üçlü test yaptırmadım.yardım

klmasm

sağlıkla gel canım kızım.
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
552
1
96
Antalya
2li test değerleri normal olunca 3lü teste gerek duymadı dr.um.zaten 3lü kalktı 4lü test yapalım dedi ama onu da yapmadı.4 boyutlu ultrasona randevu verdi.21.haftadayım.başka biyerde yaptırmalımıyım

bnde ikili test yaptırdım. normal çıkınca üçlüye gerek yok dedi. bebişin sağlıklı dedi. korkma doktoruna güven

2li test değerleri normal olunca 3lü teste gerek duymadı dr.um.zaten 3lü kalktı 4lü test yapalım dedi ama onu da yapmadı.4 boyutlu ultrasona randevu verdi.21.haftadayım.başka biyerde yaptırmalımıyım
Bebeğinde bi sorun yok çok şükür ama olsada olmasada 4 boyutluyu eğer maddi imkanında varsa yaptır derim ben. bebeğin bütün organlarına en iyi şekilde bakılıyor çünkü, ve sende bebeğinin yüzünü net bi şekilde görebiliyosun ve hatta hatıra olsun diye albüm ve cd bile veriliyor :)))

canım benim de 2li iyi diye 3 lü yapılmadı..21. haftamda ayrıntılı ultrasona gireceğim..18 bitti.

tedirgin olma..2 li en güvenilir testmiş

4lü ultrasona kesinlikle gireceğim.sağolun arkadaşlar.içim rahatladı.Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…