler.((( of gerçi kaldı10 gün of of geçmiyo. inşallah iyi sonuçlar alırsın.. benim ikilimde normal çıktı 2.düzey ultrasonda iyi çıktı ama illede amniosentez dediler. daha önceki downsendromlu diye ama o kadar şansız olamam diye kendime teselli veriyomn işte
(
benim doktorumda sait hoca cvs imi namık demir yapmıştı benimkide gentanda bakılmıştı sonuçların temiz çıkar inşallah haber vermeyi unutma
yaaa ne güzellll bana niye 3 hafta bekle dediler.((( of gerçi kaldı10 gün of of geçmiyo. inşallah iyi sonuçlar alırsın.. benim ikilimde normal çıktı 2.düzey ultrasonda iyi çıktı ama illede amniosentez dediler. daha önceki downsendromlu diye ama o kadar şansız olamam diye kendime teselli veriyomn işte
(
Tamam cnm inşallah güzel cıkar tesekkür ederim. Yarın haber alır almaz haber vericem size de :)
sait hocamı gerçekten çok severim 13 yıllık doktorum kızımı o doğurttu bambaşka bir insandır zamanla anlarsın onun gibi doktorlar kalmadı inanki ben bu geçirdiğim hamileliğimde birçok doktorla muhattap olmak zorunda kaldım sait hocamın kıymetini bir kez daha anladım
Ne güzel. Gercekten de cok iyi bir insan...Ben mart ayında laporoskopi olmustum Sait Hoca yaptı onu da. Cok guzel g ecti. Sıkıntım olmadı cok fazla. Zaten sonra da hamile kaldım. Daha önce Sermet Bey e gitmiştim ama ilgiden hiçmemnun kalmadım. İyi bir doktordur mutlaka, bilgilidir ama Sait Hoca cok daha farklı. Esim de ben de cok rahatız onunla devam ettiğimiz için. Ne zaman sıkıntım olsa telefonda bile cok yardımcı oluyor. Sagolsun
aynen katılıyorum bu son gebeliğimde mecburen riskli gebelik olduğu için sermet sağola gittim bende alanında çok bilgili gerçekten çok küçükken benim bebeğimde gördü anomaliye ama ilgisiz ve donuk bir insan
Arkadaşlar merhaba, bugün aldım FISH sonucunu...çok şükür güzel çıktı. Bir problem. Allah bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Dualarım sizlerle. Umarım hepimiz sonunda rahatlarız ve yola devam ederiz. Gerçekten zor bir bekleyiş, sabretmek çok zor. Ama güzel haber alınca herşey unutuluyor. Umarım böyle devam eder...Sağlıcakla kalın
Arkadaşlar merhaba, bugün aldım FISH sonucunu...çok şükür güzel çıktı. Bir problem. Allah bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Dualarım sizlerle. Umarım hepimiz sonunda rahatlarız ve yola devam ederiz. Gerçekten zor bir bekleyiş, sabretmek çok zor. Ama güzel haber alınca herşey unutuluyor. Umarım böyle devam eder...Sağlıcakla kalın
bu arada bişey sorucam ben 20. haftasındayım gebeliğin. bu haftalarda yapılan ultrasona ne deiniyo ya usg mi duplermi ne olduğunu anlayamnadım. bilgisi olan varmı[/Q
ayrıntılı ultrason denen 4 boyutlu ultrasondan mı bahsediyorsun canım, benim bildiğim 20 ve 22 hafta civarı 4 boyutlu ayrıntılı ultrason yapılıyo