- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
teşekkürler arkadaşlar.. o zaman durumu anlatıp bir dr konuşmak daha mantıklı galiba...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler arkadaşlar.. o zaman durumu anlatıp bir dr konuşmak daha mantıklı galiba...
arkadaşlar bende 3 aylık hamileyim bugün 2li testin sonucunu aldım doktorum biraz ilgisiz pek bilgilendirmiyo beni cıkan degerleri buraya yazıcam lütfen bilgisi olan varsa beni aydınlatsıneyvahedigeldismile
hCGb 20.063
PAPP-A 1065.8
NT 0.7
VE riskede 1/30000 dedi
canım cok teşekkür ederim doktorum cok ilgisiz en kısa zamanda değiştircem.. bide normal degerler hakkında bi fikrin var mı hangi aralıkta oluyor
canım çok sevindim kendim almış kadar mutlu oldum dilerim kucağına almakta nasip olsun.zemuszemus
çok sevindimm canım, gözün aydın, sağlıkla büyüt bebişini :)![]()
sinemcim çok sevindim ne mutlu bugünleride gördün canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
20-22.haftalarda ayrıntılı ultrason ve ayrıca renkl ultrason denen dopler yapılıyor canım dopler damarların doğru yerlerdemi olduğunu ve damarlardaki akımı gösteriyor ayrıntılı ultrason çok ince detayına kadar bebeğin tüm organları inceleniyor
benim ayrıntılı ultrasonda dandy walker malformasyonu olduğu ortaya çıkmıştı bebeğimin beyinciği gelişmemişti o küçücük beyinciği bikle görebiliyorlar ama bu işin uzmanına gitmelisin herkes göremiyor canım
Çok teşekkür ederim canım hersey için, destegin hossohbetin... :) Cuma günü ultrasona gidicem. heralde bizim dr ultrason için gerekeni yapıyodur değilmi. Yani dopler ya da ayrıntılı ultrason yapma acısından bi sıkıntı yasamam Sait hocada ? Tavsiye edebilcegin basla birisi varmı bu konuda uzman ?
canım sait hocamın ultrason aleti eski ben bildim bileli yani 13 yıldır aynı cihaz var canım ayrıntılı ultrason için başkasına gitmeni tavsiye ederim
egede doç.fuat akercan var mayıs ayında amerikadan bir ultrason aleti getirtti süper bir şey en ince ayrıntısına kadar gösteriyor benim bebeğimin anomalisi o cihazda fuat akercan tarafından teyit edildi sait hocamın fuat beyle arası çok iyi onu tavsiye eder genelde
birde yine egede prof.sermet sağol var canım özel muayenehanesinde bakıyor ayrıntılı ultrasonda çok başarılı benim bebeğimin anomalisini o gördü ilk olarak hemde hiç görülmeyecek kadar küçük bir haftadayken görmüştü aklında olsun canım ayrıntılı ultrasonu mutlaka başka bir yerde yaptır canım hocamızın ne yazıkki ultrason aleti handikapı var maalesef
Tamam cnm cok saol. Peki Fuat bey den randevu nasıl alabilirim? Ozel muayehanesı var mı yoksa egeye mı gitmem gerekıyor?
ttalım fuat bey için bende çok olumlu düşünüyorum, riskli gebeliklerde uzman zaten kendisi amerikada eğitim almış... özel gideceksen ona sewinir, kötükedihüso primli muayene olucaksın... bende yine onu düşünüyorum kesinlikle...:lepi::lepi:
sinemcim hadi bakalım güzel haberlerini önce biz duyalım tamam mı
of offfff ölezem sıkıntıdan yaaaa kaldı öğrenmemem 3 gün ama mideme bulantılar girdi sıkıntıdan imdatttttttttttt laelaelaelaelae
kızlar 3 lü test yaptırırken aç tok farkediyormu?tek başıma gidicem eşimin gelmesi gerekmez dimi