Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Benim de ikili testim 136/1 cikmisti doktorum 4ludede risk cikarsa bakariz dedi. 4 lude de 244/1 cikinca neyapicagmi sasirdim. Fakulteye gittim belki ordaki hocalar detayli ultrason bakar ve icimi rahatlatir. Orda da amniyosentez hic aklimda yokken ona yonlendirildim. Korkarak yaptirdim ama hicbirsey de yokmus icim rahatladi kan aldirmak gibi bisey. Simdi sonuc bekliycem pazartesi gunu on sonuc cikacakmis. En azindan icim rahatliycak. 5 ay bu uzuntuyle gecmezdi arkadaslar. Sizi bilgilendiririm.

Gozunuz aydinn adiniza çok sevindim.benimde yaş riski m çıktı 1/354 .haftaya uclu test yapılacak . endişeyle bekliyorum.merak ettiğim aminosentez mi yaptınız ? Hangi test yaptirdiniz.

amniysentez yaptırmadım, nifty diye bir test, benim sonuçlar hong kong a çin'e gitti, açıkçası amniyosentezi pek düşünmedim, düşük riski , enfeksiyon riski, ya da yakın bir arkadaşımın erken doğum riski, belki düşük riskler, belki yaptırsam hiç birini yaşamayacaktım ama bu yönde karar verdik eşimle, 2500 tl ye yaptırdık...

Benim de ikili testim 136/1 cikmisti doktorum 4ludede risk cikarsa bakariz dedi. 4 lude de 244/1 cikinca neyapicagmi sasirdim. Fakulteye gittim belki ordaki hocalar detayli ultrason bakar ve icimi rahatlatir. Orda da amniyosentez hic aklimda yokken ona yonlendirildim. Korkarak yaptirdim ama hicbirsey de yokmus icim rahatladi kan aldirmak gibi bisey. Simdi sonuc bekliycem pazartesi gunu on sonuc cikacakmis. En azindan icim rahatliycak. 5 ay bu uzuntuyle gecmezdi arkadaslar. Sizi bilgilendiririm.

o kadar vaka okudum ve duydum ki, kötü çıkan 3-4 insandır, onların da bariz bulguları vardı ve riskleri yüksekti, inşallah pztesi sizin de güzel gelecek sonucunuz...

Arkadaslar amniyosentezin on sonucu temiz cikti Allahima bin sukur.
Allah'a şükür gözünüzaydın geriside iyi gelicektir inşallah size bi sorum olacaktı fakülteye gittim demişsiniz orda ayrıntılı ultrasona girdinizmi testlerin riskleri dışında ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmışmıyydı yoksa sadece testlerin olasılıkları yüksek olduğu içinmi amniyosentez yaptırdınız

Bugün uclu test yaptırdım 10 gün sonra cikcak.inşallah bir sorun çıkmadan geciririm .lutfen dua edin. Bu stres insanı yiyip bitiriyor....

o kadar vaka okudum ve duydum ki, kötü çıkan 3-4 insandır, onların da bariz bulguları vardı ve riskleri yüksekti, inşallah pztesi sizin de güzel gelecek sonucunuz...
Aynen tum bu basligi didik didik aradim kac kiside test pozitif cikmis diye 4 - 5 kisiyi gecmez.. tarama teslerine cok itibar etmeyin bencede

Kızlar benimde sonucum 1/378 çıkmıltı ve doktor korkutmuştu. 22. haftada ayrıntılı ultrasona girdik ve hiçbir sorun çıkmadı çok şükür. şuan 29 haftadayız. ve inanın içimden o korkuyu hala atamıyorum. acaba öyle bişey olsa ayrıntılı ultrasonda çıkar mıydı sizce?

endişe etmeyiniz lütfen hep olumlu düşünün zaten detaylıda bişi çıkmaması olumlu olduğunu gösteriyor... şunu unutmamak lazım Allah dilerse sağlıklı bir çocuğa hastalık verebilir ondan gelene razıyız iyi düşünüp hamd edin ... hastalıkta hamd ediniz...

Haklısınız da gebelik hormonundan olsa gerek aklımdan atamıyorum. 4,5,6 aylarda yoktu aklımda ama doğum yaklaştıkça yine aklımdan çıkmamaya başladı Kendi kendime öyle olsa ayrıntılı da çıkardı diye düşünüyordum. Ama internette ultrasonla hiçbir şekilde belli olmaz diyor

Kızlar benimde sonucum 1/378 çıkmıltı ve doktor korkutmuştu. 22. haftada ayrıntılı ultrasona girdik ve hiçbir sorun çıkmadı çok şükür. şuan 29 haftadayız. ve inanın içimden o korkuyu hala atamıyorum. acaba öyle bişey olsa ayrıntılı ultrasonda çıkar mıydı sizce?
İkili test yas riskimiydi .1/378 olan.

Merhaba kızlar. İkili testim iyiydi üçlü testim 1/103 çıktı. Amniyosentezde kararsızım. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı düşünemiyorum bile..

Merhaba kızlar. İkili testim iyiydi üçlü testim 1/103 çıktı. Amniyosentezde kararsızım. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı düşünemiyorum bile..
İkili testin iyse neden uclu yaptirdinki.doktorlar ikili iyi olunca ucluye gerek duymuyorlar.ikili ucluye gore daha sağlıklı ve doğru diye biliyorum

3 lutest yaptirma hatasini ben de yaptim.es zamanda hamile arkdaslarima doktorlaei onermedi.benimki yapalim dedi hayatimdan kac gune mal oldu.ferah tut icini ALlahin izniyle sagliklidir bebegin

Back
X