Benim ikili ve üçlü temiz çıkmıştı ama ayrıntılıda bağırsağında parlaklık var ve böbreklerinden biri diğerine göre daha geniş demişlerdi. amniyosentez önermişlerdi ama ben yaptırmadım. başka doktorlara gittim hiç bi sıkıntı yok dediler. bağırsağında da parlaklık yok dediler. tek bi doktorla kalma bence. sen bilirsin tabi
Benim ikili ve üçlü temiz çıkmıştı ama ayrıntılıda bağırsağında parlaklık var ve böbreklerinden biri diğerine göre daha geniş demişlerdi. amniyosentez önermişlerdi ama ben yaptırmadım. başka doktorlara gittim hiç bi sıkıntı yok dediler. bağırsağında da parlaklık yok dediler. tek bi doktorla kalma bence. sen bilirsin tabi
Testim temizdi. Kalbinde parlaklık vardı bi böbreğinde ufak bi genişleme vardı. Bi hafta sonra böbreği düzeldi 29 Haftada kalbindeki parlaklık geçti. Doğum yaptım bebeğim sağlıklı şükür . Dr bebeğin sağlıklı bunlar yüksek değerler değil kaybolur doğurana kadar demişti şükür öyle oldu
Korkma hiç bir şey yoktur Allah'ın izniyle benim ağladığım kadar kimse ağlamamıştır ağlamaktan gözlerim ömorarmıltıSizin adınıza sevindim darisi basima
Korkma hiç bir şey yoktur Allah'ın izniyle benim ağladığım kadar kimse ağlamamıştır ağlamaktan gözlerim ömorarmıltı
Çok var testleri riskli olup kalbinde patlama olup sağlıklı doğuran o sadece bi ihtimalİnşallah canım iyidir bebeğim bende düşündükçe kotu oluyorum
Çok var testleri riskli olup kalbinde patlama olup sağlıklı doğuran o sadece bi ihtimal
Üzme kendini de bebeğinide. Bende iki belirti vardı üstelik hem böbrek hem kalp
Onlar kombine test canım ihtimal yani. Güvenilirliği zayıfİste bide benim testlerde riskli çıkınca insan daha çok tedirgin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?