- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #3.661
birde arkadaşlar bebeğim 1.5 2 hafta ilerden gidiyor gelişimi bu nedenle doktorum 3lü testi 15.haftada yaptı normalde 16 ile 20. hafta arasında oluyor sanırım bir hafta erken yapılmış olması sonucu etkiler mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alirsin.içini rahat tut .psikoloji çok önemli. Birde ikili testindeki 1/69 değerin dawn sebdorumu değerini yaş riski drgerinmi .anlayamadım .bende haftaya uclu teste girecegim. İnşallah bütün anneler sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağimiza ...Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bende siteyi çok uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum özellikle bu konuyu 12 . haftamdaki ikili test sonucumdan beri okuyorum nerdeyse tüm mesajları okudum herkes gibi iyi çıkan sonuçlarla umutlandım teselli oldum. herkese geçmiş olsun ve Rabbim hepimize bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. reyyan 87 senin adına çok sevindim özellikle seni çok takip ettim seninle çok benzer durumdayım öncelikle beneğin hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütsün kendimle beraber benimle aynı durumda olan herkese çok dua ediyorum. benimde durumun şöyle ikili sonuç 1/69 üçlü 1/250 yani çok yüksek değerler ama amniyosentez yaptırmadım prenatestte yaptırmadım reyyan 87 senin gibi içim içimi yiyerek ama hep dua ederek yola devam ediyorum 33. haftalık olduk iki defa ayda bir aralıklarla ayrıntılı ultrasona gittim yaşadığım yere yakın iyi bir perinatoloğa oda ayrıntılıda hiç bir belirti görmediğini ama kesin sonuç için tabiki amniyosentez yaptırmam gerektiğini söyledi bizde yaptırmadık işte sizde bana dua edin bende evladımı sağlıkla kucağıma alayım inşallah çok az kaldı doğuma nasıl gidicem bilmiyorum doğumumda sezaryen ne olur çok dua edin kızlar
Öncelikle inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alirsin.içini rahat tut .psikoloji çok önemli. Birde ikili testindeki 1/69 değerin dawn sebdorumu değerini yaş riski drgerinmi .anlayamadım .bende haftaya uclu teste girecegim. İnşallah bütün anneler sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağimiza ...
Allah razı olsun sizede sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin bende iyi haberler veririm inşallah sizlereAllah sağ saglim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ınan çok zor beklemek bende aminosentez yaptırmadım bende dua etmekten başka yapacağımız birsey yok insan ne yapacağını bilmiyor ama onlar bizim yavrularimiz Allah mekeklerimizi bize bağışlasın senin doğumunda sabırsızlıkla bekleyeceğim dualarim seninle
'
Merhaba bende aynı konudan sikintiliyim bana da aynısı söylendi ama ben 4lu testinde kabul etmedim zaten gebeligim sıkıntılıArkadaşlar bugün üçlü test sonucumu aldım,
down 1/230 olarak riskli çıktım,
amniyosentez yapılması gerekiyormuş,
benim gibi üçlü testi riskli çıkıp, amniyo sonucu iyi çıkanlar var mı?
aynı kaderi paylasıyoruz ben de yasım 26 ve 2 lı test ıyı cıkmasına ragmen 3 lu rısklı cıktı 37/1 olark kabus gıbı bugun eyüp ekiciye gittim ve amniyosentezden vazgectım.ama içim rahat değil allaha sığındım.4 LÜ düşündüm 3 lü de bir hata varmıdır diye onada cesaret edemıyorum ne yazıkkıherkese merhaba bende günlerdir okuyorum hemen hemen tüm sayfaları okudum ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim. ben 26 yaşındayım ve ilk gebeliğim herşey çok yolundaydı ta ki 3lü teste kadar 2li testim 22000/1 cıkmış olmasına ense kalınlığı 1.2 mm olmasına rağmen 3lü testim 36/1 çıktı. hepiniz yaşadığım endişeleri az çok biliyorsunuz. hemen ankarada eyüp ekiciye kontrole geldim ayrıntılı ultrasonda her şey normaldi down sendromu belirtilerinden hiç birini görmedi eyüp bey yüzde 90 iyi olduğunu söyledi ama amniyosentez yaptırıp yaptırmamayı bize bıraktı bende hem eşim istemediği hemde amniyosentez sonucu gelene kadar 20 haftalık olacak bebeğime sonuç ne olursa olsun kıyamayacağım için amniyosentez yaptırmadım. burda her amniyosentez sonucu temiz çıkan benim için umut oluyor. zaman zaman unutsamda aklıma her geldiğinde boğazım düğümleniyor bu 4 ay nasıl geçecek bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur sağlıkla alayım oğlumu kucağıma.
çok şükür nifty test sonucum temiz geldi arkadaşlar. hatırlatmak amacıyla yeniden yazıyım ikili testim 2000 küsürde 1 iken, 3 lü testim 50 de 1 gelmişti down sendromu riskim. ayrıntılıda da kalpte parlaklık çıkmıştı. süreç gerçekten sıkıntılı, Allah herkesin bekleyişini hayırlı haberle sonuçlandırsın, sağ sağlim kucağımıza aldırmayı nasip etsin, bu süreçte çok okudum 2li iyi çıkıp 3 lüye hiç gerek görmeyenler var, test sonuçlarını tekrarlatıp bambaşka sonuçlar alanlar, anne rahmine düştükten sonra birçok risk bizi bekliyor, Rabbimize sığınıp hayırlısını istemeliyiz, bu testi aldırma amacıyla yapmamıştım zaten,yalnızca 4-5 ay belirsizlik yaşamıyım diye yaptırdım, ben rehber öğretmenim derslerde bizzat gördüğüm bir konuydu, gittiğim stajda özel eğitim kurumunda bizzat eline, diline, fiziksel belirtilerine baktığım çocuklardı öğrencilik yıllarımda, evet çok sevimlilerdi, ama 15 gün böyle bir çocuğum olabilir yüksek risk grubundayım düşüncesiyle geçti hayatım ve zordu. Allah herkesin kaldırabileceği güçlükler verir. aslında çoğu şey lehimizeyken sonucu görmeden bir türlü rahatlayamadık,50 de 1 tıpta yüksekmiş ama gerçek hayatta aslında o kadar yüksek değil ama bu süreçte onu idrak edemiyorsun, o 1 kişi sen oluyorsun direkt. Rabbim hiç birimizi evladıyla sınamasın, Allah yolunda evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim,bu sayfadaki herkes için duacıyım...
Allah'a şükürler olsun gözünüzaydın çok sevindim sizin adınıza geri kalan hamileliğin tadını çıkarın artık iyki yaptırmışsınız ben o testi yaptırmadıpıma sonradan pişman oldum benimde okuduysanız yazımı risklerim yüksek ama ayrıntılıda hiç belirti yok gerçi ultrasonda belirtide vermeyebilirmiş ama artık sona yaklaştım zaten 34 haftanın içindeyim Allah herkesin evladınınsağlıkla kucaklamayı nasip etsin içindede bana Amin..çok şükür nifty test sonucum temiz geldi arkadaşlar. hatırlatmak amacıyla yeniden yazıyım ikili testim 2000 küsürde 1 iken, 3 lü testim 50 de 1 gelmişti down sendromu riskim. ayrıntılıda da kalpte parlaklık çıkmıştı. süreç gerçekten sıkıntılı, Allah herkesin bekleyişini hayırlı haberle sonuçlandırsın, sağ sağlim kucağımıza aldırmayı nasip etsin, bu süreçte çok okudum 2li iyi çıkıp 3 lüye hiç gerek görmeyenler var, test sonuçlarını tekrarlatıp bambaşka sonuçlar alanlar, anne rahmine düştükten sonra birçok risk bizi bekliyor, Rabbimize sığınıp hayırlısını istemeliyiz, bu testi aldırma amacıyla yapmamıştım zaten,yalnızca 4-5 ay belirsizlik yaşamıyım diye yaptırdım, ben rehber öğretmenim derslerde bizzat gördüğüm bir konuydu, gittiğim stajda özel eğitim kurumunda bizzat eline, diline, fiziksel belirtilerine baktığım çocuklardı öğrencilik yıllarımda, evet çok sevimlilerdi, ama 15 gün böyle bir çocuğum olabilir yüksek risk grubundayım düşüncesiyle geçti hayatım ve zordu. Allah herkesin kaldırabileceği güçlükler verir. aslında çoğu şey lehimizeyken sonucu görmeden bir türlü rahatlayamadık,50 de 1 tıpta yüksekmiş ama gerçek hayatta aslında o kadar yüksek değil ama bu süreçte onu idrak edemiyorsun, o 1 kişi sen oluyorsun direkt. Rabbim hiç birimizi evladıyla sınamasın, Allah yolunda evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim,bu sayfadaki herkes için duacıyım...
Gozunuz aydinn adiniza çok sevindim.benimde yaş riski m çıktı 1/354 .haftaya uclu test yapılacak . endişeyle bekliyorum.merak ettiğim aminosentez mi yaptınız ? Hangi test yaptirdiniz.çok şükür nifty test sonucum temiz geldi arkadaşlar. hatırlatmak amacıyla yeniden yazıyım ikili testim 2000 küsürde 1 iken, 3 lü testim 50 de 1 gelmişti down sendromu riskim. ayrıntılıda da kalpte parlaklık çıkmıştı. süreç gerçekten sıkıntılı, Allah herkesin bekleyişini hayırlı haberle sonuçlandırsın, sağ sağlim kucağımıza aldırmayı nasip etsin, bu süreçte çok okudum 2li iyi çıkıp 3 lüye hiç gerek görmeyenler var, test sonuçlarını tekrarlatıp bambaşka sonuçlar alanlar, anne rahmine düştükten sonra birçok risk bizi bekliyor, Rabbimize sığınıp hayırlısını istemeliyiz, bu testi aldırma amacıyla yapmamıştım zaten,yalnızca 4-5 ay belirsizlik yaşamıyım diye yaptırdım, ben rehber öğretmenim derslerde bizzat gördüğüm bir konuydu, gittiğim stajda özel eğitim kurumunda bizzat eline, diline, fiziksel belirtilerine baktığım çocuklardı öğrencilik yıllarımda, evet çok sevimlilerdi, ama 15 gün böyle bir çocuğum olabilir yüksek risk grubundayım düşüncesiyle geçti hayatım ve zordu. Allah herkesin kaldırabileceği güçlükler verir. aslında çoğu şey lehimizeyken sonucu görmeden bir türlü rahatlayamadık,50 de 1 tıpta yüksekmiş ama gerçek hayatta aslında o kadar yüksek değil ama bu süreçte onu idrak edemiyorsun, o 1 kişi sen oluyorsun direkt. Rabbim hiç birimizi evladıyla sınamasın, Allah yolunda evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim,bu sayfadaki herkes için duacıyım...