- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #2.201
3 lü değide ense kalınlığına bktırdım 2.5-2.9 arası çıktı. çok moralim bozuldu. normalde tahlil yaptırmayı dşünmüyordum. doktor deynce o an tamam dedim kan yaptırmadım doktor doğuma gtti bekledik gelmedi fln. bu durumda olan varmı arkadaslar bu ne demek düşmezmi bu değer risk oranı nedir. bu konularda o kadar bilgisizim ki
Ense kalinligi tam haftasinda bakilirsa anlamli bir iki hafta gecse deger dusuyor ve bir anlam ifqde etmiyor yani bebegin genetikolqrak birproblemi olup olmadiginadair bir degerlendirme yapilamiyor. Her ulke icin sinir deger farkli cunku toplumun genetik problemli bebegi kabullenip dogurmAsi her ulke icin farkli. Turkiye desinir 3 . Benim 3 . 1 cikmisti. 5-6 cikan ve genetik problemli olmayan cok kisi var. eger maddi durumunuz varsa hiic caninizi sikmadan direkbu soyledigimkan testine gidin kafaniz rahat olsn. Ama sDece ense kalinligi sinirda cikti diye harap etmeyin tek basina birsey ifade etmez. Burun kemigi var mi uclu test oranine ailede genetikproblem akrabaevliligi gibi unsurlarla beraberdegerlendirir.