benim düşünüyorumda ağrım sadece bel ,karın ve kasık bölgesinde olmuştu.. oda geçti 2 haftaya diyebilirim..canım ne kadar kendini dinlersen okadar ağrıların artar

eğer doktorlar bebeğinde bir sıkıntı bulsaydı sana mutlaka söylerlerdi canım.. hakkında hayırlısı olsun..iyi düşün iyi olsun
ben zaten yaptırdığım üni hastanesindeki genetikçi prof.le görüşüyorum 2yıldan beri.. bende genetik bozukluk var ve tüple değil doğal yolla hamile kaldığım için bendeki bozukluğun bebeğe geçilip geçilmediğine bakıldı.. bu arada 29 yaşındayım bende. kan ile sonucun kesinliğinde bir belirsizlik olduğundan (% 80 gibi bi kesinlik tam kesinlik değildir) karnımdan su aldırmayı tercih ettim ben.. evet riskli bir iş bunu kimse inkar edemez..ama ben 2 yıldan beri düzenli olarak gittiğim profa güvenmek yerine özelde olan başka bir profa gidipte maddi açıdan bu meblağı ödemek ne kadar mantıklı olabilirdiki?!
benim ilk sonucum temiz çıktı genetikçi 2.sonucumda %90 temiz çıkacağını söyledi .2ci içinde bu hafta içinde gidicem ..
darısı sonuç bekleyen ve siz yaptırmak isteyenlere olsun insallah.