Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhat versin. Başına gelince anlıyor insan evlat için endişelenmenın ne demek olduğunu. Herşey yolunda giderken birden altüst oldum. zaten bundan önce bi tane düşük yaptım şimdi 18 haftalık hamileyim 2li testim normal ense kalınlığım da 0,8 burun kemiğim görüldü ama 16.haftada bebeğimin bağırsağı beyaz görüldü, çok görülen bilinen bişey değil sanırım 3lü testi beklicez dedi doktor down sendromlu olma riskini artırır bu durum dedi .Bi hafta nasıl geçti bilmiyorum o da iyi cıktı cok şükür as önermedi öbür ayı beklıcez detaylıda bakılcak dedi. Biraz toparlamısım ama yine başladı içim içimi yemeye.Genelde kanaması olanlarda görülüyormus bu durum benım kanamam da olmadı zaten progestan vermişti 3ay onu kullandm düşüğüm olduğu için. Karnıma ağrılar giriyor sinirleirm bozuldu çok korkuyorum kötü bişey çıkacak diye. Test sonuclarının pek gecerliliği olmayabilyormuş istatistikler yurt dışında hazırlandığı için bizim insanlarımıza uygun olmayabiliyormuş. Testi kötü çıkıp da bebeği sağlıklı olan cok etrafımda ama benim gibi olan duymadım nadir görülen bir durum sanırım. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Kimseye evlat acısı göstermesin. Burada yazılanları okuyorum günlerdir gerçekten çok üzüldüm insanlar neler yaşıyo dedim kendi kendime çok zormuş gerçekten. Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.