- 16 Ağustos 2013
- 125
- 57
- 298
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #3.641
Merhaba,Merhaba.siz kaç yadindasiniz.ben 35 yaşındayım yad riskim 1/354 çıktı.down sendorum1: 49100 çıktı doktor yas riski var dedi özel de yaptırmıştim ama orası uclu ve dörtlüye gerek yok dedi .bugün devlet hastesini iki hafta sonra gel uclu yapalım dedi. O kadar endiseliyim ki .acaba aminosentez yaptircam mi.siz yaptirdinizmi ayrıntılı utrason a girdinizmi .değerlerimiz yakın cunku
35 yaşındayım:) bence boşuna üzülme. ben geçen hafta perinatolji uzmanına gittim ikili test sonucumu götürdüm. bu işleme detaylı ultraason deniliyor. burada bazı degerleri kontrol ediyorlarmış ona göre amniyosentez ineriyorlar. bizde şükür bunu gerektirecek birşey çıkmadı. ayrıca bunu söyleyen bir Doçent ve dediki yaş riski bu testte hep çıkar sizin yaşınızda herkes için ama bir risk saymıyoruz bizim baktığımız başka şeyler var. size önerim bir perinatoloji uzmanından özel muayene alınız. niversitelerin Tıp Fakultelerinden Kadın Doğum da vardır. biz üçlü yada dörtlü yaptırmadık çünkü doktor gereksiz dedi en iyi sonucu iki test verir üçlüde risk yükselir hataya açıktır. biz öyle rahatladık canım. sende sıkma canını. kafana takılan başka şeyler varsa bana sorabilirsin. hatta özelden yazabilirsin:)